Şimdi Ara

-EDİRNE UZUNKÖPRÜ-2'NCİ KOR.K.LIĞI 102'NCİ TOP.A.K.LIĞI -UZUNKÖPRÜ EDİRNE- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
4
Favori
128.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be zaman nasıl geçiyor. 319. KD olarak gittik 102'ye. gerçi o zaman kışla keşandaydı. hatta 16 mayıs cuma günü son eşyaları uzunköprüye taşıyıp 17 mayıs cumartesi tezkere almıştık.

birlik uzun köprüde şimdi, aradan 1.5 yıl geçmiş ama değişen demek ki sadece mekan olmuş.

-15 derecede çamurda da süründük, tam teçhizat koşu da yaptık, arazi de yokuş aşağı kurulan çadırda da kaldık bir şekilde geçti günler. hala tavuk ve nohut menüsü de aynı

kilo sorunu olan arkadaşlar sevinebilir ben misal 96 kg. gittim 77 kg. döndüm siz anlayın artık

askere gelmeden önce otobüse bile koşmazdım amaan bir sonrakine binerim diye, ama orada 3000 metre koşuları bile bitiriyordum, bir üst devre kısa dönemlerden birisi 2-3 ay sonra vücudunuzun neler yaptığını görünce hayret edeceksiniz demişti de şaşırmıştık. ki hakikaten o güne kadar 5 taneden fazla şınav çekemeyen ben 2-3 ay sonra rahat rahat şınav çekiyordum.

ama bu sporu yapamadı diye hiç bir taburda hiçbir arkadaşımızın çarşısı kitlenmedi. yapabildiğin kadar, yeter ki daha fazlasını yapmak için zorladığını görsünler, ona birşey demiyorlar..

çok fazla yazılanları kafaya takmayın. herkesin askerliğifarklı geçiyor. aynı ranzada yattığın adam bile sürünebilirken sen çok rahat yapabiliyorsun. şansına kalmış..

• Bu konuda tecrübeli arkadaşların bize tecrübeleri aktarmasından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim..
    Dedikleri gibi askerlik sonuçta bunu idrak edebildikten sonra gerisi gelir diye düşünüyorum...Beraber gideceğimiz arkadaşlar(tertiplerim) planlama yaparak biryerlerde buluşup toplu teslim olmak daha mantıklı gibi saat 3 gibi mesela yığılmaya kalmadan ve çok erken de olmayan bir vakitte bu konuda ki görüşleri paylaşabiliriz..Ben nedim telefon numaramı yazmıştım,buda msn nedimturan11@hotmail.com arkadaşlar bir bilgi platformu oluşturabiliriz akşam 11 den sonra müsait oluruz herhalde konuşalım bilgi alışverişinde bulunalım...
    Herkese hayırlı günler bilgi aktaran arkadaşlara da teşekkürler...
  • Selam arkadaşlar,
    2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP. A. K.LIĞI UZUNKÖPRÜ EDİRNE
    Varmı Aydın'dan giden. Tel: 0505 202 32 20
    Şansımız açık olsun :)
  • Ben de akşam bu sayfayı aratınca beynim döndü daha gitmeden uyuz oldum Uzunköprü'ye hele asker-öğretmen beklerken iyice isyanlardayım niye ben diye ama bakalım önceden de pek yargılı olmamak gerek. Askerliği kolaylaştırmak biraz da bizim elimizde. Ben de Manisa/Akhisarlıyım arkadaşlar. Ne yazık ki burdan ve çevre illerden en uygun saat olarak ben sabah 7'de orda olacağım çarşamba günü. Açıkçası bayağı bir oyalanıp öğleden sonra teslim olmayı düşünüyorum ama zamanın geçmesi için sizin gibi arkadaşlarla da tanışmak güzel olabilir. Benimle de burdan ya da msn adresim olan ufuk-arden@hotmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz. Adım: UFUK bu arada...
  • alaya en son giriş yapan 327 olarak gelecek arkadaşlara sesleniyorum.işi gücü olan ne biliyim 12 sinde gelemeyecek gibi olan varsa kasmasın ertesi gün gelsin bişey olmuyo sadece 1 gün geç çıkıyosunuz.bu arada 3 gibi felan da erkenden gelmeyin 7 olur 8 olur RAHAT olun,alaydaki en gamsız 327
  • arkadaslar Pyroblast arkadasın dediği gibi beyaz saray cafede buluşalım dilerseniz.
    ben saat 15.30 veya 16.00 gibi derim , ordan da beraber gideriz.
    sanırım alaya yakın bi cafedir saat konusunda sıkıntı çekmemiş oluruz
    ne dersiniz
  • Evet arkadaşlar ben de Beyaz saray kafede buluşalım derim. En uygun yer burası gibi.
    Ben saat 15.45 te Uzunköprü de olacağım, 16.00 gibi de orda olurum bir terslik olmazsa.
    Diğer devrelerime de uygunsa toplanalım gidelim daha sonra.
  • selamlar tertipler :)

istanbuldan 12 de cıksam 4 civarı beyaz saray cafede olurum görüşmek dileğiyle

• evet arkadaşlar 329 donem olarak ilk yazanlardamım foruma
    ankaradan geliorum demişdim msn e falan son gün girme hikaye olur benim için ancak burayı kontrol edebilirim
    ben biraz daha rahatladım açıkcası ben yurt dışında bulundum bir çok ortama girdim tek şunu diyebilirim eğerki arkadaş ortamın varsa
    heryer güzeldir yoksa kötüdür hepimiz üniversite okumuş aklı başında adamlarız ben şalteri indirip giricem işde
    yalnız ben ankaradan metro turizmle salı akşamı 10 otobüsüne binicem direk uzunköprüye gidiyomuş 8 gibide orda olurum
    bi kahvaltı yaparım biraz etrafa bakarım öğlen yemeği yerim 1 gibide girerim beyaz sarayda oturur gelen olursa tanışırım içeride illaki arkadaşlıklarımız olur
    kasmaya gerek yok
    ha beyaz sarayda tanışmışız ha yatakhanede o yeşili giyince hepimiz bir olucaz :D
    benim adım anıl akkuş
    cep telefonumu getirmiyorum yasak ve koyucak yerim olmadığından meslek olarak ressamım ben eminim mesleği ressam ismi anıl olan bir tek ben olurum orda hepimize kolay gelsin ara ara forumu kontrol ederim son birkaç kez
    öğleden sonra 1 gibi en geç 2 ye kalmadan beyaz saray denilen yerden ayrılırım
    bu arada ben aslen Kosovalıyım sivil halkla anlaşmakda en rahat olacaklardan birisi olucam sanırım demek kan çekti otaraflara :D:D:D:DD

(en çok ligtv olayına sevindim umarım biz geldiğimizde de devam eder bide çalışır durumda bozuk para ile çalışan çay kahve makineleri varsa yeter işde)

sevgiler
    Anıl AKKUŞ

• Ben de 329. dönemin erken teslim olanlarından olacağım sanırım otobüsün en uygun saati olarak ben de sabah 7'de orda olacağım. Beyaz Saray kafeden söz edildi sanırım ben de kahvaltımı böyle bir yerde yapıp biraz takılıp öğle yemeğinin ardından teslim olacağım. Adım Ufuk İngilizce öğretmeniyim ben de. Hepimize mümkün olduğu kadar kolay, çabuk bir askerlik dönemi dileklerimle...
  • Arkadaşlar beyazsaray cafe uygun gözüküyor buluşabilmek için ben edirneye gidicem direk orada biraz gezip akşama doğru gelirim cafeye Edirne-Uzunköprü arası 50 dk lık yolmuş ve devamlı araba varmış hepimize şimdiden hayırlı tezkereler ben nedim görüşebilmek ümidiyle
  • selam CanYlmzdgn valla orda görüşme tanışma umarım olur
    şimdi cep telefonum yok ama size web adresimi veriyim en azından tipden tanımak için :D

www.anilakkus.8m.com (www.anilakkus.net yapım aşamasında olduğu için yanında değil arkadaşlar site içinde fotoğraflarım mevcuttur..)

dediğim gibi ben sabah 7- 8 gibi otobüs orda olucakmış beyaz saray denilen yerde bi kahvaltı falan yapıp orda otururum zaten tiplerden etrafa saf saf bakışlardan asker adam belli olur ben gibi::D:D:
    orda hani ben görürsem birilerini gider yanlarına tanışırım beni tanıyan olursada merhaba diyebilir tanışırız girmeden içeri işde onun dışında farketmez

ufuk arkadaş sabah orda olucakmış hani fotoğrafımdan tanıyabilir beni benim cep telefonum olmıyack yanımda onun dışında herşey belli zaten

allah yardımcımız olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chocolate_m -- 11 Ağustos 2009; 16:00:49 >

• 329. Kısa Dönemlere öncelikle buradan hoşgeldiniz diyorum izinde oldugum için formu pek takip edemedim. İZne çıkma hikayemi anlatsam biraz daha anlarsınız nasıl bir yer oldugunu. Ama anlatmayacagım. Hersey biraz belli gibi kimse alaya giriş yaptıktan sonra mesaj atma fırsatı olmamıs neden acaba o kadarda internete girebilecek yer varken gittiğimde burunlarından soluyan 329 kısa dönemleri görecegim ve askerliğiniz çok lafını soyleyip güleceğim. Şimdiden hayırlı tezkereler.
  • siz dua edın de 102 topcu keşandayken yapmadınız orada askerlığınızı. bız 313 ler 100 kışı gıtmıştık. uzunkopruyu bılmem ama keşan çok zordu.
  • Wellcome to the Hell!
  • Allah 3'üncü Tabura düşürmesin... Alayın en sürgün taburu.
  • yokmu yaw 89/3 alay karargah bolugune dusen :) 2 tane tertibiniz var..alay karargah mıntıka bolugu dsdadasdasd
  • 331. dönemden yok m u arkadaşlar?

Sınıfı Topçu
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP. A. K.LIĞI UZUNKÖPRÜ EDİRNE
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraco

331. dönemden yok m u arkadaşlar?

Sınıfı Topçu
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP. A. K.LIĞI UZUNKÖPRÜ EDİRNE

331 den ben de varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopa

quote:

Orijinalden alıntı: bugraco

331. dönemden yok m u arkadaşlar?

Sınıfı Topçu
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -

331 den ben de varım

saat geç oldu kafa kalmadı ama sürgün yeri demişler hep. hayırlısı olsun ne diyelim:)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.