Şimdi Ara

-EDİRNE UZUNKÖPRÜ-2'NCİ KOR.K.LIĞI 102'NCİ TOP.A.K.LIĞI -UZUNKÖPRÜ EDİRNE- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
4
Favori
128.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesut18

evet onuR :D ne günlerdi be 2 sene oldu

vay kardeşim yaa geçmez geçmez derken 2 sene oldu biteli..

zorlanacaksınız ama bitecek arkadaşlar..
  • aynen katılıyorum ''zorlanacaksınız ama bi şekilde bitecek'' çünkü askerlik bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueprince79

her kes iyi diyordu halbu ki. ama yazılanlara bakılırsa zor geçecek.
    Elazığ/Karakoçan

beyler sizler uzunköprüye nasıl gitceksiniz önce edirne yemi
    edirne uzunköprü arasını nasıl yapcaksınız
  • beyler ne renk içlik alacağız bilen var mı ? bazısı beyaz diyor bazısı haki ?
  • yeşil sizin, havacıların beyaz
  • tamam kardeşim çok sağol yarın gidip bi yeşil içlik alalım bakalım .
  • edirne uzunköprü arası 45 dakikaymış
    edirne otogarından ve çarşıdan yarım saate bir minibusler kalkıyormuş bilginize
  • bu arada orada donanımhaber ekibi olarak bulabilelim birbirimizi.
    Benim adım Buğra.
    Sizler de yazarsanız orada tanıyabilelim birbirimizi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopa

quote:

Orijinalden alıntı: blueprince79

her kes iyi diyordu halbu ki. ama yazılanlara bakılırsa zor geçecek.
    Elazığ/Karakoçan

beyler sizler uzunköprüye nasıl gitceksiniz önce edirne yemi
    edirne uzunköprü arasını nasıl yapcaksınız

istanbul esenlerden uköprüye otobüs varmış diye duydum. ben öyle yapacam.
  • 331 ler.ben 329 kısa dönem.size biraz bilgi veriyim.rahatlık olarak düştüğünüz yere bağlı.ama acemiliğiniz çokzor geçecek.hem kış hem komutanlar falan.acemilikte düştüğünüz takıma bağlı.ufuk yada bahadır üsteğmene düşerseniz allah yardımcınız olsun.miraçteğmene düşerseniz yaşadınız.bölük komutanınız topçu yüzbaşı orhan kısa.ustalıkta ise inşallah çnra 3. bataryaya düşersiniz.yada olmazsa çnra karargah.bunların dışında çok zorluk çekeceksiniz.kafayı resetleyin.
  • selamlar arkadaşlar hepimize hayırlı teskereler yarın bende orda olacağım allah yardımcımız olsun formu takip etmemiştim şimdi googledan buldum nasıl nerde buluşuyorsunuz okuyup aranıza katılmak isterim
  • selamlar yarın bende ordayım sana nasıl hitap ediceğimi bilmiyorum yarın ogretırsiniz heralde:) anlatılanlardan sonra gozum korkmadı değil valla işallah sizin yardımınızla bitiririz :) bu araad sivil hayatta bilgisayar firmasında çalışıyorum destek kısmında orda internete rahat girebiliyormusunuz? mailleri taip etme şansım varmı acaba
  • Alay Komutanınız Hala Mehmet Top.. mu O Alaya düşen insanların Allah yardımcısı olsun. Her türlü pislik bela yalan dolan Subaylar arasındaki birbirinin ayağını kaydırma mücadelesi neler var neler. Bie yüzbaşı vardı ismini söylemiyeceğim ama ordunun parasını çatır çatır yiyiyordu şopar birde arkadaşı vardı sivil, parası yoksa adamın bi duvar boyatıp cebine parasınıda koyuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartern

Alay Komutanınız Hala Mehmet Top.. mu O Alaya düşen insanların Allah yardımcısı olsun. Her türlü pislik bela yalan dolan Subaylar arasındaki birbirinin ayağını kaydırma mücadelesi neler var neler. Bie yüzbaşı vardı ismini söylemiyeceğim ama ordunun parasını çatır çatır yiyiyordu şopar birde arkadaşı vardı sivil, parası yoksa adamın bi duvar boyatıp cebine parasınıda koyuyordu.

Alay komutanı hala kaprisli kur. alb. Mehmet Top.... 1-2 ay içerisinde baska bir yere gidecek kendisi.O bahsettigin yuzbasi da hala gorevine ayni sekilde ve ayni ahlakla devam etmekte...Askerlerine ceplerindeki paraya göre ve tanıdıkları paşalara göre davranmaya, gelip sabah yoklamalarında eşitlikten, bütün askerlerin bu vatanın evladı olduğundan bahsedip içtima dağıtırken garibanı, orta durumluyu amelelik yapmaya, nöbet tutmaya diğer cebi dolu, sağlam tanıdıkları olanları da rahat yerlere yollamaya devam etmekte.Kendisi hala yeri geldi mi dinden inançtan bahsediyor, yeri geldi mi vatandan sakaryadan bahsediyor ama yeri geldi mi de gözü hiçbirşeyi görmüyor sözkonusu kendi çıkarları olunca.

Allah burda askerlik yapanlara ve yapacaklara sabır versin.Burda komutanın sinirli gelip neden sırada kıpırdıyorsun diye uzun dönem askerlik yapan bir arkadaşınıza tekme tokat dalması çok normal.
    Yalan, rüşvet, insanlık dışı muamele....102. topçu alayında hepsi var.İşlerine yaradığınız sürece kralsınız, ama başınıza bir iş gelir de sakatlanır, hastalanırsanız köpek muamelesi yaparlar adama...
    3km koştururlar koşamazsınız "yunan askeri", "vatan haini" ilan edilirsiniz, demir tabaklarda yedirdikleri 2 lokma tatsız yemeği haram ederler.Ananıza, babanıza rahatça hakaret ederler.
    Bir çukura el bombasını sokamadın diye yemeğe göndermezler.
    Hastalanırsın revire çıkmayı yasaklarlar.Revire çıkmayı başarırsın, bu sefer de ilaçların gelmez.

Biz kısa dönemler neyse 5 ay eziliyoruz da, uzun dönem giden, 19-20 yaşındaki o çocuklara üzülüyorum ben hergun dayak, hakaret, köleleştirme..Sonra da bu adamlardan bu vatana hayır bekle...

• ee 335 lerden hanı yokmu kımse uzunköprü yolcusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey_06

ee 335 lerden hanı yokmu kımse uzunköprü yolcusu

bende oraya dustum yazılanlardan dolayı baya urktum ama yapacak bişey yok bi şekilde geçecek 335. mersinden gelecem
    angryagain33@hotmail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuclearvatoz -- 10 Ağustos 2010; 17:26:50 >
  • bende 102.alay komutanlıgındayım.Gelecek arkadaşlarla haberlşirız
  • way be tam 1 yıl olmuş.
    sorusu olanlar varsa cevaplayabilirim.
  • biraz bu foruma bakınca, şimdiden etrafımda hiç boyle bişey anlatan olmadı.. demekki gerçekten boyle anlatıldıgı gibi bir yer
    bizi zor gunler bekliyor, özellikle de spor ve egitim konusunda!
    337 kısa dönemim, şimdiden herkese hayırlı teskereler
  • Herkese Merhaba,
    daha once burada askerlik yapan veya yapmakta olan arkadaslara, 337. kısa donem olarak birkac sorum olacak.
    Cevaplayabilirseniz cok sevinirim.

- Dısardan getirmemiz gereken en onemli ihtiyac nedir? Fazladan almamız gereken kıyafetler (Corap, iclik camasır vb) var mı? Hava cok soguk olacagı icin soruyorum?
    - Spor ayakkabı getirmemiz gerekiyor mu?
    - Ben normal hayatta numaralı lens kullanıyorum, Lens bakımını orada saglayabilir miyim? ya da Gözlük getirsem muhafazası kolay olur mu?
    - Hamam da kullanılacak mayo sort vb gibi kıyafetin renginin bir onemi var mı? Denizde kullanılan mayo sort giyilebilir mi?

Bu arada burası hakkında hic bir iyi sey duymadım ama hayırlısı olsun. Ligtv, internet kafe iyi en azından benim icin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.