Şimdi Ara

-EDİRNE UZUNKÖPRÜ-2'NCİ KOR.K.LIĞI 102'NCİ TOP.A.K.LIĞI -UZUNKÖPRÜ EDİRNE- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
4
Favori
128.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşlerim ben 2 gibi orda olucam ismim hüseyin mutlu arabayla bırakacakları için ben içerde olucam resmimden tanıyan arkadaşlarla buluşursak geç kalacak arkadaşları içerde karşılayabilirim şimdi traşa gidiyorum yarın grmek üzere
  • En son kendi adıma saat 13:00 gibi uzunköprüde olacağım ve Murat arkadaşı cep telefonunda arayıp bende o gruba katılacağım. Umarım dışarıda girmeden görüşebiliriz herkese hayırlı yolculuklar.
  • Elimizdeki kağıtlarda son giriş 17:30 diye yazıyor arkadaşlar. Ama buna rağmen gecikmeye ceza olmayacağını da biliyorsunuz. Kaldı ki biz gün olarak gecikmeyeceğiz, en fazla 1 saat gecikiriz o kadar. Ben garaja indiğim zaman etrafa bakınırım, birilerini bulabilirsem beraber gireriz. Bulamazsam atlarım taksiye alaya gelirim. Orda görüşürüz. Herkese iyi yolculuklar şimdiden..
  • arkadaşlar....geldim...
    benim adım emre orda mutlaka buluşalım...

bi grup erken gelio bende 12 gibi katılıcam..yer olarak uzunköprü arkadaşlar,merkez değil.zaten uzunköprü kendi çapında bir ilçe herşey var yani..

tahminimce 3 -4 e kadar bekleriz..en azından ben öle düşünüorum ordaki arklarla geç gelicekleri bekleyebildiğimiz kadar bekleriz (teslim yerimizi öğreniriz,yakın bi yerse gerekirse 5 e kadar bekleriz) yeterki birlik olalım..

o yüzden oaraya gelen herkes bi murat kardeşimizi arasın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıkanaryam -- 14 Aralık 2008; 1:13:11 >
  • Murat'ın telefonunu aldım. 17:00 gibi gelicem ama yine de bi ararım. Girmemiş olursanız beraber gireriz. Otogar'a da bakınırım.

Görüşmek üzere...
  • Arkadaşlar 2008 de kalmış en son mesajlar bende orada usta birliğine düştüm. Uzunköprüde görüşmek üzere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

Arkadaşlar 2008 de kalmış en son mesajlar bende orada usta birliğine düştüm. Uzunköprüde görüşmek üzere.

burası için güzel şeyler söylemek isterdim :( ama maalesef. Bu alaya
  • Geldim beğenmekle beğenmemek arasındayım daha haftaçini göremedik ama bakalım nasıl olacak. Ama bildiğim bişey var burda her iş tükürükle sıvanıyor.
  • Arkadaşlar
    Öncelikle 2 haftalık tecrübelerimi yazmam gerekli.

1 -) Burası çamur içerisinde bir alay.
    2 -) Burada işler genellikle tükürükle sıva yapma yöntemi ile işliyor. Topçu Kurmay Albayımız Mehmet Topçu elinden gelidğince bu durumu düzeltmeye çalışsada zor gözüküyor. Kendisine başarılar diliyorum...
    3 -) Arkadaşlar geldiğiniz alay diğer arkadaşların dediği gibi sürgün alayı olarak biliniyor ve bir nebze doğruluk payı taşıyor.
    4 -) Askerlik süreniz boyunca kesinlikle çok eşya ile gelmeyiniz kantinlerden iç çamaşırı, askeri kazak, bere bulabilirsiniz. Sadece çarşı izninde giyeceğiniz bir kıyafet olsun ve kesinlikle sivil bavulunuzda iyi bir kilit şart.
    5 -) Yemekler kendi yemekhanemizde çıkıyor çalışanlar aşçı değiller ama ellerinden geldiğince yemek yapmaya çalışıyorlar. Tavuğa karşı bir süre sonra alerjiniz başgösterebilir. Nohut ve tavuk menüde olmazsa olmazlar arasındadır. Yemeklerin yenilebilitesi var. Karnınız doymazsa lahmacun, döner, tost, pide ve çorba seçenekleriniz var.
    6 -) Garanti paramatik var buraya gelmeden bir garanti kart edinmenizi tavsiye ederim.
    7 -) Suyu tene zarar verebiliyor o yüzden krem bulundurunuz yanınızda arko pek iyi sayılmaz bu konuda.
    8 -) İnternete girebilirsiniz sabah 4 e kadar. saat ücreti 1 ytldir.
    9 -) Sivrisinek sorununa çözüm bulmanız için dışarda arama yapmanızı öneririm.
    10 -) Buraya gelecek kişiler metro truzimi kullanabilir şehir içi ücretsiz servisi ile alay önüne kadar gelebilirsiniz.

Arkadaşlar şuanlık bukadar bilgi verebiliyorum. Şimdiden hayırlısı olsun.

• 327. dönem uzunköprüye düşen varsa bağlantıya geçelim. ben ist.dan gidiyorum uzunköprüye zaten bildiğim yer. orda üni. okumuştum arkadaşlarım falan var orda. çok iyi oldu benim için. bi önceki dönemden sürgün yeri diye yazan arkadaşlar var. inşallah öle diyildir:S bilgisi olan cvplasın arkadaşlar lütfen
  • bu arada arkadaşlar dediğim gibi orda 2 sene kaldım çok iyi biliyorum uzunköprüyü her konuda yardımcı olabilirim. ayrıca beraber girebileceğimiz arkadaşlar olursa toplanıp gidebiliriz. bana 0535 677 83 12 tel.den de ulaşabilirsiniz yada umit_us3@hotmail.com. allah hepimizin yardımcısı olsun
  • Sanırım bi tek sen ve ben varız forumda uzunköprüye düşen . Pek güzel şeyler söylemiyorlar bu konuya bakılırsa . Hayırlsı bakalım.
  • arkadaslar selam, bende uzunkopruye dustum yenı dusen arkadaslar var ıse haberlesmek ısterım...
  • KIMSE YOK MU ARKADASLAR
  • slm arkadaslar bende uzunköprü. isim kadir çolak.. düzcelıyım. ıstanbuldan aktarma yapacaım...hepımıse hayırlı olsun
  • cümleten slm arkadaşlar ben izmirden gelicem yorumları okudumda pek iç acıcı bir yer değil gibi görünüyor :) msn im ahmet.icen@mynet.com gitmeden önce tanışmak isteyen olursa ekleyebilir...327. dönem 2'NCİ KOR.K.LIĞI 102'NCİ TOP.A.K.LIĞI UZUNKÖPRÜ EDİRNE
  • selam arkadaşalr bende uzunköprüye düştüm ama ilk izlenimler pek iyi değil sanırım
  • cümleten slm arkadaşlar ben izmirden gelicem yorumları okudumda pek iç acıcı bir yer değil gibi görünüyor :) msn im ahmet.icen@mynet.com gitmeden önce tanışmak isteyen olursa ekleyebilir...327. dönem 2'NCİ KOR.K.LIĞI 102'NCİ TOP.A.K.LIĞI UZUNKÖPRÜ EDİRNE
  • ARKADAŞLAR 3 KİŞİ OLDUK İRTİBATA GEÇELİM BERABER GİDERİZ EKLEYİN : umit_us3@hotmail.com
  • arkadaşlar öncelikle hepiniz için hayırlı olsun...
    bugün şafak 39 diyorum...
    ben çnra taburundayım..

327 lere eğitim çavuşu seçilmiştim,ama son anda komutanla konuştum ve adımıs sildirip berkini size çavuş yaptık

burayla ilgili kısa bilgiler.
    -kışı buz,ayaz berbat soğuk..komutanların sölediği biz erzurumda -40 ı gördük ama böle soğuk görmedik...
    -yazı ise aşırı sivri sinek(kamuflaj üzerinden bile ısırıyomuş) ve berbat ergene kokusu...
    -gündüzleri karga,geceleri baykuşlarla nöbet
    -kesinlikle sürgün yeri...gelince anlıcaksınız..millet sürgün yiyip gelmiş...
    -325 ler 200 kişi geldiği için baya kalabalıktık burda, ama 327 ler 70 veya 90 kişiymiş heralde...
    -aşırı spor yapıcaksınız hazırlıklı olun...en az 8 barfiks ,40 şınav,50 mekik çekmek zorundasınız,yoksa komutan size 1 hafta süre verir,gece gündüz çalışıp mecbur yapmak zorunda kalırsınız..üstelik 3 denetleme görüceksiniz..
    -bol bol çarşı kitlenir çıkamassınız...
    -kilolular yaşadı burda herkes 15 kilo veriyor hemen hemen...
    -kimi rahat kimi zor askerlik yapar burda bu sizin şansınıza kalmış bişey...beni bilen bilir,nerdeyse en rahat kısa dönemim burda...gelin nasıl yapıldığını size öğretim..

biras kötü gibi anlatmış olabilirim ama herşeye alışıyor insan ve bence burda vakit çok hızlı geçiyor...
    -bnm kaldığım taburda 25 bilgisayar var mesela sabah 4e kadar açık,telefon sıkıntısı yok...buranın en iyi yönü o zaten,iletişim sıkıntınız olmas....

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.