Şimdi Ara

Edirne'de yurt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar trakya üni. edirne teknik bilimler myo nu kazandım buraya yakın özel yurt ya da apart daireler varsa bilfiğiniz yazar mısınız? odanın içinde tuvalet banyo ve internet şart. he bi de cemaat yurdu olmasın

• Evet ben de yurt arıyorum. Ayşe Kadın yerleşkesi civarında.
  • yandınız arkadaşlar edirnede erkek pansiyonu pek bulamazsınız yüzde 90ı kız pansiyonudur.çelik 19 var ayşekadın yakınlarında ben orda kalmıştım ilk senemde, neti var ama yok, odalarda yatak dolap masa var, mutfak wc banyo ortak.wc banyo dediğimiz yer ufacık bir yer zaten.bu sene 370den başlıyomuş fiyatlar arkadaşım bu sene gidecekti öyle söyledi.bir kaç pansiyon daha var oraları da araştırırsınız.megapark'ın üstünde de vardı bitane orayada bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

yandınız arkadaşlar edirnede erkek pansiyonu pek bulamazsınız yüzde 90ı kız pansiyonudur.çelik 19 var ayşekadın yakınlarında ben orda kalmıştım ilk senemde, neti var ama yok, odalarda yatak dolap masa var, mutfak wc banyo ortak.wc banyo dediğimiz yer ufacık bir yer zaten.bu sene 370den başlıyomuş fiyatlar arkadaşım bu sene gidecekti öyle söyledi.bir kaç pansiyon daha var oraları da araştırırsınız.megapark'ın üstünde de vardı bitane orayada bakın isterseniz.

evt kardeş ögrenci yurdu çok az ve coğu cemaatçi o yüzden apart arıyorum bende. çelik 19 un mekanı çok güzel aslında. aradık 3 kişilik 320 2 kişilik 370 dedi yemeksiz. adres öğrenci apartı var orası da 550 diyor 2 öğün yemek varmış bakalım.

• deniz pansiyon var en iyisi ora diyolar
  • edirneliyim. yurt benim bildiğim erkek yok. genelde yukardaki arkadaşında dediği gibi kız yurdu var. bana kalırsa sınıfından birkaç arkadaşla birlikte eve çıkın. binevler ayşekadın civarı pahalı olabilir ama kaleiçi civarında uygun yerler mevcuttur. yada okulun bulunduğu yeniimaret semti onun gerisindeki (benim oturduğum semt) yıldırım semtindende evler bakabilirsiniz. ama çarşıya uzak olur eğer minibüs derdi çekeriz derseniz buralarıda önerebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.