Şimdi Ara

EDIFIER M3300SF KULLANICILARI BURADA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 9 Aralık 2011; 2:05:36 >

• @feelulive

Merhaba,

Hocam açıkçası sizi konu sahibi olarak görünce şaşırmadım değil.

Edifier'in neredeyse tüm modelleri(2009'dan sonra üretilen) ses tonu ve karakteri açısından benzer.

Ancak modellerini X;Giriş sınıfı,M;Orta sınıf ve S;Üst-Orta sınıf olarak nitelendirebiliriz.

Sizin gibi yıllardır müzik ile içli dışlı olan birisine tavsiye vermek epey zor.Ancak M3300 malzeme kalitesi açısından daha ideal gibi.
  • m3300sf den bahsediyorsanız, bütce elveriyorsa tabiki m3300sf derim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundin

m3300sf den bahsediyorsanız, bütce elveriyorsa tabiki m3300sf derim hocam

butce sorun degil,ses kalitesi hangisinde daha iyi diye merak ettim,kablolu kumandasi m3300un fiyat farkinin nedeni olabilir,ancak x600un dizayni daha iyi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@feelulive

Merhaba,

Hocam açıkçası sizi konu sahibi olarak görünce şaşırmadım değil.

Edifier'in neredeyse tüm modelleri(2009'dan sonra üretilen) ses tonu ve karakteri açısından benzer.

Ancak modellerini X;Giriş sınıfı,M;Orta sınıf ve S;Üst-Orta sınıf olarak nitelendirebiliriz.

Sizin gibi yıllardır müzik ile içli dışlı olan birisine tavsiye vermek epey zor.Ancak M3300 malzeme kalitesi açısından daha ideal gibi.

selam rome,
    7-8 ay evden uzakta olacagim,su an misafirhanedeyim fazla gurultu olmasin diye creative a60 aldim ve simdi burada bir eve gececegimden biraz da bas duyabilecegim bir 2.1 alayim dedim,
    eve donuste ise s530 almayi dusunuyorum,tabi imzamdaki sisteme klipsch center,surround ve velodyne sub eklemek te planda var,parayi boyna kulak zevkine harciyoruz yani:)

• x600 daha saglam gibi duruyor ancak tercihim 3300sfden yana olacak sanirim.
    arada pc ve ipod icin boyle setleri denemek istiyorum,sene basinda z2300 almistim,tam bir hayal kirikligiydi,hemen yari fiyata elden cikarmistim,m3300sfnin muzik dinlenebilecek bir set olacagini dusunuyorum
  • m3300sf siparisi verildi:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL LSR305 Kullanıcıları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @feelulive

Hayırlı olsun Hocam,şimdiden güle güle kullanmanız,memnun kalmanız dileğiyle.
  • quote:

@feelulive

Hayırlı olsun Hocam,şimdiden güle güle kullanmanız,memnun kalmanız dileğiyle.

sağol Rome,
    kargo takip internet üzerinden henüz yapılamıyordu,biraz önce aras kargoya gittim,kargoyu sordum,meğersem benim kargoyu manisadaki eski adresime göndermişler,aras kargonun sistemlerinde eski adresim kayıtlı olduğu için ürünün faturasındaki yeni adrese bakmadan direkt manisa adresini girmişler,eleman arayıp kargonun konyaya gelmesini istedi,biraz memleket havası alıp pazartesi konyaya gelir heralde,öyle tahmin ediyorum

• @feelulive

Hafta sonuna denk gelmesi biraz kötü olmuş.Neyse dediğiniz gibi biraz memleket havası alsın,belki basları açılır da gelir.
    Aras Kargo'nun yaptığı da maşallah tam..
  • kargo hala manisadaymış,söylenecek çok şey var da.......
  • ikisinide kullanmış biri olarak kesinlikşe x600 almalıydın m3300sf tahta gibi basları kalitesiz uyduları ile en geç 1 ay sonra satacağın bir ürün zaten vatana gidip dinlediğin zaman bile anlardın yalandan bir model anlıcağın m3300sf
  • salı günü geldi kargo,
    m3300sf resimlerde çabuk kırılacak bir basit bir ürün gibi duruyor, subwoofuru da şekilsiz birşeye benziyordu,kutuyu açınca gayet güzel bir setle karşılaştım,tüm kablolar yeterince uzun,uydular ince ve arkalarında duvara monte için delikleri bulunuyor,yassı ve hafif yapılarıyla kolayca monte edilebilirler,
    ipodu bağlayıp müzik dinlemeye başladım,vokaller berrak ve belirgin bir şekilde duyulabiliyor,baslar da gayet tok ve etkili,bas ağırlıklı etkisiz uyduları olan z2300ı kullandıktan sonra m3300sf nin çok daha müzikal bir set olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim,bu fiyata sunduğu ses kalitesiyle düşünmeden alınabilir,tizler daha güçlü olabilirdi ancak iyi bir ses kartıyla bu açığı da kapatmak mümkün
    @LANVİN1
    geçici olarak müzik dinleyebileceğim bir sete ihtiyacım vardı ve m3300sf beklediğimden de iyi çıktı,daha fazlasına şimdilik gerek yok

• @feelulive

Hayırlı olsun Hocam,güle güle,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
    Tavsiye edilen bir Edifier daha,tavsiye edeni utandırmadı çok şükür.
  • quote:

@feelulive

Hayırlı olsun Hocam,güle güle,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
    Tavsiye edilen bir Edifier daha,tavsiye edeni utandırmadı çok şükür.

sağol ROME,
    bir de şöyle bir dac mı alsak;
    http://www.youtube.com/watch?v=3nW6dZ4pKLI

bu arada başlık değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 9 Aralık 2011; 2:07:21 >

• @feelulive

Hocam bu DAC'ın fiyatı nedense çok uçuk geldi Bana,ki;

parçasını X-Fi Surround 5.1 Pro ve S530DW ikilisiyle optik bağlantı aracılığı ile denediğimde aldığım ses,video kayıttaki ses bozulmaları göz önüne alındığında dahi daha iyi geldi.
  • @feelulive
    hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullan
  • Hayırlı olsun hocam ürün hakkında nasıl basslar sert deniliyor,yarın vatanbilgisayar kampanyasına yetişirsem t3130'u iade edip m3300sf alabilirim.
  • Eski Z2300'ünün sahibiyiz.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.
  • Arkadaşlar bugün Vatanbilgisayarda Edifier M3300SF modelini denedim ürünü beğenmediğimi belirtmek isterim ama ondan önce müziğin kulaktan kulağa keyif işi olduğunu söyleyelim.Bu arada marka taraftarı değilim

Bana Göre.

Edifier M3300SF:Yüksek ses performansını bilemicem ortam kalabalık olduğu için sesi fazla açmadım.Fakat Basslar beni hayal kırıklığına uğrattı.7kg civarındaki 30W subwoofer malesef kuru bir bass sergiliyor.Ben bass manyağı değilim öncelikle onu belirtimTizzler gayet güzel olmuş bu arada.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.