Şimdi Ara

EDIFIER M3300SF KULLANICILARI BURADA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: R0ME

@feelulive

Hocam bu DAC'ın fiyatı nedense çok uçuk geldi Bana,ki;

parçasını X-Fi Surround 5.1 Pro ve S530DW ikilisiyle optik bağlantı aracılığı ile denediğimde aldığım ses,video kayıttaki ses bozulmaları göz önüne alındığında dahi daha iyi geldi.

x-fi varsa gerek yok zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: xRay97

Hayırlı olsun hocam ürün hakkında nasıl basslar sert deniliyor,yarın vatanbilgisayar kampanyasına yetişirsem t3130'u iade edip m3300sf alabilirim.

teşekkürler fundin ,

xRay97,sert mi yumuşak mı bilmem ama hızlı ve tam olması gerektiği gibi veriyor basları,uğultu gibi bir bas olmaması da ayrı bir güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRay97

Arkadaşlar bugün Vatanbilgisayarda Edifier M3300SF modelini denedim ürünü beğenmediğimi belirtmek isterim ama ondan önce müziğin kulaktan kulağa keyif işi olduğunu söyleyelim.Bu arada marka taraftarı değilim

Bana Göre.

Edifier M3300SF:Yüksek ses performansını bilemicem ortam kalabalık olduğu için sesi fazla açmadım.Fakat Basslar beni hayal kırıklığına uğrattı.7kg civarındaki 30W subwoofer malesef kuru bir bass sergiliyor.Ben bass manyağı değilim öncelikle onu belirtimTizzler gayet güzel olmuş bu arada.

bana göre de baslarda sorun yok,
    ancak bas ağırlıklı rap parçalarda sanki uydularda sesler birbirine giriyor gibi,belki şarkı kaydı ile ilgili olabilir,
    ipod ile kullanıyorum ve uygun eq bulması epey zor,hazır eq ların birinde tizler aşırıyken,birinde midler uçuyor,
    iyi bir ses kartı ile bu fiyatı da düşünülürse çoğu kişiyi memnun edecek düzeyde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Eski Z2300'ünün sahibiyiz.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

teşekkürler Shift41
  • bu seti almaya karar veren birisi olarak soruyorum.
    ses girişini cihaza nası yapıyoruz.ses kontrol kumandasındanmı.
    youtub da birkaç vide o gördüm ses kumandasına bağlı göremedim.

birde m3500 arasında kararsız kaldım.sizce hangisini almalıyım?
  • dün itibarı ile m3300sf yi seçmiş bulunuyorum.akşam yaptığım birkaç deneme ile ürünün iyi performans gösterdiğini söyleyebilirim.seste ayrıntılar kulağa çok hoş geliyor.tabi creative soundbalster harici ses kartınında etkisi var bunda.almak için kararsız olan arkadaşlara sesleniyorum,bir z5500 kullanıcısı olarak.ürün başarılı.bu arada z5500 plasma ya bağlı olduğu için laptopa m3300sf yi aldım.
    edifier de iyi bir marka zaten
  • freedom_59,
    hayırlı olsun, uygun eq ayarları ile şeker gibi müzik dinlenebilir m3300sf ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

freedom_59,
    hayırlı olsun, uygun eq ayarları ile şeker gibi müzik dinlenebilir m3300sf ile

Birşey sormam lazım ürün kutusundan çıkarkan uyduların üzerinde yapışkan jletin olması gerekmiyormu?ve kumandasında
    sanki hafif çizikler var gibi geldi bana.
    siz aldığınıza nasıldı?
  • evet yanlış hatırlamıyorsam uyduların üzerinde jelatinler vardı,
    sizinki teşhir ürünü olabilir,nerden almıştınız
  • vatan computer mağazasından.sanırım sizin dediğiniz gibi teşhir.elektronikteki sanssizligim devam ediyor :(
  • Maaşallah deyim, iyi ses sistemi. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.