Şimdi Ara

Edifier Kullanıcıları Topluluğu (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.242
Cevap
41
Favori
132.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
Giriş

Uzun yıllardır Z623 kullanıyorum. Halen çalışıyor. Sürekli 2+1 subwoofer içeren hoparlör kullanmaktayım. Yakın zamanda Edifier R990BT aldım ve yukarıdaki mesajda belirttiğim sorun dışında çok memnunum. Fiyatı da oldukça uygun. Ses kalitesi Z623'ten daha iyi geldi bana. Artık 2+1 yerine stereo hoparlör kullanacağım. Apartmanda oturuyorsanız zaten sesi fazla açamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihansngl -- 18 Ekim 2025; 14:37:20 >
  • Merhaba, Amazon indirimlerinden Edifier S880DB MKII aldım. Rengine ısınamamam dışında bir sorun yaşamıyorum şimdilik. Sub ile desteklemeyi düşünüyorum her ne kadar renk seçeneği olmasa da T5 dışında başka bir sub bağlayabilir miyim zira T5'in 38hz 70w ve renk seçeneğinin olmamasına biraz takılmış haldeyim ayrıca T5S'de piyasaya sürülmüş vaziyette aranızda T5s kullanan var mı? T5'e kıyasla biraz daha düşük frekansa inebiliyor ve dahili DSP barındırıyor. Bununla birlikte özellikle görsel açıdan QR65 modelinde gözüm kalmadı desem yalan olur. Aranızda bu modeli kullanan var mı? S880DB MKII ses açısından daha iyi bir opsiyon diyebilir miyiz. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Edifier Kullanıcıları Topluluğu
    Edifier Kullanıcıları Topluluğuglobal / english
    Powered Subwoofer | T5s -【Edifier】
    https://www.edifier.com/global/p/subwoofers/t5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Force -- 1 Kasım 2025; 18:34:18 >

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.