Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
224.159
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu gelecekse zaten hiç gelmesin. Üst kısımdaki tel yok ve sanki astar kumaşından yapılmış incecik. Bence merdiven altında üretilen ve baskınlarda ele geçirilen maskeler bunlar. İmha edecegiz dedikleri maskeleri dağıtıyorlar bence. Bizim iş yerinde de Valilik verdi bunların aynısı ne tel var nede insana güven veriyor.
  • İstanbul Şişli, ilk gün hem e ptt hem de e devlet üzerinden maske talebinde bulundum. Hatta dün yine başvuru yaptım. Ne bana ne de çevremde gelen giden hala yok!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

arkadaşlar bugun arkadasımında maskeleri teslim oldu fakat aklımıza birşey takıldı getiren kişi dogalgaz sayacının fotosunu çekmiş neden acaba
    size teslim edildiğine dair bir kanıt sayaç nosu sonradan sıkıntı çıkarmayasınız diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 14 Nisan 2020; 15:48:18 >
  • Bana ilk başvuruma istinaden maskeler geçen hafta geldi. Başvurudan 4 gün sonra gelmişti. Hatta arkadaşlara sorduğumda en son bana gelmişti. Bu sefer sms gelmedi bakalım bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baris.baris kullanıcısına yanıt
    Evet tel olmayan maskeler. Bir paketten 6tane çıktı. Çok koruyucu olduğunu bende düşünmüyorum.

• Eskişehir de teslim alan oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirden gelen var mi ?

• Maskeler geldi ilk gün başvurmuştum bir paketi burun telli digeri telsiz ve dikişli
    Yer İzmir
    Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı

• İlk gün basvurdum şimdi başvuru yaptıgımda aydınlatma metni cıktı ilk başvuruda yoktu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

Eskişehir de teslim alan oldu mu
    gelen giden yok, ilk açıldığında başvurmuştum.
  • piyangoda öyle işte. çoğunluğa çıkmaz. şanslılara çıkar. maske piyangosuna katıldım, diğer katılımcılara başarılar dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeli3543

Maskeler geldi ilk gün başvurmuştum bir paketi burun telli digeri telsiz ve dikişli
    Yer İzmir
    hocam 2.gün sanırım site değişmişti. siz ilk siteden mi başvuru yapmıştınız? ben site değiştikten sonra başvuru yapmadım. yapmam m ı gerekir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

piyangoda öyle işte. çoğunluğa çıkmaz. şanslılara çıkar. maske piyangosuna katıldım, diğer katılımcılara başarılar dilerim.
  • @hmT kullanıcısına yanıt
    Site değiştiğinde ne olur ne olmaz diye yeni sitedende başvurdum bence oradanda başvurun

• ilk gün ptt ve e-devlet başvuru didim geldi ptt kargo ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bu tarz konunun uzmanı olmayanlara güvenip, aman gelen maske kötüdür, atkı bere daha faydalı gibi yönlendirmelerine inanmayın. Ne sizi korur, ne de sizde bir hastalık varsa etrafınızdakileri korur.

Şu garabeti bu sayfada paylaşmanın anlamı yok. Eline aldığı iki maskenin hangisi dağıtım hangisi nereden alınmış o bile belli değil. Çakmak testinin anlamsız olduğu kağıt havlu koyduğunda sönmemesinden de belli. Kağıt havlu daha mı koruyucu?

Bullshit.

• İlk gün başvurduğum halde hala gelmedi.

• Egeli3543 E kullanıcısına yanıt
    2 yerden basvuru yapılıyor degıl mı eptt ve edevlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

Bu tarz konunun uzmanı olmayanlara güvenip, aman gelen maske kötüdür, atkı bere daha faydalı gibi yönlendirmelerine inanmayın. Ne sizi korur, ne de sizde bir hastalık varsa etrafınızdakileri korur.

Şu garabeti bu sayfada paylaşmanın anlamı yok. Eline aldığı iki maskenin hangisi dağıtım hangisi nereden alınmış o bile belli değil. Çakmak testinin anlamsız olduğu kağıt havlu koyduğunda sönmemesinden de belli. Kağıt havlu daha mı koruyucu?

Bullshit.

Alıntıları Göster
    Aksini ispat etmek serbest sonuçta eğer yalansa, ama şu ana kadar yalanlama yok.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.