Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
224.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk gün epttavm ve edevletten başvurmuştum gelen giden olmadı daha yalnız sadece bana mesaj geldi diğer aile üyelerine de mesaj gelecek mi acaba başvururken tek sizin tel no istiyordu sonuçta bu mesaj başvurudan bağımsız mı geliyor?
  • Sanırım önceliği büyük şehirlere verdiler maske için.
  • Bursa PTT getirdi bugün maskeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darıca/Kocaeli için maskeler bugün geldi. 3 kişi için başvurmuştum. Herkes için geldi.
  • Samsun-Az önce ptt getirdi maskeleri.İmza ile teslime ettiler.
  • Ben edevlet ten ve ptt sistemindende müracaat ettim fakat ne gelen maske var ne gelen mesaj var yer İstanbul/eyüp komple aile bireylerim için toplu müracaat ettim ve tek bir telefon numarası yazmıştım bütün mesajlar bu telefonamı gelicek acaba

• İstanbul'da maske gelen ben hiç duymadım, eczanelerden alınıyor kod ile, eczane için kod geldi mi derseniz, gelmedi.
  • Bana Sms geldi sabah. Gelen mesajda kod yazıyor. O kodu eczacıya vererek maskeleri aldım. Fakat aynı gün annem ve eşime de talepte bulunmuştum hem Ptt hem e devlet üzerinden. Onlara kod gelmedi hala.

İstanbul/ Küçükçekmece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 15 Nisan 2020; 13:10:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çavuşoğlu: Kendimizin tıbbi ekipman ihtiyacı olmasına rağmen 34 ülkeye yardım elimizi uzattık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 15 Nisan 2020; 13:12:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

İstanbul'da maske gelen ben hiç duymadım, eczanelerden alınıyor kod ile, eczane için kod geldi mi derseniz, gelmedi.
    istanbuldayım 6 nisan da başvurduk 3 kişi adına gelen giden yok
  • İstanbuldan sms kodu ile maske alanlar varsa kontrol edebilir mi benim aldığım eczacı açık halde verdi ve burun klipsi de yok .birde kendime siperlik yaptım çok basit

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 15 Nisan 2020; 13:43:50 >
  • geçen hafta başvuru yapmıştım ses seda çıkmadı. Az önce tekrar başvuru yaptım. Yine "başvurunuz alınmıştır" dedi. Bir tuhaflık var bu durumda. Ve halen edevlet ile epttavm sitesi de aynı anda sipariş verilebiliyor. Bence bunlar göstermelik ve milleti oyalama çalışmaları.
  • Az önce eczacı bir arkadaşımdan gelen mesajı paylaşıyorum, civardaki eczanelere gidip doğrulatabilirsiniz

"ÖNEMLİ DUYURU - Değerli meslektaşımız; ücretsiz maske dağıtımı için Reçetem Sisteminde yapılan yeni düzenlemeye göre, 20-65 yaş arasında olup kendisine SMS gelmeyen vatandaşlarımız, "TC kimlik numarası", "baba adı" ve "doğum yılı" bilgileri sisteme işlenerek maske alabilecektir. Önemle bilgilerinize sunarız."
  • Eskişehir geldi. İlk gün PTT ve e-devlet üzerinden başvuru yapmıştım.

• Başvuruyu yapan benim az önce eşime geldi kod ama bana gelmedi. Gerçekten garip şeyler oluyor. Yaş desen olmaz aynı yaştayız. Alfabetik sıra desek o S ven T belki o olabilir :D
  • Sistem açıldıktan sonraki sabah başvurmuştum sms geldi. Kendi telefon numaramı yazmıştım ama benim adıma babama mesaj gitmiş. 18 yaş olmadığım dönemden mhrs üzerinde babamın numarası vardı, o yüzden ona gitti sanırım. Diğer aile üyelerinin ismini de vermiştim ama o konuda hareket yok.
    Özetle ilk sabah başvurdum, ailede bir tek yaşı 20 olan bana maske mesajı geldi. Mesajlar başvuruda verilen numaraya değil sistemde kayıtlı olan numaraya gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_insider

Az önce eczacı bir arkadaşımdan gelen mesajı paylaşıyorum, civardaki eczanelere gidip doğrulatabilirsiniz

"ÖNEMLİ DUYURU - Değerli meslektaşımız; ücretsiz maske dağıtımı için Reçetem Sisteminde yapılan yeni düzenlemeye göre, 20-65 yaş arasında olup kendisine SMS gelmeyen vatandaşlarımız, "TC kimlik numarası", "baba adı" ve "doğum yılı" bilgileri sisteme işlenerek maske alabilecektir. Önemle bilgilerinize sunarız."
    Bu şekilde alabilen varsa haber versin bizde alalım

• hoksi kullanıcısına yanıt
    İyi halt etmişler , 2 hafta olacak maske bekliyoruz , kendi halkına gönderemedikten sonra başka ülkelere yardım yapsan ne fayda, ne yardımsever hükümetmiş. Biz hariç herkese yardım ediyor. Yardımını yap,yapma demiyoruz ama öncelikli bizim ihtiyacımız bir karşıla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternettenCızz -- 15 Nisan 2020; 13:59:19 >
  • Pozitron~ kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum, toplu şekilde başvuru yaptım ve benim adıma sms geldi, eczaneden alım yalnızca sms de adı geçen kişi için mi olacak acaba ?

• dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    Tek bir kişi adına mı geldi kod ?

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.