Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
223.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de Ankaradayım ama hiç öyle sallayan yok yasağı,komşumun babası var..akşama kadar gezer başıboş şekilde hala geziyor yaş 65 üstü zaten..4-5 tane de velet gördüm sokakta..yani eğitim bilinç çok önemli..ayrıca kolluk kuvvetleri işi sıkı tutmuyor bence,örneğin bekçiler sık sık gezebilir uyarabilir sokağa çıkanları..maalesef ki doğru sözle ricayla yola gelmeyen bir toplumuz..Çin tedbirleri gelmedikçe çok zor..Allah yardımcımız olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim maskelerim geldi. Her hafta gelmesi için tekrar mı başvurmam gerekiyor yoksa 1 kere başvurmak yeterli oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

benim maskelerim geldi. Her hafta gelmesi için tekrar mı başvurmam gerekiyor yoksa 1 kere başvurmak yeterli oluyor mu?
    hangi şehir

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Dosta güven düşmana korku salıyoruz🙏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her konuda tartışıyor gereksiz satır yaratıyorsunuz
    Maske konusuna giriyoruz maske harici herşey var. Yazık size de bize de

• istanbul-sultangazi
    Eski edirne asfaltına gelin bir görün. Normal zamankinden çok daha fazla insan var. Her yaştan..
    Hafta sonundan beri hava yağışlıydı, buna rağmen cadde kalabalık. dün bugun güneş var, cadde ana baba günü.
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Kudurun...
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Sizde hiç yüz yok ya gelirse de yine kıvırmaya başlarsınız.
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    Fransa halkın maskesini topluyor. Düşünmesi yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Öyle bişey yapmaya hakları yok. Dün sağlık bakanı bile açıkladı kendinizde yapabilirsiniz diye. Ben denemedim ama almama gibi bi durum olamaz.

Carrefourda boyunluğu gözlerine kadar çekip dolaşanları gördüm ama.

Alıntıları Göster
    Bandana ya da buff varsa onları da maske olarak kullanabilirsiniz. Ben maskeleri kullanıp güneş alan cepheye asıyorum 1 gün bekletiyorum minimum sonrasında tekrardan kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Ben de Ankaradayım ama hiç öyle sallayan yok yasağı,komşumun babası var..akşama kadar gezer başıboş şekilde hala geziyor yaş 65 üstü zaten..4-5 tane de velet gördüm sokakta..yani eğitim bilinç çok önemli..ayrıca kolluk kuvvetleri işi sıkı tutmuyor bence,örneğin bekçiler sık sık gezebilir uyarabilir sokağa çıkanları..maalesef ki doğru sözle ricayla yola gelmeyen bir toplumuz..Çin tedbirleri gelmedikçe çok zor..Allah yardımcımız olsun..
    6 milyonluk şehir hocam genelleme yaparak hata ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

istanbul-sultangazi
    Eski edirne asfaltına gelin bir görün. Normal zamankinden çok daha fazla insan var. Her yaştan..
    Hafta sonundan beri hava yağışlıydı, buna rağmen cadde kalabalık. dün bugun güneş var, cadde ana baba günü.
    Dışarıda keyfî gezenlerin kimlik numaralı tespit edilip sağlık hizmetlerinden muaf tutulmaları gerekir.
  • adamlar 2 liralık promosyon pakete 100 liralık reklam koymuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maske ne zaman gelecek acaba evde son 1 tane maskem kaldı
  • kimi 07 K kullanıcısına yanıt
    Olaya niye sadece öğretmen olarak bakıyorsunuz? Ortada bir sorun var ve bunun için kimin elini taşına altına koyması gerekiyorsa koyacak. Ama öyle ama böyle. Gerçi sadece ayın 15 ini gözleyen kişiler oldukça bu ülke gelişemez.

• Devletin ücretsiz maske dağıtımına yaptığı her türlü trollükten sonra maskeler bir kaç gün içinde gelince trollerin durumu.

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.