Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
223.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben olsam marketlere girişte ücretsiz maske vermeyi zorunlu kılardım.Sen devletsin ne dersen o.Ödenek olarak ta poşetten topladığınız paraları kullanın derdim.Bir kısmını devlet ve hibe ler olarak verilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Amin hocam Ev sahibi aradı şu dönemde bana diyorki maske Makinesi alacam ona karşılık evi verdim 2 ay içinde boşalt diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladicius

Amin hocam Ev sahibi aradı şu dönemde bana diyorki maske Makinesi alacam ona karşılık evi verdim 2 ay içinde boşalt diyor
    Yakında oda çıkacak evden, aldığı makina ile ürettiği maskeleri kendi takar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

hocam onun başvurusu yok liste devlettin elinde
    Sağolun hocam.

• meeb kullanıcısına yanıt
    marketler hala parayla satma derdindi, ben pek güvenmiyorum marketlere hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

büyük devlet değil miyiz? daha bir kaç ay önce öyle diyordunuz. çok mu zor bir mesele? polisin var, bekçin var, var oğlu var. gerekçeniz bayat.
    He polisin işi gücü yok böyle zamanda mahalle mahalle haftalarca maske dağıtacak. Dağıtsa bu seferde ya kardeşim kargo, kurye denen şey var devletin polisi maske mi dağıtır diye ortalığı ayağa kaldırırsıniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Amacım her yapılana kusur bulmak değil, sürece katkısı olacak düşünceler.
    Niye ptt eve ulaştırıyor diyemem yani derim ama evet bu her şeye kusur bulmak olur.. (yoğunluk, personel konusunda belki eleştiri gelir, ben burayı geçiyorum.)

Ptt'ye görev verildiyse yerine getirir. Yok ben dışarı çıkarım param var diyen de yine makul fiyata alabilsin dedim sadece.

Geliri olan vatandaş da devlet bana bakacak, korumaya mecbur deyip maskeyi bedava istiyorsa devlete karşı ayıptır. Hastalık çıktı, virüs var deyip fırsattan istifade eden vatandaş da olunmaz.
    50 li maskeyi 50 ila 70 lira arasına bulsam parasıyla alırdım, bana maske, kolonya veya başka şeyi bedava vermek zorunda değil devlet.. Fiyatlarını kontrol etsin pahalı lığı ölesin, onu satın almak benim görevim.. Durumu olmayana ücretsiz ulaştırsın. (pahalı olduğu için 1er adet evdekilere maske istedim, keşke önceden öngörüde bulunup fiyatlar artmamışkem kutusuyla satın aşsaymışım. Yine satın almak için takipteyim)
    Sizi anlıyorum, keşke insanlar sizin gibi yapıcı bakabilse meseleye. Şu an dünyada olağanüstü bir durum var. Sıkıntılar olur, aksaklıklar olur, eksiklikler olur bunlar tamamen durumla alakalı. Dünyanın en büyük gücü denen Amerikanin durumu ortada, koskoca Fransa başkanı televizyondan ağlamakli halle halkından doktorlar için maske istiyor,italya, ispanya perişan ama bakıyorsun bizde bazı çevreler böyle bu durumdan bile fayda çıkarmaya çalışıyor, yazık!

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    imza yok, merdivenlerden verdi yaklasmadi. maskeli falan zaten. kapi no kontrol etti.

• 2 gün önce sipariş ettim henüz ulaşmadı. Sistemli çalışırsa kesinlikle desteklerim
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    İyi bari

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    polis,bekçi,memur,öğretmen,asker,vatandaş yani herkes dağıtması lazım ev ev dolaşıp maskeleri dağıtması lazım yoksa salgın artarsa haziranda değil eylül ayına kadar evde kalırız .
    hepimiz bu zamanda birlik olmak zorundayız..
    hepimiz sokağa çıktığı zaman maske takmak 1.5 mt sosyal mesafede kuralına uymamız lazım..
    bugün bir haber okudum annesi 83 yaşında virüsü yenmiş ama iki oğlu rahmetli olmuş virüs yüzünden bu salgın bittiği zaman annesi halini siz düşünün..
    şanşlı ülkedeyiz maskemiz var c vitamini ürünlerimiz var ..
    birazda aklımızı kullanırsak biz virüsü yeneriz ..
    aşı vurulunca güne kadar sabırlı olalım ..
    not: bu zamanda vali kaymakam daki büyüklerimize çok iş düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 8 Nisan 2020; 14:47:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Bu mesaj silindi.
    Üzerine alındıysan bu benim sorunum değil

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

polis,bekçi,memur,öğretmen,asker,vatandaş yani herkes dağıtması lazım ev ev dolaşıp maskeleri dağıtması lazım yoksa salgın artarsa haziranda değil eylül ayına kadar evde kalırız .
    hepimiz bu zamanda birlik olmak zorundayız..
    hepimiz sokağa çıktığı zaman maske takmak 1.5 mt sosyal mesafede kuralına uymamız lazım..
    bugün bir haber okudum annesi 83 yaşında virüsü yenmiş ama iki oğlu rahmetli olmuş virüs yüzünden bu salgın bittiği zaman annesi halini siz düşünün..
    şanşlı ülkedeyiz maskemiz var c vitamini ürünlerimiz var ..
    birazda aklımızı kullanırsak biz virüsü yeneriz ..
    aşı vurulunca güne kadar sabırlı olalım ..
    not: bu zamanda vali kaymakam daki büyüklerimize çok iş düşüyor
    Ensonhaber
    Koronaya yakalandılar, Rize'de komşularına bulaştırdılar
    https://m.ensonhaber.com/ic-haber/koronaya-yakalandilar-rizede-komsularina-bulastirdilar

• Kim neyi yalıyor acaba daha sayısal verilerin ne anlama geldiğini bilmeden boş beleş yorumlar yapıyorsun...
    Çoğu senin muhteşem devletlerin sağlık sistemi çökmüş hastalara bakan yok sayılar belki yarı yarıya bile verilmezken bizde yoğun bakım üniteleri fazlası ile mevcut ve mobil uygulama yapılıp vakalar evde izlenecek dışarı çıkmasınlar diye
    Bir şeyi de tamam iyi yapılıyor demeyi öğrenin bunun için de ekmek beklemeyin illa önünüze ekmek mi atılması gerekiyor?
    Çok şükür hiçbir hak yemeden kendi emeklerimle her şeye sahibim ama sizin düşünceler Farklı yalamadan bir yerlere gelinmez tabi haklısın

• Maskesi gelen var mı?

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    işte bununla ilgili kanun çıksaydı yapamazlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinnitem1

Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstüne öncelikli maske dağıtılması da ayrı bi absürdlük
    Bu karar alındığında 65 yaş üstü için yasak yoktu.
  • Aga dışarıya ihtiyaçlarımı karşılamak için çıkacağım maske yok.Satın almak istesek, satış yasak.Sipariş verdik ne zaman geleceği belli değil.

Biz bu durumda ne yapacağız?Sonra stok yapanlara laf sokuyorsunuz
  • hala parası olan gitsin alsın diyen var bir türlü anlayamadılar maske satışının yasak olduğunu
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.