Şimdi Ara

Edebiyattan mutlaka çöz dediğiniz kaynaklar neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde güvender k.a var konu bittikten sonra hızlıca testine bakıyorum zaten az sayıları onu saymayalım.Elimde ayrıca Fem var yazın almıştım duruyor öyle ilk 50 sayfayı bitirdim geçen hafta.Bir de Fen Bilimleri var.Burdan ve instagramdan falan gördüğüme göre Limit çok fazla tercih ediliyor.Bir de 4 kitaplık bilgi sarmal var.Dedim ya fen bilimlerini çözmeyeyim bunlardan bir tane alayım.Ya da fen bilimleri ve femden çözeyim nisan sonunda limit alıp en baştan hızlıca yürüyeyim ama karar veremedim.Siz ne dersiniz?Limit mutlaka çözülmeli mi?Fen bilimlerini köşeye atıp limit ve bilgi sarmalı alıp çözebildiğim kadar mı çözmeliyim?

• Bilgi sarmal bence limitten daha iyi dostum.
  • yayındenzi tek ösym serilerini yakalayan seri hocam.
  • Hocam diğerlerine bi şey diyemem ama Limit'i kesin al sınava en yakın kaynak Edebiyat için

Bu arada hocam Fen Bilimleri'ni merak ediyorum inceledin mi nasıl soruları? Eğer zahmet olmazsa pm'den birkaç resim atabilir misin?
  • Camonachi kullanıcısına yanıt
    Hocam dün attığınız mesaj neydi öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptanarda kullanıcısına yanıt
    Hocam kitap pdf'siydi başkasına atacaktım yanlışlıkla sana atmışım kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

Bilgi sarmal bence limitten daha iyi dostum.

Ben limiti okulda arkadaşlardan inceledim ama Bilgi Sarmala bakmamıştım.İlk kez sizden duydum daha iyi yorumunu,gidip inceleyeyim onu da o zaman.Teşekkürler yorumun için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam özele gel bişey konisucam
  • Hocam özele gel bişey diycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camonachi

Hocam diğerlerine bi şey diyemem ama Limit'i kesin al sınava en yakın kaynak Edebiyat için

Bu arada hocam Fen Bilimleri'ni merak ediyorum inceledin mi nasıl soruları? Eğer zahmet olmazsa pm'den birkaç resim atabilir misin?

Fen Bilimleri aslında kötü değil,bence çözülür ama biraz daha bilinen bir yayın çözmek istiyorum.Hani herkes limiti mutlaka çöz der edebiyatta.Yayın denizi çok iyidir falan hep böyle yorumlar duyduğum için dedim acaba bırakıp başka mı çözsem.

Pm den yollayacağım resim çekip.
  • Hocam sana kalmış ama şahsen ben Limit ve Sarmal'ı bitirmeden sınava girmeyi düşünüyorum.

Tamam hocam eyvallah sana ne zaman uyarsa gönderirsin
    Gelir misin özele

Hocam limiti bilgi sarmalından sonra çözsem nasıl olur hocalar limiti sona bırakın dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptanarda kullanıcısına yanıt
    tamam
  • Olabilir hocam gayet de mantıklı olur çünkü Limit fazla detay ve bilgi ister, sağlam çalışmış olmalısın çözmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camonachi

Hocam sana kalmış ama şahsen ben Limit ve Sarmal'ı bitirmeden sınava girmeyi düşünüyorum.

Tamam hocam eyvallah sana ne zaman uyarsa gönderirsin

Pmden olmadi nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam gelecek misin

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, çok teşekkür ederim
    Rica ederim,merak ettiğiniz konular varsa kitaptan atabilirim tekrardan.
  • Tamam hocam sağolasın olursa pm'den yazarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.