Şimdi Ara

EDEBİYATTAN 50+ ÇOK MU ZOR? TECRÜBELİLER GELSİN...BİR KAÇ TÜYO..TAVSİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--Arkadaşlar islamcı söylem yazarlara iyi bakın bence.(Hilmi Yavuz,Sezai Karakoç gibi)

--Genelde çeldirici sorular Divan ve Cumhuriyet döneminden geliyor.Sıkı çalışın

--Yüksek net hedefiniz varsa eğer YGS kısmını iyi halledin.Benim genelde yanlışım oradan geliyor.

Sizinde önerilerinizi bekliyorum

Kullandığım Kaynaklar

Limit El Kitabı Ve Limit Soru Bankası
    Birey Föyleri ve Soru Bankası

Yanına bir de denge deneme alıcam.

YGS viran eyledi beni.Mezunum bir de arkadaşlar.270 bin geldi

Edebiyat:50
    Coğrafya:20
    Matematik:20 ile kaça çekerim sizce?

Uzun oldu ama neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZabooMafoo -- 7 Mayıs 2015; 18:32:13 >

• derin bir sessizlik kaplamıştı konuyu..

Nazmı, nesre yaklaştırıyorsun mutlu sanıyorlar. -TEVFİK FİKRET
  • Eğer ki bir iki aylık çalışmayla talipsen 50 nete çok zor. Ygs'si kötü geçmiş her tm 50+ yazıyor edebiyata. Tabii ki umutları canlı tutmak lazım ama gerçekçi de olmak lazım. Tüm planlarınızı edebiyat üzerine kurarsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Kaldı ki sözel derslerin de hiçbir güvencesi yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebaz

Eğer ki bir iki aylık çalışmayla talipsen 50 nete çok zor. Ygs'si kötü geçmiş her tm 50+ yazıyor edebiyata. Tabii ki umutları canlı tutmak lazım ama gerçekçi de olmak lazım. Tüm planlarınızı edebiyat üzerine kurarsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Kaldı ki sözel derslerin de hiçbir güvencesi yoktur.

Kasımdan beri çalışıyorum hocam.Yorumun için sağ ol.
  • quote:

Eğer ki bir iki aylık çalışmayla talipsen 50 nete çok zor. Ygs'si kötü geçmiş her tm 50+ yazıyor edebiyata. Tabii ki umutları canlı tutmak lazım ama gerçekçi de olmak lazım. Tüm planlarınızı edebiyat üzerine kurarsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Kaldı ki sözel derslerin de hiçbir güvencesi yoktur.

Edebiyati ne kadar cok cozersen degil ne kadar cok bilirsen iyisin ( Ygs haric ) O yuzden 1 ayda adam akilli calisan birisi Ygs kisminida 2-3 hatayla.gecerse ulasir o hedefe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaymaklıekmekkadayıfı K kullanıcısına yanıt
    Hocam heyecanlandım bir an :) Umut doldum :) Son 1 ay kala daha da asılıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZabooMafoo

Hocam heyecanlandım bir an :) Umut doldum :) Son 1 ay kala daha da asılıcam

hocam ciddiyim dediğin netleri yap dediğim civarda gelecek hele 52 53 yaparsan çok daha iyi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaymaklıekmekkadayıfı -- 7 Mayıs 2015; 19:57:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaymaklıekmekkadayıfı K kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim.Hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa404

quote:

Edebiyati ne kadar cok cozersen degil ne kadar cok bilirsen iyisin ( Ygs haric ) O yuzden 1 ayda adam akilli calisan birisi Ygs kisminida 2-3 hatayla.gecerse ulasir o hedefe

Az çözmek çok çözmek değil bahsettiğim. Edebiyatta 50+ birikim meselesidir. Ezberlemek yerine öğrenmek lazım. Bir ayda anca kuru kuruya ezberlersin. 45 rahat yapılır ama 50+ zor. Bilmiyorum mezun musun ama sınav çıkışı beni daha iyi anlayacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.