Şimdi Ara

Edebiyatta yapamadığım soru tipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üç çeşit soru tipinde zorlanıyorum:
    1.tip
    Cumhuriyet Edebiyatı'nın 80 sonrası kısmı olması lazım. Oktay Akbal, Orhan Pamuk, Nezihe Meriç gibi yazarların çıktığı sorular.
    2. tip
    Farklı türün olduğu sorular
    3.tip
    Roman özetleri

Roman özetlerini karakterleri ezberleyip oradan yapmayı düşünüyorum. Farklı tür sorularında da anı ve tiyatrodan vurmaya çalışıyorlar gibi. Onlara bakmam gerekiyor sanırım. Ayrıca Cumhuriyet döneminde çok detay var. Çalışmam gereken eserler hangileridir ? Her şeyi ezberleyip kafa karışıklığı yapmak istemiyorum. Ayrıca Batı Edebiyatı'ndan hangi yazarların gelme olasılığı yüksektir ve Mustafa Kutlu çıkabilir mi?

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Bu sorulari yapamayan adamin bilgi eksigi var diyebilirim rahatlikla. Yeme icme dua et osym zor sormasin ilk yamulan sen olursun hocam. Gecen seneden tecrubeliyim seni anliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezber yapican

• Aslında ben mfciyim. Matematik sınavı zor olunca ben de puan hesabına giriştim pazar akşamı. Sonra fenden full dahi yapsam Ankara'da adam gibi bir mf bölümü olmaz dedim. Bombayı tm'den patlatayım dedim. Mfciyim diye boş değilim hani edebiyattan. Daha önceden biraz çalışmışlığım vardı. Artık tek yapmam gereken bu saydığım konularda ezber yapmak olmalı diye düşünüyorum. Ezberim kuvvetlidir. Kendime güveniyorum.
  • 1 ve 3'u kolay halledersin de 2 biraz birikim ve uzun sureli calisma isi bence. Ben de sayisal bozmasi tmyim ordan anliyorum bana da zor gelen kisim 2
    Roman ozetleri icin kucuk cep kartlari gibi seyler var onlardan edinmeni oneririm

• Waluigi kullanıcısına yanıt
    ne sorulacağını kimse tahmin edemez ki. bunun için bu kadar zor ve geniş kapsamlı. bir bunlar çok bilinmeyen yazarlar. bir de her eserini bişmek zorunda olduklarımız var. misal haldun taner orhan kemal. ikincisine ağırlık vermek daha mantıklı bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi matematik sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 ile 3 ü ezber yapacağız artık. Tür sorularında da dediğim gibi anı veya tiyatrodan vurmaya çalışıyorlar. Zaten önemli yazarların da eserlerini bilmek lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.