Şimdi Ara

Edebiyat kaç tane sb çözülmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limit birey kültür sb var onlardan ilerliyorum günlük 200 soru filan sadece edebiyat cozuyorum ama +50 hedefliyorum o yüzden farklı yayınların sblerini alıcam kaç tane almalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 5 tane çözeceğim hedef full (inşallah :D) Birey Limit Karekök Yayın Denizi Esen bir de okulun verdiği var bakaım birey bitmek üzere

• Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    Karekökü aldın mı nasıl zorluk açısından limit hafif geliyor

• Bireyin cumhuriyeti kaldı, palmeye yeni başladım. Limit, güvender, altınahtar bide yayın denizi cumhuriyet çözcem. Şu cumhuriyeti bi bitirsem yardıracamda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RawShed

Karekökü aldın mı nasıl zorluk açısından limit hafif geliyor

Limit hafif geliyorsa karekök hiç alma hem kolay hem de incecik kitap zaten.

Limitin bir tik ustu kitap var mi bildigin?

• quote:

Orijinalden alıntı: SM1101

Limitin bir tik ustu kitap var mi bildigin?

Yayın Denizi Sarmal Limit ayarında. Limitin üstü yok zaten bazı yerlerde çok uç soruları oluyor çözerken bu kim ....... diyor insan :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Limitin soruları hiç zor değil bence bilen insanın kolayca yapabileceği düzeyde mesela ben cumhuriyet 150 sorudan en fazla 3 yanlışım cıkıyor o 3 yanlış ta akım özellikleri felan oluyor eğer konuyu tam anlamıyla bilmiyorsanız limiti bence mayıs gibi 1 haftada bitirmeye bakın öyle daha cok yararlı olur bence okul kitabına başladık sonuna kadar bitircez orda hangi sanatçı varsa onu soruyor zaten limitteki sorularda bile o şiirler yok arkadaşlar dikkat edin

• Bende de limit palme karekök var bir de Fdd haftaya da yayın denizi gelecek bunları eş zamanlı mı çözmek gerek yoksa bir soru bankası bitirip ötekine mi başlamalı? Ayrıca konu olarak Tanzimattayım soru olarak daha ilk ünitelerdeyim öğretici metinler söz sanatları vb. bunların hepsini bitirip Tanzimata gelmek 1 hafta sürer onun yerine direkt divan ve Tanzimattan başlayıp bu ilk üniteleri en sona bıraksak sorun olmaz sanırım?

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: esra14s

Limitin soruları hiç zor değil bence bilen insanın kolayca yapabileceği düzeyde mesela ben cumhuriyet 150 sorudan en fazla 3 yanlışım cıkıyor o 3 yanlış ta akım özellikleri felan oluyor eğer konuyu tam anlamıyla bilmiyorsanız limiti bence mayıs gibi 1 haftada bitirmeye bakın öyle daha cok yararlı olur bence okul kitabına başladık sonuna kadar bitircez orda hangi sanatçı varsa onu soruyor zaten limitteki sorularda bile o şiirler yok arkadaşlar dikkat edin

Yavaş sallayın . Lys sonuçları açıklanınca bekliyorum edebiyat sonucunu

Limit çok kolay aynen aynen

• 35000 kullanıcısına yanıt
    Hocam gülün geçin o arkadaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sydro

Hocam gülün geçin o arkadaşa

Adamlar kpss soru bankaları çözecekmiş , kpss ye hazırlanan bir edebiyat bölümü mezunu tanıdığım var kitabını gösterdi bi . Adam zorlanıyor çözerken , bunlar baksa ona da kek derler

limit şu yüzden kolay geliyor mesela ahmet mithat ile ilgili paragraflı soru var ve paragrafın sonunda ipucu olarak eseri var 2015 lys hariç önceki senelerde pek bu tip sorulara yer verilmiyor haliyle limit gerçekten kolay oluyor pekiştirmelik bir kitap bence zaten 2012 yıllarındaki o edebiyat sorularının çoğu akedemik edebiyat kitaplarından hazırlanır ama 2015 kaçtı elimden 1 sene önce doğsaymışım :) tarihin belkide en kolayıydı
    sakin ol bakayım sakin 10sn nefes al ben senin düşmanın mıyım? Bune küfür siyasi görüşüm yüzünden laik ülkedeyiz dime? sakin ol bakayım demokratik hakkımız istediğimizi destekleriz
    göreceksin canım sonucumu özellikle sana atıcam konuyu bilmeden testi çözersen bana değil sana zor gelir heralde bilen adam zaten kolaylıkla yapar ben sana zor soru neymiş gösteriyim kendi hazırladığım sorulardan mayıs gibi atarım siz bu üşengeçlikle ne yaparsınız bilemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.