Şimdi Ara

EDEBİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR EDEBİYATTAN DÖNEM ÖDEVİM VAR Bİ YARDIMCI OLSANIN MİLLİ EDEBİYATIN ÖZELLİKLERİ VE YAZARLARIN ÖZELLİKLERİ Bİ YARDIMCI OLSANIZ SÜPER OLUR...........................................................................

• türk edebiyat tarihi yazıp google da arat...
  • Sana en büyük yardımı sunuyorum forumdaşım.

Türk Edebiyatı Sanal Kütüphanesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Sana en büyük yardımı sunuyorum forumdaşım.

Bir hevesle girdiğinde bu çıkınca kötü hissetmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarScrime

ARKADAŞLAR EDEBİYATTAN DÖNEM ÖDEVİM VAR Bİ YARDIMCI OLSANIN MİLLİ EDEBİYATIN ÖZELLİKLERİ VE YAZARLARIN ÖZELLİKLERİ Bİ YARDIMCI OLSANIZ SÜPER OLUR...........................................................................

Akşam ansiklopedileri kurcalayayım. Hangi kaynakta ne var yazarım. Eeee 10 kütüphane kitap olunca insan aradığını buluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Sana en büyük yardımı sunuyorum forumdaşım.

Bir hevesle girdiğinde bu çıkınca kötü hissetmiştir

Yeni nesle karşı anlayışlı olmak gerektiğini düşünüyorum. Bizden biraz farklı bir dünyada doğdular ve neredeyse herşey hazır bir şekilde önlerine geliyor. Talebe olmak, talip olmak, istemek artık sadece "İstemek" anlamında sanırım, çünkü biz istediğimiz şeye ulaşmak için emek harcamak, araştırmak, sorgulamak zorunda kalırdık.

Biz mi şanslıydık yoksa onlar mı şanslı bilemiyorum, ama bildiğim birşey varsa, hayatı internet olmuş gençlerin aynı soruyu forum yerine sanal alemin merkez kütüphanesine sorması hem vakit açısından hem de doğru bilgi açısından etkili bir yöntem olacaktır.

Lisedeyken arkadaşlarımızla kitabına tavla oynardık. Hayatımda oynadığım tek kumar türüdür ve her yeni kitabı bitirdiğimde kendimi biraz daha farklı hissederdim. Konuyla alakalı olmayabilir ama, farkımız açısından önemli bir gösterge diye düşünüyorum.

• Evet haklısın. Zira biz lisedeyken cafeler yeni yeni açılıyordu internet bu kadar yaygın değildi. Yani tam arada geldik. Ayrıca Ansiklopedi araştırmalarında çok iyiyimdir ve çok hoşuma gider. Ayrıca bilgisayarımda yoktu. dönem ödevlerini elle yazardık. hey gidi günler hey. Yazımda kötüydü biraz. Aslında kötü değilde işte uzun yazılar sinir bozardı. Genelde ya tarihten ya fizikten alırdım.

Şimdikiler gerçekten çok şanslı bir o kadarda şanssız zira çok kaynak olunca hocalar mükemmel olsun istiyor ve düzenli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT COĞRAFYA :(
    3 yıl önce açıldı
    Sosyal1-edebiyat
    8 ay önce açıldı
    Tyt ayt coğrafya
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abdullah'ım yaşlanıyoruz artık. Çok gecikmeden sana çekik gözlü bir gelin bulayım da, hafif çekik gözlü çocukların olsun.
  • quote:

Abdullah'ım yaşlanıyoruz artık. Çok gecikmeden sana çekik gözlü bir gelin bulayım da, hafif çekik gözlü çocukların olsun.

Ahhh ah abi yarama dokunma hayırlısı diyelim abi
  • quote:

quote:

Abdullah'ım yaşlanıyoruz artık. Çok gecikmeden sana çekik gözlü bir gelin bulayım da, hafif çekik gözlü çocukların olsun.

Sana gösterdiğim 3 bayan arkadaş da senin fotoğrafını gördüklerinde beğenmişlerdi ve tanışmak istemişlerdi. Sen tutup da "Abi üçü de olsun" deyince o iş olmadı tabi.

• quote:

quote:

quote:

Sana gösterdiğim 3 bayan arkadaş da senin fotoğrafını gördüklerinde beğenmişlerdi ve tanışmak istemişlerdi. Sen tutup da "Abi üçü de olsun" deyince o iş olmadı tabi.

• quote:

quote:

quote:

• Ne oluyor burda bakiim, öyle fotolu vs. işlere gelemem ben forum ihtiyarları!
  • Vay be ünlü olduk abi desene... Ama abi bu kadar açık söyleme kısmetimiz kapanmasın.

Ciddi diyorsun değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Ne oluyor burda bakiim, öyle fotolu vs. işlere gelemem ben forum ihtiyarları!

Abi zaten benim için dedi. Alınma sen üstüne.

Abi ne yalan diyeyim. Seni böyle gürce top sakallı, uzun bıyıklı, hafif uzun saçlı arkadan toplayan, ağzında pipolu biri olarak hayal ediyorum. hatta eski tip kotlardan giyen üstünde oduncu gömleği üzerinde deri ceket ve gazetesinin arasında daima kitap bulunduran biri.

Net aleminde iyi analiz etmişmiyim

• Böyle ciddi bir konuda ne bu geyik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.