ciddi ciddi bakkallık yapmak için 5 yıl eğitim alıyorlar (bazılarında hazırlıkta var etti 6 yıl) elbette hepsi esnaf olmuyo aralarında bilimsel alanda da kalanlar vardır ama %90'ının tek hayali eczane açıp beleşe yaşamak bunun sonucu olarak da çok fazla eczane var zaten. en basitinden sırf bizim mahallede bile 5'den fazla eczane var (ikisi yan yana bitişik) bunun için 5 yıl neyin eğitimi veriliyor ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 17 Ekim 2020; 11:14:19 > |
eczacılar 5 yıl ne okuo la :d

-
-
Bol bol kimya. Analitik-organik-inorganik kimya, biyokimya
Aslında güzel bir alan. Şu an aşı aşı diye kıvranıyoruz bunları yapan alan eczacılık sanırsam.
TR'de esnaflıkla bağdaştırılması kötü.
-
1 saatte öğrenilecek işi 5 yıl okuyorlar
-
Eczacılık değil. Moleküler biyoloji ve genetik ilgileniyor onlarla.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-55D9EA873
Bu mesaj silindi.+ gtü ceng mezunu udemy kasmış olan kalifiye elemanlar da ilgileniyor hocam
-
Ben bu forumda yeniyimde şu gtü ceng muhabbeti ney hocam gördükçe merak ediyorum :D
Onlar olmazsa olmaz zaten
"ciddi ciddi bakkallık yapmak için 5 yıl eğitim alıyorlar" şaka gibi ya.
Bölüm aşağılamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba çok merak ediyorum.
-
Dalga geçtiğiniz bölüm 500 puanla alıyor artık çoğu tıp fakultesinden yuksej
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Le havle vela kuvvete
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ee ? :D gene de şaka gibi bir bölüm olduğu ve sırf taşak geçildiğinden dolayı bu kadar yüksek olması gerçeğini değiştirir mi?
10-15 seneyi bulmaz bilgisayar türkiyede patlar zaten. patladıktan sonra 500 puanla mı alır 400 puanla mı alır görürüz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-041AC64DC
Bu mesaj silindi.o zaman adı farmakoloji olsun bilader
eczacılık diye geçiyorsa bizde ilaç bakkalığı diye dalga geçeriz
-
quote:
Orijinalden alıntı: WarpalawasDalga geçtiğiniz bölüm 500 puanla alıyor artık çoğu tıp fakultesinden yuksej
kaynak nere?
sıralamasına bak. 1. olan yeditepe eczacılık burslu 23k ile almış, 23k ile girebildiğin tıp yok nerenden sallıyon aga (devlette)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 17 Ekim 2020; 22:13:20 > -
Gtu ceng için demiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

+ gtü ceng mezunu udemy kasmış olan kalifiye elemanlar da ilgileniyor hocam |
Bol bol kimya. Analitik-organik-inorganik kimya, biyokimya Aslında güzel bir alan. Şu an aşı aşı diye kıvranıyoruz bunları yapan alan eczacılık sanırsam. TR'de esnaflıkla bağdaştırılması kötü. |
"ciddi ciddi bakkallık yapmak için 5 yıl eğitim alıyorlar" şaka gibi ya. Bölüm aşağılamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba çok merak ediyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X