Şimdi Ara

ECS GeForce GTX 275 Black modelini kullanıma sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanım dünyasının önde gelen oyuncularından ECS, GeForce GTX 275 Black modelini kullanıma sunuyor. Nvidia'nın 55nm üretim teknolojisiyle hazırladığı GT200b GPU'sundan güç alan ekran kartı özel tasarımı ile dikkat çekmeyi başarıyor. 240x paralel işlem birimine ve 448-bit bellek veri yolu desteğine sahip olan karta 896MB GDDR3 bellek eşlik ediyor.

Saat hızları hakkında henüz herhangi bir açıklamanın bulunmadığı ekran kartı, Arctic Cooling tarafından hazırlanan Accelero Twin Turbo Pro soğutucusunu kullanıyor ve bu sayede hem daha serin hem de daha sessiz çalıştığı söyleniyor. Destek veren anakartlarda SLI kurulumuna olanak tanııyan DirectX 10 destekli yeni model, HD videolar için hızlandırma da yapabiliyor.

CUDA, 3DVision ve PhysX gibi Nvidia teknolojileriyle uyumlu olan ECS GeForce GTX 275 Black'in önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenirken, fiyatı ise açıklanmadı.

• Türkiyede satışı (o da satılırsa tabi...) en az 550ytl o fiyata 5850 varken, geçiniz...
  • umarım ecs bu çıkışını devam ettirir black seriesle güzel bi hava yakalamıştı anakartlarda ekran kartlarında başarılı olursa ilerde güzel bir alternatif olabilir
  • ecs ye hiç kanım ısınmadı nedense.bu karttada Arctic Cooling hamlesi ön planda kart yine üst düzey olcağını düşünmüyorunm.
  • güzel bir ürüne benziyor görünümüde şık
  • al benisi kuvvetli gibi
  • 58xx serisi varken, arkada da 4890 varken bu kartı kimse almaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 58xx için söylediklerin doğrdu ama 4890 varken gtx 275 alınır.git biraz testlere bak bi şeyi yermek için elinizde bişi olsun işkembeden salalmayın
  • Kart çok güzel. Bir de fiyatı bu kadar pahalı ve Markası da ECS olmasa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *absolut*

58xx için söylediklerin doğrdu ama 4890 varken gtx 275 alınır.git biraz testlere bak bi şeyi yermek için elinizde bişi olsun işkembeden salalmayın

Türkiye'deki bariz daha ucuz fiyatları nedeniyle 4890'dan bahsetmiş olabilir.
  • görsel olarak güzel i kart ama directX 11 kapıdayken alınmaz bu kart artık
  • Ecs güzel işler yapmaya başladı. Şık karta benziyor. Gtx 275 çok performanslı bir kart.
  • çok sık duruyor..ECS kaptı bu işi galiba
  • quote:

58xx için söylediklerin doğrdu ama 4890 varken gtx 275 alınır.git biraz testlere bak bi şeyi yermek için elinizde bişi olsun işkembeden salalmayın

Dostum hangi testler??? Kimi oyunlarda 4890 kiminde de 275 geçer bu iki karttan şu daha üstündür demek yanlış olur ancak 275 ve 4890 kullandığımdan dolayı şunu rahatlıkla söyleyebilirim benim gibi LCD TV yi monitör olarak kullananlar için Ati daha iyi bir seçenek oluyor.

Birde kesene uygunluk konusu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHHarezmi

quote:

Dostum hangi testler??? Kimi oyunlarda 4890 kiminde de 275 geçer bu iki karttan şu daha üstündür demek yanlış olur ancak 275 ve 4890 kullandığımdan dolayı şunu rahatlıkla söyleyebilirim benim gibi LCD TV yi monitör olarak kullananlar için Ati daha iyi bir seçenek oluyor.

Birde kesene uygunluk konusu var.

• Burada ana fikir şu galiba:

4890 350 lira, GTX 275 400 TL iken GTX 275 kaçmaz bir karttır. Hem Physx hem Nvidia kalitesi nedeniyle.

Ama GTX 275 500 TL olursa, orada durmak lazım biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerroner

Burada ana fikir şu galiba:

4890 350 lira, GTX 275 400 TL iken GTX 275 kaçmaz bir karttır. Hem Physx hem Nvidia kalitesi nedeniyle.

Ama GTX 275 500 TL olursa, orada durmak lazım biraz.

500 lira dan sonra hd5850 alırsın bakarsın keyfine
  • @ *absolut*

3DMark Vantage diye bir oyun var sen de onu oynarsın herhalde GTX275 ile.

Oyun testleri koysaydın daha doğru olurdu bence. Vantage gibi yeni model testler GTX275 in 448 bit olması falan gibi şeylerden dolayı daha fazla puan veriyorlar. Bir de nVidia olmasından dolayı.

Normalde açık konuşayım. Ben nVidia taraftarıyım ve GTX275 i de çok seviyorum. Kart olarak şahane bir kart.

Yalnız oyun testlerine bakıyorum. 4890 birçok yerde önde. Ha önde olmasın eşitler diyelim..
    Ama senin dediğin grafiğe bakan kişi yanılıp direk GTX275 alır yani. Eğer kart Vantage da test yapmak için değil de oyun için alacaklarsa bence oyun testlerine bakılmalı.

Ama şunu da gözönünde bulundurmak lazım:

VTX HD4890 = 375 TL KDV Dahil

Zotac GTX275 = 450 TL KDV Dahil.

Sapphire HD5850 = 495 TL KDV Dahil..

Yani tercih meselesi. En alttaki en iyisi...

• çıkmamış oyunların testlerini koyamassın o yüzden böyle programların testlerine bakıp kart alınabilir.senin mantığına göre donanımhaber sitesi testleri koyarak yanlış yapıyor ozaman
    bende bugün ekran kartı alcak olsam gidip hd5850 alırdım.birde diyorsunki nvidia kart olduğu için yüksek puan alıyor 3dmark kimin desteklediği program?(ati)birde kartın sınırlarını zorluyor ileriye dönük bilgi vermesi açısından kullanılablir bir program aksini savunan varmı senden başka
  • quote:

Kutluyorum, test bekleyen arkadaşlara kapak niyetine bir 3D Mark testi buyrun. sağolasın arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toysoLdier(V) -- 3 Kasım 2009; 17:13:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.