Şimdi Ara

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.506
Cevap
66
Favori
240.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peki üstad bu yeni sirkülasyon pompası sanki eskisi gibi değil daha fazla elektirk tüketimi yapacak gibi duruyor,eski pompa güce göre kendini ayarlıyordu yanlış hatırlamıyorsam , frekans kontrollü mü öyle bişeydi. Şimdiki sanki Karadüzen mantık çalışacak gibi aydınlatırsanız bizi iyi olur..teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forza Kartal -- 26 Şubat 2023; 11:51:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bilmeden almış bulundum, asıl alma sebebim honeywell 2008 modülasyonlu ot yi kulllanabilmekti, acaba hala opentherm destekli mi, bilen varsa bunu cevaplayabilir mi , keşke baymak duotech Compact alsaydım hem 2 bin TL daha ucuzdu , kafam rahat olurdu.

• Forza Kartal kullanıcısına yanıt

Aynen yazdığınız gibi

Modülasyonlu değil eski klasik sirkülasyon pompaya benziyor

• eca proteus premix'e takılan yeni premix eşanjör POLİDORO marka

aynı eşanjör Sanica Java, Arçelik Atria,Beko smart logic, Alarko super fit modellerde de kullanılıyor

ARÇELİK ATRİA / BEKO SMART LOGİC /ALARKO SUPER FİT SUF

SANİCA JAVA

• disintegration kullanıcısına yanıt

Benim cihaz eski üstünde grundfos pompa var ancak Malesef otomatik değil sanırım sizin paylaştığınız otomatik pompalı foto sadece reklam amaçlı olabilir o yüzden yeni takılan pompa ile eskisinin marka dışında bir farkı yoktur sanırım

• tyfnktk T kullanıcısına yanıt

Grundfos upm3, otomatik yani modülasyonlu bir pompa

• İşte o dediğiniz pompa sadece görselde var benim kombideki üstünden manuel ayarlı ve muhtemelen çoğu kişinin ki aynıdır

• Merhabalar, genelde ürün bazında konuşma yapılmış. Fakat benim hem ürün hem ürün kıyaslaması olacak.

Mevcut elimde 8-9 senedir bosch condens 2000w model kombim vardı. 2 senedir de ben kendim kullanıyorum. Esanjör delinmesi ve yedek parçanın yüksek fiyatlar verilmesi sebebiyle bende yeni kombi alarak uzun süre düşünmek istemiyorum.

Evim 120 m2 İzmir ilinde ısı yalıtımı olan oda termostatı olmadan, yüksek derece sıcaklık ayarında kullanmadan (38-40 derecede) ve kullanılmayan 3 odamın petekleri kapalı vaziyette son 2 ay 600 800 tl arasında fatura ödüyordum. Evin içinde de gerçekten şort atlet oturarak gezerdim. Petek ölçülerini daha sonra yazabilirim, hatırlamıyorum.

Şimdi buraya yazmamın sebebi ürün araştırması yapıp bilgilenerek almak ve aynı şekilde 8 10 yıl verdiğim paranın dert çıkartmamasını sağlamak. İZMİR in suları çok kireçli bunu da göz önünde bulundurmalıyız.

Ürün olarak
    En önde ECA Proteus Premix, Demirdöküm Nitromix ve ya Ademix, Buderus modeline yöneleceğim gibi gözüküyor.

Benim için ürün alıp rahat etmek önemli, yok sıcak suyu anlık geç veriyormuş, dengeli sıcak su gelmiyor diye çeşmeden soğukla ayarlamam gerekiyormuş, petek yeterli ısınmıyor diye kombiyi sıcaklığı arttırıp oynamakmış Böyle şeylere takılan biri değilim.
    Ben bosch da her zaman sabit tutup,bakımını yapıp uygun fatura ile rahatlıkla geçiniyordum aynı tatmini aramaktayım.

• kagancoban K kullanıcısına yanıt

Alışmış olduğunuz kombiden vazgeçmeyin derim her markanın çalışma tarzı aynı olsada confor farkları var o yüzden insanların alışmış olduğu bir kullanım şekli oluşuyor. Örneğin ben su sıcaklığını alt seviyelerde tutup direk sıcak tarafta yıkanırken kimi kullanıcı yüksek tutup suyu batarya yardımıyla istediği dereceye getirerek kullanır. Bunun gibi sebeplerden herkesin alışmış olduğu markaları kullanmasını tavsiye ediyorum.

Efendim yeni bosch modeller gözüme düzgün gözükmediği için buraya gelip öncelikli olarak düşündüğüm ürünün altına yazdım. Bu model veya bunun yerine herhangi bir ürünle detaylı anlatımla karşılaştırarak aydınlatacak kişilere ihtiyacım var. Yorumunuz için teşekkürler

• Arkadaşlar ; Proteus Premix 28 kw kullanıyorum. Sıcak suyun ısınması çok iyi ama tazyik konusunda sıkıntı yaşıyorum. Özellikle aynı anda farklı bir musluktan sıcak su açıldığında su tazyiği çok azalıyor. Bunun için bir ayar var mı acaba?

• duayen2 D kullanıcısına yanıt

Suyun şiddeti şebeke ile alakalıdır soğuk suda da aynı anda iki çeşme açıldığında suyun şiddetinde azalma olmuyor mu

Hocam merhaba. Tesisat konusunda sizin yardımlarınızla bu kombiyi aldım servis bu sabah kurulumunu yaptı kombi gayet güzel ısıtıyor ama kablosuz termostatı 22 dereceye ayarladığım halde sıcaklık 24 dereceleri gösteriyor sürekli sebebi ne olabilir eca sitesinde hassasiyet olarak 0.2 yazıyor 2 derece fark olması normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisst0n -- 11 Mart 2023; 23:28:43 >
  • pisst0n kullanıcısına yanıt

Oda term marka model nedir

Belki sinyalde sorun var

https://www.eca.com.tr/isitma-sogutma-e-c-a-on/off-kablosuz-oda-termostati-2

Bunu kullanıyorum. Dün 11 gibi devreye aldık bu saate kadar 6.4 küp yakmış 2+1 ev 90m2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisst0n -- 12 Mart 2023; 15:44:51 >

Kombinin derecesini kaç olarak kullaniyorsunuz

45 hocam

Ev sıcaklıktan dolayı fazla ısınmış olabilir mi?Farklı derece ile sıcaklığı kontrol edin .

serviste en çok arıza çıkaran termostat bu demişlerdi .

servisten aldıysanız çağırın gelip baksınlar kalibrasyon ayarı yapsınlar .

Bilginiz varsa youtube de ayar var izleyip bakabilirsiniz.

22 ye ayarladıysanız 22.2 de durması lazım .

• eca proteus premix 24 ün broşüründe böyle bir bilgi var, elektrik tüketimi 2 kat daha fazla, yeni aldığım kombide standart duca pompa çıktı , 2 kat fazla elektrik parası ödeyeceğim, böyle olduğunu bilseydim bu kombiden almazdım, baymak duotec compact alırdım, bir de 2 bin lira fazla verdik,

• duca nın sitesinde de böyle bir bilgi buldum, grundfosa göre elektriği az mı harcayacak çok mu anlayamadım ,

Duca GPA 15/6 Sirkülasyon Pompası 45 Wat

Türkiye’nin en büyük tüketicileri tarafından kul- lanılan GPA II modeli ile tanışın!

GPA Serisi, iyi tasarlanmış kompakt yapıya sahip frekans dönüştürücü ile entegre edilmiş, yüksek verimli A sınıfı pompadır. Kurulumu ve birçok alan- da uygulaması kolaydır.Elektrik tüketimi açısından eşsiz çalışma modu ile GPA serisini daha az enerji tasarruflu ve düşük maliyetli hale getirmektedir.

Ana özellikler

Sabit veya değişken akışlı sıcak su radyatörü

Alternatif salyangoz çeşitleri

Düşük elektrik tüketimi

Frekans Kontrollü kullanım

18,20,24,30,35kw kombilerde kullanıma uygun

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.