Şimdi Ara

EBK Et Balık Kurumunda fiyatlar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
12.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ebu Computer

    quote:

    Orijinalden alıntı: realistspary

    Sığır kavurmanın 22 lira olduguna bakmayın yağ oranı yüksek. Pek kaliteli değil bence. Bingöl kavurma kalite olarak daha iyi ancak o da fiyat olarak bir miktar daha pahali.

    Ben sucuk ve pastirmasini beğeniyorum.

    Kilosu 22 TL ye aldığım kavurmayı bu sabah deneme imkanım oldu.

    Yağ fazla ise ilave yağ koymayayım kavurmayı ısıtıp üzerine 2 yumurta kırayım dedim ama yağ oranı çok çok azdı.

    Tadı lezzeti de fena değil.

    Demek ki ben almayalı değiştirmişler en kısa zamanda deneyeyim. Çok yağlı olduğu için sığır kavurma almıyordum açıkçası.

    Teşekkür ederim paylaşım için.




  • annem kıymasını almıştı ve çok iyi diyordu. gayette uygundu fiyatı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ebu Computer

    quote:

    Orijinalden alıntı: dexterr

    yanlız ebkda fiyatlar bir miktar değişebliyor.çünkü bireysel işletiliyor

    Bu mesajda bir hata var, fiyatları EBK belirliyor günlük olarak sitesinde duyuruyor.

    Bu nedenle fiyatlar her gün değişiyor

    http://www.ebk.gov.tr/satis_fiyatlari-satis_fiyat-469-2.htm

    Bu fiyatlardan farklı satamazlar.

    Diğer yandan mağazalar franchising.

    geçen sene iki farklı ebk da aynı bifteğin kg fiyatı farklıydı çok iyi hatırlıyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

    quote:

    Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

    Birkaç çeşit kavurması var, biz 2-3 tane denedik ve sonunda birini sevdik.Haftada bir 1 top kavurma alıyoruz..

    Bir de tavukları biraz pahalı ama 90 gün çiftlikte yetişiyormuş.Organik diye alınabilir.Yalnız tadı piyasadaki tavuklardan farklı biraz.

    hangisini tercih ediyorsunuz.? bingölmü.?

    :@ sucuğu deneme fırsatım olmuştu fakat pek beğenmedim, daha doğrusu heryerde satılan sucuklardan bi farkı yoktu.

    Bizim kavurmanın cinsi sığır kavurması diye geçenmiş.Fiyatı da 23 TL olması lazım.Lezzeti güzel, bakkal kavurmalarından çok daha iyi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dexterr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ebu Computer

    quote:

    Orijinalden alıntı: dexterr

    yanlız ebkda fiyatlar bir miktar değişebliyor.çünkü bireysel işletiliyor

    Bu mesajda bir hata var, fiyatları EBK belirliyor günlük olarak sitesinde duyuruyor.

    Bu nedenle fiyatlar her gün değişiyor

    http://www.ebk.gov.tr/satis_fiyatlari-satis_fiyat-469-2.htm

    Bu fiyatlardan farklı satamazlar.

    Diğer yandan mağazalar franchising.

    geçen sene iki farklı ebk da aynı bifteğin kg fiyatı farklıydı çok iyi hatırlıyorum

    Demekki birisi EBK nin liste fiyatini uygulamadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

    EBK eski bildiğimiz EBK değil...Özelleşti,tuhaf bir kimliğe büründü...Aslında hiçbir şey eskisi gibi değil ya...
    Yaşı 40 civarı ve üstü olanlar beni anlar...Haydarpaşa'da Çayırbaşı otobüs durağının orada az beklemedik sabahın köründe...Bir parça bir kıyma derdik satıcıya...
    EBK o zaman EBK idi...


    Hey gidi gunler hey, mesajinizla beni gecmise goturdunuz, annem camlica dan kadikoye ebk ya gonderirdi et almak icin. Valide halen yanimda, sordum simdi siz kucukken de ben alirdim diyor. Nostalji oldu aksam vakti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: awolf34

    hem güvenilir hem uygun fiyatlı..

    HOCAM GÜVENİLİR DERKENE

    100 metre evime uzakda eskiden ordan alırıdk ne zaman şu ölmüş hayvanları millete kakaladılar haberlerde çıktı biz almayı bıraktık sonuçta yöneticileri içeri girdi bu firmanın devlet kurumu falanda değil zaten artık özellesti çünkü hiç bir güvenilirliği kalmadı
  • Tanıdığım bir bölge müdürünun söylediğini aktarıyorum; bingöl kavurma ve sincan sucuk ebk nin en iyi ürünleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganbeyyy

    quote:

    Orijinalden alıntı: awolf34

    hem güvenilir hem uygun fiyatlı..

    HOCAM GÜVENİLİR DERKENE

    100 metre evime uzakda eskiden ordan alırıdk ne zaman şu ölmüş hayvanları millete kakaladılar haberlerde çıktı biz almayı bıraktık sonuçta yöneticileri içeri girdi bu firmanın devlet kurumu falanda değil zaten artık özellesti çünkü hiç bir güvenilirliği kalmadı

    EBK ozellesmedi diye biliyorum.

    Diger yandan magazalardaki denetim digerlerine gore daha fazla.

    http://ebk.gov.tr/ebk_satis_magazalarina_siki_denetim-haber-263-522.htm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Altunbilekler Çukurambar'da nişantaşı pazarının karşısında yeni bir market açmış. Sadece oraya özel Balıkesir kıvırcık süt kuzusu geliyormuş. Geçen gün komşumuzla aldık; hayatımızda yediğimiz en lezzetli eti orada buldum diyebilirim. Açılışa özel fiyatlar da çok iyiydi. Ankara'lılar bir ara uğrayın derim
  • Arkadaşlar cahilliğime verin ama bilmediğimden soruyorum kavurma alın kavumun neden hazır donmuş alıyorsunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edi1907

    Altunbilekler Çukurambar'da nişantaşı pazarının karşısında yeni bir market açmış. Sadece oraya özel Balıkesir kıvırcık süt kuzusu geliyormuş. Geçen gün komşumuzla aldık; hayatımızda yediğimiz en lezzetli eti orada buldum diyebilirim. Açılışa özel fiyatlar da çok iyiydi. Ankara'lılar bir ara uğrayın derim

    madem et ve altunbilekler mevzusu açıldı.bende son zamanlarlda yediğim en lezetli tavuğun altunbileklerde satılan mudurnu gurme piliç oldugunu söyleyeyim.kilosu 8 tl bişeydi

    http://mudurnupilic.com.tr/urunler/gurme-pilic/tabakli-urunler/gurme-pilic/




  • Yemem ,yedirmem ..Ne idiğü belirsiz anguslar size afiyet olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33 Yaşındayım senelerce (90 ların başında) babam eve kasaptan et almadı surlarda at eşek kesiliyor diye.
    Hep kadıköy ebk dan aldık etlerimizi gerçekten güzel ve kaliteliydi.
    Fakat fiyatlar malesef (piyasa fiyatlarını kastediyorum) ilk mesajda ki gibi değil.
    Gayet güzel ve uygun rakamlara carrefour satıyor birde bizim burada şekil et var onu tercih ediyorum genelde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: man utd

    Yemem ,yedirmem ..Ne idiğü belirsiz anguslar size afiyet olsun..

    bu angus düşmanlığiınıda bir türlü çözemedim

    emin ol bu ülkede yetiştirilen hayvanlardan daha sağlıklı ve lezzetli.niye mi? en fazla angus ithal ettiğimiz ülke uruguay. ülkenin büyük kısmında insan boyunda otluk alanlar mevcut.bu sebeple çok fazla büyükbaş hayvan yetişiyor hemde doğal ortamda. bizdekiler sanayi yemleriyle yetişip haliyle çok lezzetli olmayan hayvanlar

    sağlık kısmına gelirsek bu hayvanlar kaç defa kontrol edilerek alınıyor.keza herhangi büyük bir sıkıntı yaşanmadı şimdiye kadar.
  • EBK'nin mağazasında alıyorum et ürünlerini genelde. Memnunum

    Deneyimlerim şöyle
    Füme eti yani isli kurutulmuş eti güzel. Apikoğlu yada piyasadaki diğer isli etler zehir gibi tuzlu oluyor. Tuzundan arındırmak için suda bekletmek gerekiyor. Yemeğe koyacaksanız, yemeğe bir de fazladan tuz atmayın. EBK'nın isli eti çok kuru olmuyor ve tuzu normal.

    Füme dili Özlem'in mağazalarında satılan dilin lezzetinde yalnız EBK'nın dilleri soyulmamış, dilimlerin en dışında zar var.

    Marine etleri çok güzel, piyadaki marine edilmemiş et fiyatına marine et satıyor. Etleri temiz ve lezzetli.

    Sosisi %100 dana. Pınar ve Aytaç'ın sosislerini de alıyorum ama EBK'nın sosisi daha yoğun etli. Et tadı daha fazla geliyor ağza, diğer markalarda sosise özel tadını veren karışımlar daha yoğun sanırım.

    En önemlisi fileto balık etlerini kaçırmayın derim. Alabalığından, levrek ve pane balığına kadar hepsi hem piyasaya göre ucuz hemde kılçıksız, doğrudan pişirmelik. Eğer öğrenci ya da tek yaşıyorsanız, temizlenmemiş balıktan biraz daha pahalıya temizlenmiş ve pişirmeye hazır balık alıyorsunuz.

    Et Konusundaki Şüpheler Hakkında Düşüncelerim
    Et konusunda titizliği pas geçen bir ülkeyiz. Her et firması ile ilgili kötü şeyler duyabiliyoruz zaman zaman, keşke hiç soru işareti olmasa akıllarda.

    Et konusunda neler görüyor neler duyuyoruz.
    -Et kamyonundan kıllı bağrı ve atletiyle bir butu kucaklayıp dükkana taşıyan elemanları.
    -Et doğradığı ellerini sabahtan akşama aynı beze silen, bezde üreyen mikropları hazırladığı siparişe bulaştıran kasapları.
    -Yine aynı şekilde sabahtan akşama kadar hem para alıp, para üstü veren ve o eller ile et kesen kasaplarımız.
    -Kampanya diye mağaza içindeki sepetlere konulan ve aslında soğutucu raflarda durması gereken salam-sosis-sucuklar.
    -Açıkta dursa da birşey olmuyor hatta bu ürünlere. Hatırlayanınız vardır, Uğur Dündar'ın talebesi bir bayan Eminönü'ndeki et-peynir pazarından sucuklar salamlar topluyor ve bakteri testi yapıyorlar. Hiç bakteri, tenya v.b. çıkmıyor. Çünkü o kadar koruyucu madde var ki içinde canlı üreyemiyor dışarda dursa bile salam-sosisler.


    Küçük şehirlerde, milletin hasta, yürüyemeyen hayvanlarını ölüp mundar olmasın diye oracıkta yere yatırıp kesen kasaplar var. Hayvan kesilirken, derisindeki dışkılar etede bulaşıyor. Et yıkanırsa bozulur diye de, gelişi güzel eti silip dükkanına asabiliyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 25 Mart 2013; 2:32:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoturk

    EBK'nin mağazasında alıyorum et ürünlerini genelde. Memnunum

    Deneyimlerim şöyle
    Füme eti yani isli kurutulmuş eti güzel. Apikoğlu yada piyasadaki diğer isli etler zehir gibi tuzlu oluyor. Tuzundan arındırmak için suda bekletmek gerekiyor. Yemeğe koyacaksanız, yemeğe bir de fazladan tuz atmayın. EBK'nın isli eti çok kuru olmuyor ve tuzu normal.

    Füme dili Özlem'in mağazalarında satılan dilin lezzetinde yalnız EBK'nın dilleri soyulmamış, dilimlerin en dışında zar var.

    Marine etleri çok güzel, piyadaki marine edilmemiş et fiyatına marine et satıyor. Etleri temiz ve lezzetli.

    Sosisi %100 dana. Pınar ve Aytaç'ın sosislerini de alıyorum ama EBK'nın sosisi daha yoğun etli. Et tadı daha fazla geliyor ağza, diğer markalarda sosise özel tadını veren karışımlar daha yoğun sanırım.

    En önemlisi fileto balık etlerini kaçırmayın derim. Alabalığından, levrek ve pane balığına kadar hepsi hem piyasaya göre ucuz hemde kılçıksız, doğrudan pişirmelik. Eğer öğrenci ya da tek yaşıyorsanız, temizlenmemiş balıktan biraz daha pahalıya temizlenmiş ve pişirmeye hazır balık alıyorsunuz.

    Et Konusundaki Şüpheler Hakkında Düşüncelerim
    Et konusunda titizliği pas geçen bir ülkeyiz. Her et firması ile ilgili kötü şeyler duyabiliyoruz zaman zaman, keşke hiç soru işareti olmasa akıllarda.

    Et konusunda neler görüyor neler duyuyoruz.
    -Et kamyonundan kıllı bağrı ve atletiyle bir butu kucaklayıp dükkana taşıyan elemanları.
    -Et doğradığı ellerini sabahtan akşama aynı beze silen, bezde üreyen mikropları hazırladığı siparişe bulaştıran kasapları.
    -Yine aynı şekilde sabahtan akşama kadar hem para alıp, para üstü veren ve o eller ile et kesen kasaplarımız.
    -Kampanya diye mağaza içindeki sepetlere konulan ve aslında soğutucu raflarda durması gereken salam-sosis-sucuklar.
    -Açıkta dursa da birşey olmuyor hatta bu ürünlere. Hatırlayanınız vardır, Uğur Dündar'ın talebesi bir bayan Eminönü'ndeki et-peynir pazarından sucuklar salamlar topluyor ve bakteri testi yapıyorlar. Hiç bakteri, tenya v.b. çıkmıyor. Çünkü o kadar koruyucu madde var ki içinde canlı üreyemiyor dışarda dursa bile salam-sosisler.


    Küçük şehirlerde, milletin hasta, yürüyemeyen hayvanlarını ölüp mundar olmasın diye oracıkta yere yatırıp kesen kasaplar var. Hayvan kesilirken, derisindeki dışkılar etede bulaşıyor. Et yıkanırsa bozulur diye de, gelişi güzel eti silip dükkanına asabiliyorlar.


    Yazının yarısından sonra vejetaryen olmaya karar verdim... :)
    Bazı konularda bilmemek daha iyi gerçekten, cehalet mutluluktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar benim peder bir kurumun sorumlusu,ayrıca kendimde bir fiil ömrü hayatım boyunca et balık kurumunun içinde büyüdüm ve ayrıca 2 yılda biffil çalıştım.Et balık kurumu franchise sistemine geçtikten sonra çok değişti,kıymaların içine bazı yerlerde başka kıyma kattıklarını duydum.o da çok da nadir

    ayrıca paket ürünleri tercih ediniz.ahmet usta macırdır süper lezzetler onun elinden çıkmadır :)
    hey gidi günler ne kavurmalar yaptım ne etler taşıdım:) rekorum günde 250 ton yükleme,7 kişi ile :)
  • Bence şuan piyasadaki güvenerek et ve ürünlerini alabileceğiniz nadir yerlerden. Ve fiyatlar gerçekten çok uygun. benim favorim türk sucuğu piyasada ki çoğu sucuk markasından tad olarak üstünde bence. % 100 dana yada %100 tavuk olayı çıktı fiyatlar artacak deniliyor ama emin olun piyasada yine karışım ürünler olacak. Nedeni ise cezanın toplamda 15.000 tl civarı olması artı cezanın onaylanmasının da oldukça zaman alması. Numune analize gidecek sonuç çıkacak ceza için ankara onay verecek derken adamlar zaten çıkarttığı serinin hepsini satmış olacak. 15.000 ceza yemiş ona koymayacak.
  • Merak ettim yarın bende bir uğrayayım. Fakat et konusunda şüphelerim var. Şüphem ise yerli et mi ithal et mi ? Şu anda sürekli aldığım kasapta etler yerli kesim. Kendi çiftlikleri falan var, küçükbaş büyük baş yetiştiriyorlar. Etleri gayet lezzetli, bir ara angus furyası varken migorstan et alıyoruduk sürekli. İthal et satıyordu migros adam pahalı olan yerli ucuz olan ithal demişti kıymalıklar falan. Aralarında fiyat uçurumu vardı. İthal etin tadı saman gibi çok şükür damak tadım iyidir et ve peyniri çok seçerim kasaptan almaya başladığımda etin tadı olduğunu farkettim vallahi. Et balıkta bir ara ithal satıyor falan diyorlardı. Şu anda durum nedir yerli üretim hayvanlar mı var acaba.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.