Şimdi Ara

Ebay'den RayBan aldım, Gözlük geldi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
14.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye fiyatı Ebay'dekinin iki katı olunca gittim ebayden gözlük aldım yalnız bilgili arkadaşlara sorum var.

1) Satıcının sattığı gözlükler bunlar. Bu gözlüklerin sahte çıkma ihtimali var mıdır acep? (camındaki RB amblemi sapındaki lazerle yazılmış ıvırlar zıvırlar ile anlaşılmıyor çünkü çok iyi sahte yapıyorlar be abi)
    http://www.ebay.com/sch/shadezoutlet/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25

2)Tracking Number RB411384996HK. 13 Nisan'da aldığım ürün 1 hafta olmadan elime ulaşacak neredeyse bu kadar hızlı mıydı bu işler yav, neyse soracağım şu ptt şubeyi-merkezi aramama gerek var mı noldu benim paketim ne zaman getirirsiniz vs diye.. (sorgu sayfasıhttp://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd_yeniweb.php )

3)86 dolarlık alış yaptığım halde paypal 161 lira çekildi hesabımdan dolar 1,79 iken. Nedendir?

Son olarak Türkiye'den gözlük alana kadar ebayden almak daha mantıklı be arkadaş alacak arkadaşlara tavsiye... Gözlük gelince bi incelememi yapsam ne

EDIT: Konuyu sonuna kadar okumadan Gözlük falan almayın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 29 Nisan 2012; 19:34:05 >

• Paypal biraz koyar üstüne.Birde bir sorum var Tracking Numberı otomatikmi gönderdi adam ? yoksa irtibata geçtinmi adamla ? göndermesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Paypal biraz koyar üstüne.Birde bir sorum var Tracking Numberı otomatikmi gönderdi adam ? yoksa irtibata geçtinmi adamla ? göndermesi için

Hocam orası biraz karmaşık gelişti, ben ürünü aldıktan sonra satıcıya mesaj attım tracking numberım olmazsa benim ülkemde işlerin yavaş işlediğini hatta postaların kaybolduğunu falan söyledim. Bir gün sonra Ebay'den (gönderen satıcı değil Ebay gözüküyor, mesajlarımda da yok sadece mail'ime geldi cevap) cevap geldi ürünümün postalandığı falan yazıyordu takip kodu da altta verilmişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 19 Nisan 2012; 10:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

quote:

Paypal biraz koyar üstüne.Birde bir sorum var Tracking Numberı otomatikmi gönderdi adam ? yoksa irtibata geçtinmi adamla ? göndermesi için

Hocam orası biraz karmaşık gelişti, ben ürünü aldıktan sonra satıcıya mesaj attım tracking numberım olmazsa benim ülkemde işlerin yavaş işlediğini hatta postaların kaybolduğunu falan söyledim. Bir gün sonra Ebay'den (gönderen satıcı değil Ebay gözüküyor, mesajlarımda da yok sadece mail'ime geldi cevap) cevap geldi ürünümün postalandığı falan yazıyordu takip kodu da altta verilmişti..

Tamam ben adama mesaj atıyorum cevap gelmiyor 1 haftadır.Kocaman yer mübarek birde 1000TL nin üstünde yemiyor almaya tracking number olmadan

• quote:

quote:

quote:

Tamam ben adama mesaj atıyorum cevap gelmiyor 1 haftadır.Kocaman yer mübarek birde 1000TL nin üstünde yemiyor almaya tracking number olmadan

Ürünü aldın da tracking number vermiyor mu? Yoksa tracking number verip vermeyeceğini sorduğunuzda cevap atmıyor mu? Şöyle de bir ihtimal var 1000 liralık ürün gümrüğe takılınca ptt sizi bulur zati

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ürünü aldın da tracking number vermiyor mu? Yoksa tracking number verip vermeyeceğini sorduğunuzda cevap atmıyor mu? Şöyle de bir ihtimal var 1000 liralık ürün gümrüğe takılınca ptt sizi bulur zati

Aldım ödemesi için onay vericem,adam tracking number gönderir ise.

• Riske girebilirsiniz ya da bekleyebilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ap!

2. soru için pttyi aradım, dağıtıma çıktı bugün gelmesi lazım dedi. Postacı kapıya atıp kaçmasa bari.

diğer sorular için cevap bekleniyor
  • pakedi hong kongdan yolladiysa sahte olma ihtimali 99%, gecmis olsun kardesim
  • 3. sorunuz :

Paypal'ın esas aldığı döviz kuru ile şu anki döviz kuru arasında farklılık var.

O fiyat farkı karşılığında, size güvenilir alışveriş imkânı sunuyor.

Eğer gözlüğün orijinal olmasından şüphe duyarsanız, "dispute" yaparak paranızı iâde ettirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 19 Nisan 2012; 11:53:51 >
  • Gözlük geldi arkadaşlar

Pakedin Hong Kong'dan gelmesi sahte anlamına gelmez şuan Sony kulaklıkta alsanız Hong Kong'dan, Nike ayakkabı alsanız Hindinstan'dan veya başka markalar Malezya'dan vb ülkelerden geliyor malum sebeplerden ötürü.

Her ne kadar telefonum ile tam odaklanamasam da fikir vermesi açısından fotoğraflarını çektim ayrıntıların. Zaten siz de anlayacaksınızdır gözlüğün orjinal olup olmadığını..

Lazerle camdaki RB yazısı, burna denk gelen kısımdaki RB yazısı, çerçevenin üst kısmındaki yazı, ürün modeli vs vs hepsi tamamdır Camın kalitesinden de anlaşılıyor zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 19 Nisan 2012; 13:42:17 >

•  Ebay'den RayBan aldım, Gözlük geldi!!

• wavealcambeyler kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 17 Kasım 2023; 19:23:21 >
  • cin malı arkadaşım boşuna kendini kandırma hepsi aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo199

chına yazıor.ıstedıgı kadar lazer olsun rb olsun cercevesı olsun.CHINAAA

Akıl sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun hocam, bir etrafına bak bakalım çinde üretilmeyen ne var ? Eğer gözlük çakma olsa, onu yapan adam neden bile bile lades olsun Çin yazsın ki veyahutta tam tersini? Yorum atmadan önce az düşün be arkadaş. Iphone'nun varsa eline al arkasında ne yazıyor? Televizyonunun arkasında? Yazıcının? Hoparlörünün? Nike'ın etiketinde? El fenerinde? Halıda bile yahu...

Bugün Zara malını nerede üretiyor Markayı nerede basıyor tekrar dağıtıma nereden çıkıyor ya da Levis ya da çok bilindik markalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 19 Nisan 2012; 15:16:12 >
  • Hayırlı olsun hocam.

- İyi günlerde kullanın...
  • Barış Can kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 17 Kasım 2023; 19:24:35 >
  • Gözlük sapinda made in italy mi yazıyor yoksa mobilden ben mi yanlış gördüm
  • melo199 M kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 17 Kasım 2023; 19:24:50 >
  • güzel gözlük hayırlı olsun bende bu tip gözlükleri çok seviyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.