Şimdi Ara

Bugün lens aldım , gözlük kadar net göremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Astigmatta var , torik lens aldım.Deneme lensi alıcaktım firmada kalmamış bende 1 kutu air optik for astigmatism aldım.Aldığım numaralar: -3.00 miyop -1.25 astigmat 180 aks.Takmam çok zor oldu ve gözlük kadar net göremiyorum.Bazende farklı yöne bakınca bir süre bulanık görüyorum.Ayrıca sol gözümde batma yapıyor , sağda sıkıntı yok.Çıkartıp temizlesem düzelir mi acaba.Hadi diğerlerini bir şekilde hallederimde net görememek kötü oldu.80 lira verdim kutuya hadi parasınıda geçtim net görebilsem yeter.



  • Lensleri değiştirdim yine net göremiyorum.Bu sefer acuve oasys aldım miyopu 3.25 yaptım aksıda 10 derece yaptım.Yani tam sağ gözümle birebir aldım ama yine gözlük kadar göremiyorum hala bulanıklık var kafayı yiycem.
  • Cuma'da rahat ettim lenslerle ama yine görmem net değil , bulanık.Astigmat değerimi mi arttırsam acaba ya da DünyaGöz'e gidip muayene mi olsam.Bir daha mı değiştirsem kaçıncı oldu artık utanıyorum lensmarketi aramaktan , sağolsun müşteri hizmetleri iyi yardımcı oldu mahçup kaldım.
  • Arkadaşlar lensleri tekrar değiştirmeyi düşünüyorum ne tavsiye edersiniz.Hangi değeleri değiştirmem lazım bilmiyorum.Bulanık görüyorum.Ya aks değerini ya da astigmat değerini değiştirmem lazım.
  • purevision denedin mi? ben purevision 2 kullanıyorum aşırı rahat. tabi toric değil benimki. toric olanı da olması lazım
  • Şu konuya alalım sizi daha tecrübeli abilerimiz yardımcı olsun burda bekleme boşuna ..http://forum.donanimhaber.com/m_11902263/mpage_53/key_/tm.htm
  • Kardeş lenste astigmati tolere ettikleri için gözlüğe göre biraz bulanık görmen normal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

    Astigmatta var , torik lens aldım.Deneme lensi alıcaktım firmada kalmamış bende 1 kutu air optik for astigmatism aldım.Aldığım numaralar: -3.00 miyop -1.25 astigmat 180 aks.Takmam çok zor oldu ve gözlük kadar net göremiyorum.Bazende farklı yöne bakınca bir süre bulanık görüyorum.Ayrıca sol gözümde batma yapıyor , sağda sıkıntı yok.Çıkartıp temizlesem düzelir mi acaba.Hadi diğerlerini bir şekilde hallederimde net görememek kötü oldu.80 lira verdim kutuya hadi parasınıda geçtim net görebilsem yeter.


    Nasıl çözdünüz hocam sorunu? akslar sıkıntı çıkarıyor snaırım
  • Konu hortlayacak belki ama arkadaşın yazdıklarıyla birebir aynı şeyleri yaşamaktayım. Hatta aynı markaları kullanıyorum..

    Görmeyeceksem niye bu çaba diyorum kendi kendime. Bu cuma doktora kontrole gideceğim söyleyeceğim bu durumu ama düzeleceğini zannetmiyorum. Teknoloji lens olayında neden gelişmiyor? Veya bulanık göstermeyen ultra tavsiye bir toric lens markası var mı?
  • Ben de aynı durumdayım.Elegance markasının lensini kullanıyorum.Lensten kaynaklı mı bilmiyorum ancak değiştirmeyi düşünüyordum .Var mı bir önerisi olan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil cözdunuz arkadaslar yardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende şuan aynı problemi yaşıyorum bunun çözümünü bilen var mı? uzun süredir bekliyorum lens geldi, 2 gün taktım gözlük numaram 4 civarında 4 se 2 ye düşmüş gibi. astigmatimda var torik lenste aldım astigmat için ama yok yani olmuyor göremiyorum resmen. ne yapacağımı bilemedim acaba alışmam falan mı lazım gayette gözlerimin alıştığınıda düşünüyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.