Şimdi Ara

Ebay dan ürün getirtecek kişi aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ebayden 40 50 dolarlık bir ürün getirtecek arkadaş arıyorum eğer getirecek varsa buradan veya özel mesajla iletişime geçsin.

• Takip
  • Amazondan getirten vardı yanlış hatırlamıyorsam .
  • Oda olur farketmez heryerden getirebilir.
  • Pm attım , verdiğim linkteki üyeyle bir bağım veya alışverişim yok , forumdan görüp not almıştım sadece .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmedi ? Şimdi geldi tamam :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerPrince -- 31 Aralık 2011; 3:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Pm attım , verdiğim linkteki üyeyle bir bağım veya alışverişim yok , forumdan görüp not almıştım sadece .

Pm alabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı pm attığın arkadaş şuan yoğunmuş artık getirtmiyormuş :S getirecek arkadaşları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerPrince -- 31 Aralık 2011; 13:32:39 >
  • Up
  • bende 10 dolar civarında getirticem eger yapan varsa tabi onada kar payı kalıcak
  • Alıcağım Ürün 20 dolar birşey zaten kargo parasıyla 40-50 dolar dedim bende kar vericem yeterki getirsin.
  • Bende ürün getirtecektim o nedenle not almıştım üyenin profil linkini , getirtmemesi kötü olmuş
  • Ozaman arkadaşlar getirtmek için arkadaş arayanlar burda toplaşşın birlikte getirtsin ?
  • Yukarı.
  • Ben getirtirim pm atın
  • Pm attım Yukarı.
  • ankara'da getirtecek yok mu?
  • Ya bende yaklasık 15 gündür ürün almak istiyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar olursa banada pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Ben getirtirim pm atın

Pm attım. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.