Şimdi Ara

Eax Movie Catalog - Film Arşiv Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
18.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.eaxmc3.isgreat.org adresi üzerinden devam ediyoruz. Kullanıcılara duyurulur.

Orijinalden alıntı: dino22

http://www.eaxmc3.isgreat.org adresi üzerinden devam ediyoruz. Kullanıcılara duyurulur.

Merhaba betikleri toplu indirme linki eklerseniz sevinirim.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Sadece bir scripti indirerek güncellenen betikleri toplu olarak indirebilirsiniz. Özel betikler arasında yer alan Download updated scripts adlı betiği indirin (sağ tıklayıp Farklı Kaydet yaparak) ve program dizinindeki "Scripts" klasörü içine atın. Programın 24 Temmuz 2011 tarihli güncellenmiş versiyonu kullanıyorsanız ve özel betikler sıralamasını değiştirmediyseniz "Yardım" --> "Script güncellemelerini kontrol et" fonksiyonuyla da "Güncellemeleri Denetle" betiğini çalıştırabilir, program üzerinden güncellenen betikleri indirebilirsiniz.

DivxTurk'ten bu programa geçmeyi düşünüyorum bu programında yapımcısı destek vermeyi kesmiş veya kesmek üzere gibi bir his var içimde eğer öyle ise boşu boşuna uğraşmakta istemiyorum.

Kullanıcıların yorumlarına ihtiyacım var.
    PSN : Kaan_001
  • toplu film eklemeyi nasıl yapıyoruz? hdd lerde 400 civarında hd film var. tek tek ekleme çok uğraştırıyor. yok mu basit bir çözümü?

1) "Dosya Adı" seçeneği işaretli ise bu pencereyi kapatıp Ara deyip filmlerin bulunduğu klasörü gösterdiğimizde her video dosyası (avi, mkv, mp4, ...) ayrı ayrı listelenir. Bunların içinde 2 parça olan filmlerin video dosyaları da vardır. Bu yüzden Başla onayını yaparsanız onlar da EAX listenize ayrı ayrı eklenmiş olur. Ki bu istediğimiz bir şey değil. Ya Ara dedikten sonra önünüze gelen listede birinin işaretini kaldıracaksınız ya da veritabanınızdan daha sonra sileceksiniz. Tabii böyle yaparsanız 2 (veya 2'den fazla) parçalık filmlerin disk bilgileri eksik alınmış olur. Ya daha sonra sadece 2. parçayı kaydınıza ekleyeceksiniz ya da bunun önüne geçmek için bir de 2 nolu maddeyi kullanacaksınız.

2) "Dosya Adı" seçeneği işaretli değilse bu pencereyi kapatıp Ara deyip filmlerin bulunduğu klasörü gösterdiğimizde içinde 1 ve fazla sayıda video dosyası bulunan klasörler listelenir sadece.

Diskten Ekle modu bu şekilde çalışıyor. Tabii bu yöntem toplu ekleme yapabilme imkanı yüzünden cazip görünse de ben klasörleri elle programa sürükleyerek yapıyorum ekleme işini. Çünkü bu yöntemle "The.Prestige.2006.DVDRip.XviD-aXXo" formatındaki video dosyalarının isimleri filtrelenerek "The Prestige" şeklinde ekleniyor EAX listesine. Ama Diskten Ekle modunda 1 nolu yöntemle video dosyasının adıyla, 2 nolu yöntemle ise videonun bulunduğu klasörün adıyla liste oluşturuluyor. Bu da Toplu Güncelleme Modu ile ara yapıldığında filmlerin bulunamamasına neden oluyor olabilir.

• arkadaşım ben mac kullanıyorum bu pğr mac e uyarlayamazmısın ?? valla olursa ne güzel olur !!!
  • Üzgünüm ama böyle bir uyarlama yapmam mümkün değil. Programın yapımcısı uzun süredir ortada yok. Yani programın yaratıcısı veya geliştiricisi değilim. Ben sadece betik güncellemeleriyle ilgileniyorum. Bunun dışında ve birkaç düzenleme haricinde yaptığım ve yapabileceğim bir şey yok.

Ayrıca yeni düzenlenmiş versiyonu da bu sayfadan indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dino22 -- 27 Mart 2013; 14:31:03 >

Yeni destek site adresimiz: http://eaxmc3.is-great.org

Ayrıca yeni düzenlenmiş versiyonu da bu sayfadan indirebilirsiniz.

Direkt indirme bağlantısı

Kaybetmiştim programı.
    Orjinal sitesi de kapalı arayıp duruyordum:
    dino22 arkadaş demek ki hala uğraşıyormuş bu programın üzerinde.
    teşekkürler.

• Bu programla uğraşanlar teker teker kayboluyorlar dikkat edin. Zylar, Dino ...

Orijinalden alıntı: BayCC

Bu programla uğraşanlar teker teker kayboluyorlar dikkat edin. Zylar, Dino ...

Dino buralarda, dün mailleştim...

/>

Hayırdır @BayCC, nerede aradın bulamadın da beni, puf diye ortadan kaybettin.

quote:

/>

Hayırdır @BayCC, nerede aradın bulamadın da beni, puf diye ortadan kaybettin.

Sen buralardamıydın kanka @Zylar ın arkasına gittin sandım :)

• Program cok eski yabanci rakipleriyle basedemiyor ciddi anlamda guncellenmesi gerekiyor.Buyuk ve gunumuz sartlarina uygun guzel bir guncelleme bekliyoruz.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.