Şimdi Ara

Easy Speed Up Manager Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung R580-JS01TR Model Laptopum Var. Geçen Gün Kullanma Klavuzunu Okurken Speed up Manager Aklıma Takıldı. Bilgisayarımı Açtım F8 e Tıkladım Hiçbirşey Olmuyor. Speed Up Manageri Güncelledim Yine Tık Yok. Görev Yöneticisinden İşlemlerden Baktığımda Speed Up Manager Çalışıyor. Ama Hiçbir Şekilde Program Sayfasına Ulaşamıyorum. F8 Ve C:\Program Files\Samsung\EasySpeedUpManager Adresindeki Uygulamayı Açıyorum Yinede Birşey Gelmiyor Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim? Yardımcı Olucak Arkadaşlara Şimdiden Çok Teşekkürler.

• fn' e bastınmı? FN+F8 olucak?
  • saolun oldu. Fn yi bilmiyorum :)
  • Olabilir.İnsanlik hali
  • Kullanma Klavuzunda Fn Tuşuna Dair Bir Bilgi Görmedim. Samsunga Yakışmadı
  • sen bizi güldürdün Allah ta seni güldürsün dostum
    bu sitede takılıken keyfim yerine geliyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlax67

sen bizi güldürdün Allah ta seni güldürsün dostum
    bu sitede takılıken keyfim yerine geliyor :D

Maksat Eğlence Hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Run in safe mod u geçemiyorum !
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler benimde sorunum var gerci Samsungdan cevap aldim mail ile, ama cok celiskili bir durum oldugu icin yardiminizi istiyorum.

Sorunum su:

N150 var bende normalde alirken win7 ile aliniyordu fakat ben XP olmasini istedigimden XP yuklettirdim.Tum ozelliklerini kullanabiliyordum Speed up managerde dahil, hatta isimede yariyordu.Aldikdan 3 ay sonra kadar format atmam gerekti ve attik.

Sorun tam burda basladi formattan sonra display manager sepped up manager vs hepsini yine samsungun resmi sayfasidan yukledim, fakat bu sefer speed up manager calismamakta!! Ama ilk aldigimda ben bunu kullanabiliyordum, samsungun resmi sayfasinda yazanda win7 ye uyumlu ama ilk alirken zaten aldigim yere yuklettigim icin herseyi speed up manageri vs daha once indirmemistim.Samsunga bu problemi yazdim cevap xp ile uyumlu olmadigi yani kullanamayacagim

Ama hala hayretler icindeyimki ben bunu ilk aldigimda nasil kullaniyordum uyumluluk paketi vs mi var acaba, aldigim yerede gitmedim zaten Turkiyede degilim suan, bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz

• Yok kullabilirsin.Sorunun olmasın.Ne yapman gerektiğini tam hatırlamıyorum ama bir program yüklemen gerekiyordu adını hatırlamıyorum.Forumda n150 bölümüne bakarsan orda cevap bulabilirsin.Birz eski sayfalara doğru bak
  • bende fn e basınca da açılmıyor. programfiles tan easyspeedup a girip ordan çalıştırdınktan sonra fn+f8 e basınca çalışıyo.yani windows başladıgında easyspeedup çalışmıyor elle programı açmak gerekiyor.bunun çözümü varmı?
  • Başlat-Çalıştır buraya msconfig yaz başlangıca gel orada easy speed up manager varsa yanına tik koy uygula ve sistemini yeniden başlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 18 Eylül 2010; 22:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

Başlat-Çalıştır buraya msconfig yaz başlangıca gel orada easy speed up manager varsa yanına tik koy uygula ve sistemini yeniden başlat

msconfig de yoktu ama başlangıç klasörüne programın exe sini atınca sorun çözüldü.teşekkürler
  • easy speed up ne işe yarıyorki?
  • Ben de bunu fan hızını düşürmeye yarıyor falan sanmıştım. Bildiğiniz win 7'nin dengeli ve güç tasarrufu özellikleri arasında geçiş yapıyor. Çok da gerekli değil kanımca. Win 7 üzerinden de 2 tıkla yapılabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.