Şimdi Ara

EarSonics SM3 incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
17.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zamana TS3 deneriz. Armatür konusunda ben planları erteledim şu anda daha farklı planlar üzerindeyim. Onları bir halledebilirsem orayade bir el atmayı düşünüyorum.
  • Yok abicim kulaklık acayip değişti , basslar acayip şiddetlendi ie8 ile eşitlendi resmen ! ama daha kontrollü daha kaliteli basslar cıkmaya başladı , tizler ve mid seslerde o kadar net ve açık ki yüksek çözünürlüklü cıkıyor tüm sesler .... ses boşlukta çıkıyor resmen sanki dev gibi bir konser salonunda kimse yok sadece benim için çalıyor tüm parçalar ! İE8 'de bu kadar büyük bir değişim olmamıştı her parçada şaşırıyorum kulaklığın verdiği seslere, imkanı olan mutlaka alsın arkadaşlar müzik dinlemenin keyfi bambaşka bu kulaklık ile ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Yok abicim kulaklık acayip değişti , basslar acayip şiddetlendi ie8 ile eşitlendi resmen ! ama daha kontrollü daha kaliteli basslar cıkmaya başladı , tizler ve mid seslerde o kadar net ve açık ki yüksek çözünürlüklü cıkıyor tüm sesler .... ses boşlukta çıkıyor resmen sanki dev gibi bir konser salonunda kimse yok sadece benim için çalıyor tüm parçalar ! İE8 'de bu kadar büyük bir değişim olmamıştı her parçada şaşırıyorum kulaklığın verdiği seslere, imkanı olan mutlaka alsın arkadaşlar müzik dinlemenin keyfi bambaşka bu kulaklık ile ...

zaten head-fi de en çok sahnesini ve basını övüyorlardı hatta ie8 yanında baya dar kalıyormuş beni sadece tek bir şey isteğimi azalttı-tizlerdeki roll off- ki bunun bir eksiklik olarak değil artı olarak kullanmışlar deniyordu
    tekrar güle güle kullan

• bukadarmı westone 3 özentisi olunur, kablonun bükümü bile aynı
  • quote:

zaten head-fi de en çok sahnesini ve basını övüyorlardı hatta ie8 yanında baya dar kalıyormuş beni sadece tek bir şey isteğimi azalttı-tizlerdeki roll off- ki bunun bir eksiklik olarak değil artı olarak kullanmışlar deniyordu
    tekrar güle güle kullan

roll -off derken neyi kastetdin dostum tizler cok doğal ve tertemiz cıkıyor , herhangibir bozulma ve tırmalama olmuyor

sultanomar @bunun özentilikle ne alakası var anlamadım ? standart ve kaliteli bir kablo ki bunu uygun görmüş earsonics bu kabloların bükümü zaten böyle mukavemeti arttırsın diye westone 2 de ve westone 1 de de aynı kablo kullanılmışdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 14 Temmuz 2010; 22:57:19 >
  • quote:

quote:

tekrar güle güle kullan

roll -off derken neyi kastetdin dostum tizler cok doğal ve tertemiz cıkıyor , herhangibir bozulma ve tırmalama olmuyor

sultanomar @bunun özentilikle ne alakası var anlamadım ? standart ve kaliteli bir kablo ki bunu uygun görmüş earsonics bu kabloların bükümü zaten böyle mukavemeti arttırsın diye westone 2 de ve westone 1 de de aynı kablo kullanılmışdı

roll-off uzantılı olmaması demek diye biliyoruspl grafiğinde tizlerin 10khz den sonra azalmasıda diyebiriz ve birkaç yerde tizlerin çok hafif roll-off olduğu yazıyordu ben bunu en çok kemanda görüyordum
    ki benim ie8 de en çok sevdiğim şeydi gerçi şimdiki ts2 nin de tizleri ie8 kadar uzantılı fakat sahnesi baya dar

• inceleme için teşekkürler.

dünyada sesi kusursuz verebilecek hiçbir ekipman yoktur.
    keyfine bak.

rakam olarak benim umduğumdan daha ucuza maletmişsin.
    iyi günlerde kullan.
  • Teşekkürler arkadaşlar , fakat şimdide ciddi derecede Alo rx 'e takmış durumdayım biri beni durdursun yorumlardan okuduğum kadarıyla JH-13 ile mükemmel bir ikili oluyorlarmış ;

http://www.head-fi.org/forum/thread/453053/review-alo-rx-amp-quite-possibly-the-perfect-jh13-amp/105

sm3 ile de çok iyi gideceğini düşünüyorum ... ya da anfi konusunda deneyimli arkadaşlar fikir verirse sevinirim

http://www.aloaudio.com/store/index.php?main_page=index&cPath=2_60

• Alo Rx, TTVJ, Shadow akıl almayacak gibi değil zaten. Madem aldın bir SM3, yanına birde bu düzey bir amfi al, aklında kalmasın. Geriye dönüp bakmazsın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

Alo Rx, TTVJ, Shadow akıl almayacak gibi değil zaten. Madem aldın bir SM3, yanına birde bu düzey bir amfi al, aklında kalmasın. Geriye dönüp bakmazsın artık.

Öyle olacak herhalde hocam bu önerdiğin diğer markalar nasıl TTVJ , Shodow ?
  • X1050 ye bi lineout ve Headstage Arrow 12HE derim ben. Belki RSA Shadow da olabilir. Abartmak istersen RSA Protector da düşünebilirsin. ALO Rx de güzel bir amfi fakat malesef biraz büyük taşınabilir olması açısından. (bence)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

X1050 ye bi lineout ve Headstage Arrow 12HE derim ben. Belki RSA Shadow da olabilir. Abartmak istersen RSA Protector da düşünebilirsin. ALO Rx de güzel bir amfi fakat malesef biraz büyük taşınabilir olması açısından. (bence)

Eyvallah bu protector balanced'mış yaw Bunu aldık diyelim , sm3'e balanced kablomu yaptırmak gerek yada bir adaptör gibi birşeymi koymak lazım araya ?

http://www.raysamuelsaudio.com/products/protector#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 15 Temmuz 2010; 13:59:07 >

• Evet yeniden kablolatıp balanced kullanabilirsin.. Adaptör ile malesef olmuyor..
  • O zaman o iş yaş Shadow'a bakıyorum biraz araştırayım ben
  • Anfi almaktan vazgeçtim head-fi'da araştırdım sm3 ve anfi ikilisini deneyenler sm3'ün anfi ile extra bir kazanım yaşamadığını belirtmişler , x-1050'ye dün wav attım mp3 320 ve aac 'den sonra bayağı bir farketti , ahh sony flac desteklemiyorsun ya yaktın beni , belki ilerde S:flo alırım dap olarak bakalım ....
  • 12 gb vibez vereyim sana
  • yok hocam vibez ile işim olmaz
  • quote:

yok hocam vibez ile işim olmaz

niye,vibezle alakalı kötü anılarınmı oldu yoksa
  • S:flo alacağın zaman bir amfide yanına şart line-out için. Gerçi o zamanda taşınabilirlik faktörü ortadan kalkıyor genelde ama, s:flo+amfi'yi masaüstü sistem olarakta kullananlarda var.
  • s:flo'nun pil ömrü de cabası

helsloot, Sony'yi satacak olursan haberim olsun. Ölücülük sinyalleri vereyim şimdiden...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.