Şimdi Ara

EarSonics SM3 incelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
17.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece kendi sitesinden alabilirsin , fakat gümrüğe takılma olasılığı var zira Azizim nickli arkadaşınki takılmış extradan 500 lira masraf filan ödedim diyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Sadece kendi sitesinden alabilirsin , fakat gümrüğe takılma olasılığı var zira Azizim nickli arkadaşınki takılmış extradan 500 lira masraf filan ödedim diyordu

Böyle bir problem yaşamak istemem..
    İkinci el arıyorum zaten..
    Teşekkürler..
  • İkinci elde bulman zor sadece bende ve Azizim de var sanırım
  • Kulaklığı gönderen adam ya malın önde gideni veyahut kıllık olsun diye faturayı koymuş üstelik kutunun dışına, içine bile koymamış halbuki 120 dolarlık bir fiyat yaz dedik. Dikkat ettiyseniz yukarıdaki fotoğrafta kutunun üstünde fatura var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

Kulaklığı gönderen adam ya malın önde gideni veyahut kıllık olsun diye faturayı koymuş üstelik kutunun dışına, içine bile koymamış halbuki 120 dolarlık bir fiyat yaz dedik. Dikkat ettiyseniz yukarıdaki fotoğrafta kutunun üstünde fatura var.

kardeş ben olsam geri gönderirdim veya iade ederdim almıyom derdim .... sen cok ödemişsin hakkaten
  • Gönderim ücretini de ben ödemek zorundaydım sonuçta gümük takılmış ve gönderim ücreti için de en az 300-400 tl yi gözden çıkarmak gerekiyor belki daha fazlası.
  • quote:

Gönderim ücretini de ben ödemek zorundaydım sonuçta gümük takılmış ve gönderim ücreti için de en az 300-400 tl yi gözden çıkarmak gerekiyor belki daha fazlası.

Gönderim ücreti neden 300-400 lira hocam?
  • Merhaba @helsloot.Acaba buraya SM3 ve IE8 arasında puansal bir karşılaştırma yapabilir misin?Yani;bas,mid,tiz,sahne vs. vs. gibi.Puansal karşılaştırmalar pek sevilmiyor ama yaparsan çok sevinirim.

Bir de;X1050 ses seviyesi olarak S9'un 40 birimlik ses seviyesinin yaklaşık kaçına denk geliyordu,hatırlıyor musun?

Vereceğin cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Gönderim ücretini de ben ödemek zorundaydım sonuçta gümük takılmış ve gönderim ücreti için de en az 300-400 tl yi gözden çıkarmak gerekiyor belki daha fazlası.

UPS'nin sömürmesi başka bir açıklaması yok. Bu firmaya elini veren kolunu kaptırır sömürmek için elinden geleni yapıyor adamlar. Onun için böyle firmalarla yurtdışı gönderimi yapmayın hatta bazen malları gümrük bilerek bırakıp para talep ettikleri de oluyor adamlarda Allah korkusu hiç yok. PTT ile pek sorun olmuyor gümrükte kalsa bile çok yüksek ücretler istenmiyor. Ben mecburen UPS'yi vekalet olarak verdim bir tanıdık olsaydı vekalet verecek daha ucuza kapatabilirdim işlemleri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

UPS'nin sömürmesi başka bir açıklaması yok. Bu firmaya elini veren kolunu kaptırır sömürmek için elinden geleni yapıyor adamlar. Onun için böyle firmalarla yurtdışı gönderimi yapmayın hatta bazen malları gümrük bilerek bırakıp para talep ettikleri de oluyor adamlarda Allah korkusu hiç yok. PTT ile pek sorun olmuyor gümrükte kalsa bile çok yüksek ücretler istenmiyor. Ben mecburen UPS'yi vekalet olarak verdim bir tanıdık olsaydı vekalet verecek daha ucuza kapatabilirdim işlemleri.

Anladım.. Neyse geçmiş olsun diyeyim artık.. Gerçekten çok pahalıya malolmuş size..

• Dünyalık mal üzülmeye değmez kızdığım nokta bu gibi firmaların insanların mağduriyetlerinden faydalanıp kazanç elde etmeleri. Zaten hakkımı helal etmiyorum bunlara. Ahirette misliyle cezalarını çekerler zaten...
  • merhaba arkadaşlar. bu kulaklık ile ilgilenmekteyim. earsonic'in sitesine baktım fakat oradan sipariş edince hangi ülkeden çıkacağını kestiremedim. fiyat € bazlı, buradan avrupa olduğu sonucuna varıyorum. ve tahmin ediyorum ki fransa. acaba hangi ülkeden çıkış yapıldığını bilen varsa yardım edebilir mi? almanyada arkadaşım var. o türkiyeye gelecek. onun vasıtasıyla türkiyeye getirteceğim.
  • fransadan geliyor sadece kendi sitesinden alabiliyorsun ama dikkat et en son Azizim aldı ve gümrüğe takıldı ve aşırı bir masraf ödedi ben alırken ptt ile yolluyorlardı şimdi ups'e dönmüşler ve takılma olasılığı cok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: STT-CL
    Merhaba @helsloot.Acaba buraya SM3 ve IE8 arasında puansal bir karşılaştırma yapabilir misin?Yani;bas,mid,tiz,sahne vs. vs. gibi.Puansal karşılaştırmalar pek sevilmiyor ama yaparsan çok sevinirim.

Bir de;X1050 ses seviyesi olarak S9'un 40 birimlik ses seviyesinin yaklaşık kaçına denk geliyordu,hatırlıyor musun?

Vereceğin cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.Saygılar.

Yukarı lütfen,sorularım görülsün.
  • SM3'ün midleri özellikle de tizleri çok temiz IE8'e göre, tizler kendini çok belli ediyor ama ilginç bir kulaklık, parçaya göre tepki veriyor ve her türlü müziğe giden bir tarafı var. Sahne açısında IE8'e göre biraz daha geniş ama çok değil. Enstrüman ayrımı konusunda IE8'e göre baya iyi. Basslarda ise IE8 daha uzantılı ve parçalarda etkin bir konumda SM3'te ise tok ve vurup geçiyor. Ama S:flo'da sanki basslar biraz daha az veriyor gibi geliyor bana. Malzeme kalitesi, işçilik ve kutu içeriği açısından IE8 ile arasında çok fark var. SM3'ün kablolarında ufak kıymıklar çentikler var ve işçilik o kulaklığa yakışmayacak düzeyde ama çok kötü değil sesini dinledikten sonra en ufak bir şey düşünmüyor insan. Eski bir IE8 kullanıcısı olarak bunlar benim nacizane düşüncelerim daha iyi karşılaştırmayı ve puanlamayı helsloot yapar.

• quote:

Ama S:flo'da sanki basslar biraz daha az veriyor gibi geliyor bana.

Bahsettiğiniz durum benim de canımı sıkıyor.. Equalizer ile bas takviyesi yapmak zorunda kalıyorum..
    Sırf bu sebepten bir kulaklık amfisi alacağım sanırım..
  • Benim için aslında çok sorun değil ama Sony ve IE8'den sonra insan IE8'i ve Sony'nin bass performansını özlüyor, tabi IE8'in bassları bu konuda çok daha fazla etkili.
  • quote:

SM3'ün midleri özellikle de tizleri çok temiz IE8'e göre, tizler kendini çok belli ediyor ama ilginç bir kulaklık, parçaya göre tepki veriyor ve her türlü müziğe giden bir tarafı var. Sahne açısında IE8'e göre biraz daha geniş ama çok değil. Enstrüman ayrımı konusunda IE8'e göre baya iyi. Basslarda ise IE8 daha uzantılı ve parçalarda etkin bir konumda SM3'te ise tok ve vurup geçiyor. Ama S:flo'da sanki basslar biraz daha az veriyor gibi geliyor bana. Malzeme kalitesi, işçilik ve kutu içeriği açısından IE8 ile arasında çok fark var. SM3'ün kablolarında ufak kıymıklar çentikler var ve işçilik o kulaklığa yakışmayacak düzeyde ama çok kötü değil sesini dinledikten sonra en ufak bir şey düşünmüyor insan. Eski bir IE8 kullanıcısı olarak bunlar benim nacizane düşüncelerim daha iyi karşılaştırmayı ve puanlamayı helsloot yapar.

Sizinkiler de gayet açıklayıcı olmuş Hocam,sağ olun.

• SM3 vs. IE8

TİZ : SM3 = 9.75 , IE8 = 8.5

BASS : SM3 = 8.75 , IE8 = 9.5

MED : SM3 = 9 , IE8 = 7.5

DETAY : SM3 = 10 , IE8 = 8

SAHNE : SM3 = 9.5 , IE8 = 8.75

KONFOR : SM3 = 10 , IE8 = 8.5

İZOLASYON : SM3 = 9.5 , IE8 = 8.5

KABLO : SM3 = 8 , IE8 = 9.75

STEREO AYRIMI VE DENGESİ = SM3 = 10 , IE8 = 8.75

3D SPACING = SM3 = 9 , IE8 = 7.5

SM3 > UM3X > W3 = IE8 diyorum , sonuç olarak SM3 bu kulaklıkların hepsinden daha iyi hatta en iyi Universal kulaklık şuanda , almak isteyenler kesinlikle pişman olmayacaktır kulağınıza taktığınızda iyiki almışım vay be ! diyebileceğimiz bir kulaklık

• @helsloot
    çok faydalı bir değerlendirme olmuş teşekkürler..

DBA-02 ile SM3 arasında gidip geliyorum hep..
    SM3 daha üst seviye biliyorum ama sanki DBA da özellikle bas ve ses kalitesi konusunda bana yeterli gelecek gibi görünüyor..
    SM3 ün fiyatı insanı çok zorluyor..
    Her ikisini de denemiş birini bulmak zor ama bana bu konuda görüş lazım..
    Varmı yardımcı olabilecek birisi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.