Şimdi Ara

EarSonics SM3 incelemesi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
1
Favori
17.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar biraz araştırmadan sonra SM3 almaya karar verdim. Bir sorum var kargo takipsiz geliyor yazılmış bizim buraya bakan PTT birçok yurtdışı siparişimi getridiği gibi birçoğunuda kaybetti. yada kapıya, kutuya bırakıp gittiinden çalındı bilmiyorum. Bu tip durumlarda ne yapıyor earsonics firması? Bunun haricinde 325euro olduğundan dolayı gümrükte takılmıyormu hiçbir şekilde yada özel birşey belirtiyormusunuz alırken?

Hoşçakalın.
  • Ptt ile yollamıyormuş firma artık. Özellerle yolluyor. O yüzden takılması garanti yani. 2. el ya da yurtdışı birine aldırmanız gerekiyor.
  • anladım fransada okuyan birkaç arkadaşım var onlara aldırıcam artık ama 1-2ay beklicem bu durumda. birkaç defa sm4 bekle gibi yazılar yazılmış forumda bunun çıkmasına az var ise bekliym baya uzun bir süredir alıcam sonunda yüklü mebla ödemeye karar verdim beni senelerce götürecek ve rahatça kullanabilceğim birşey istediğimden buna karar verdim. Ev içi kullanım için sennheiser hd800 alıcaktım ancak sizdeki lambalı amfileri vs karşılayacak kadar bütçe ayıramayacağımdan kulaklığı almakla bitmediğindende vazgeçtim. Benim tek istediğim aldıktan sonra uzun süre başka birşey düşünmemek. Alcağım IEM'i iphone4 ve spordada 6G nano, oyun oynarkende psp GO ile kullancağım. amfi kullanma gibi bir niyetim yok ama birkaç ay sonra HİFİ man HM-602de almayı planlıyorum. Özellikle tavsiyesi olan var ise SM3ten daha pahalıda olsa beni çok daha fazla tatmin edeceğine dair onu almaya çalışırım. JH audioda baktım ama almışken 16pro modelini almak isterim ve daha önce denemediğimden ve HD800ün türkiyedeki nakit fiyatı yurtdışından bile cazip olduğundan vazgeçtim. Biraz araya sıkıştırılmış gbi olucak ama böyle arada sordum çünkü uzun süre westone 3/4 - shure 535 vs baktım, son birkaç günde görüp okudum çok ilgilenmemiştim diğer markalar ile ondan dolayı yorumlarınız çok değerli başlangıç için.

hoşçakalın.

edit: cümle düşüklüğü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSyCo -- 5 Ocak 2011; 15:06:06 >

• SM4'ü bilmiyorum ama Westone 4'ün çıkmasına baya az kalmış. SM4 de bu aralar çıksa da karşılaştırılabilseler bir an önce. Westone'un umarım ses kalitesi olarak Iem'in kralını yapmıştır. Çünkü westone'daki rahatlık,kalite,müşteri hizmeti çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 5 Ocak 2011; 14:49:52 >
  • Earsonic in müşteri hizmetini bilmiyorum ama rahatlık kalite olarak farkları yok. Tabi westone 1-2 vs diye giden serisinin sürücü kabini daha cafcaflı.
  • yer açın aranıza geliyorum arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&y

yer açın aranıza geliyorum arkadaslar

Ahayyt aslanım benim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Ahayyt aslanım benim..

bide imzama resmini koyayım diyorum abi sm3 ün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Ahayyt aslanım benim..

bide imzama resmini koyayım diyorum abi sm3 ün

Durduğun hata..

• quote:

Orijinalden alıntı: pSyCo

anladım fransada okuyan birkaç arkadaşım var onlara aldırıcam artık ama 1-2ay beklicem bu durumda. birkaç defa sm4 bekle gibi yazılar yazılmış forumda bunun çıkmasına az var ise bekliym baya uzun bir süredir alıcam sonunda yüklü mebla ödemeye karar verdim beni senelerce götürecek ve rahatça kullanabilceğim birşey istediğimden buna karar verdim. Ev içi kullanım için sennheiser hd800 alıcaktım ancak sizdeki lambalı amfileri vs karşılayacak kadar bütçe ayıramayacağımdan kulaklığı almakla bitmediğindende vazgeçtim. Benim tek istediğim aldıktan sonra uzun süre başka birşey düşünmemek. Alcağım IEM'i iphone4 ve spordada 6G nano, oyun oynarkende psp GO ile kullancağım. amfi kullanma gibi bir niyetim yok ama birkaç ay sonra HİFİ man HM-602de almayı planlıyorum. Özellikle tavsiyesi olan var ise SM3ten daha pahalıda olsa beni çok daha fazla tatmin edeceğine dair onu almaya çalışırım. JH audioda baktım ama almışken 16pro modelini almak isterim ve daha önce denemediğimden ve HD800ün türkiyedeki nakit fiyatı yurtdışından bile cazip olduğundan vazgeçtim. Biraz araya sıkıştırılmış gbi olucak ama böyle arada sordum çünkü uzun süre westone 3/4 - shure 535 vs baktım, son birkaç günde görüp okudum çok ilgilenmemiştim diğer markalar ile ondan dolayı yorumlarınız çok değerli başlangıç için.

hoşçakalın.

edit: cümle düşüklüğü.

Selam sm3 ile hm-602'nin sinerjisinin iyi olmadığını sırf bu yüzden head-fi da bir elemanın satılığa çıkardığını görmüştüm , iyice araştırın 602'yi almadan önce , biraz geç bir cevap olacak ama yeni gördüm mesajınızı .. şu aralar w4'de cıktı hatta head-fida ikinci el bile satanı gördüm az önce , bence w4 de düşünebilirsiniz , w3 deki sibilance sorunu tamamen kalkmış ve midleri ve sahne genişliği çok iyi deniyor

• quote:

hadi bakalım hayırlı olsun sm3 kullananlar artıyor bayağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

hadi bakalım hayırlı olsun sm3 kullananlar artıyor bayağı

aslında artmıyo ben sertug abi den aldım :) ondan eksildi bana geldi :)

• sm3cü kaç kişi var ki bilinen? merak ettim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_king
    sm3cü kaç kişi var ki bilinen? merak ettim şimdi

Hala fazla yok..
    5 belki 6 kisidir..
  • arkadaslar sm3 ümü satmaya kaarar verdim w4 alacagım

http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=2252.0 linkden bakabilirsiniz

edit: SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysertac -- 10 Mart 2011; 15:01:04 >
  • quote:

Ben biliyom 7 oldu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabatay

quote:

Ben biliyom 7 oldu sanırım

yanlış anlaşılma
  • Sandığınızdan daha fazla SM3 var Türkiye'de. Sadece bunu söyleyebilirim.
  • yeraltı sm3 cüleri ismini vermek istemeyen seyirci
  • Çıkın len ortaya
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.