Şimdi Ara

EarSonics SM3 incelemesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
17.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda ben jh16 yada o tarz kulakliklarinda cogunlukta oldugunu dusunuyorum. Cunku bu tarz kullanicilar forumlara pek takilmiyo cunku benzeri forumlardan biliyorum. Mesela bi forumda adam turkiyede belki 1-2 kisi kullaniyodur dedigi gitari zaten benim 2 arkadasim kullaniyo Onun icin azinlik olmadigini dusunuyorum underground camia boyle bi sey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal.Activity

Aslinda ben jh16 yada o tarz kulakliklarinda cogunlukta oldugunu dusunuyorum. Cunku bu tarz kullanicilar forumlara pek takilmiyo cunku benzeri forumlardan biliyorum. Mesela bi forumda adam turkiyede belki 1-2 kisi kullaniyodur dedigi gitari zaten benim 2 arkadasim kullaniyo Onun icin azinlik olmadigini dusunuyorum underground camia boyle bi sey

++++1+1+11+
  • Türkiyede yaşayıp kulakiçi kulaklıklarla ilgilenen pek çok müziksever gibi bende bu markayı çok fazla bilmiyordum forumdan öğrenip hakkında okuduklarım kadarıyla kalitesinin ne olduğu ortada ancak sürekli yurtdışından alışveriş yapan biri olarak ürünün kaybolma veya takılma tedirginliğinin (pek çok site Türkiye,Yunanistan ve İtalya'ya internet üzerinden sipariş göndermemelerine kızmıyorum artık bu sebeplerden) ne olduğunu çok iyi bilenlerdenim.Bu ürünle ilgili en büyük sıkıntı da bu zaten eğer earphonesolutons.com veya bilindik diğer siteler üzerinden satışı yapılsaydı çok daha alınabilir ve yaygın olurdu.Bu saydığım sebepler yüzünden pek çok insan westone , shure , etymotic vs modelleri tercih etmek zorunda kalıyor haliyle yoksa ürüne güvenmediğimizden değil.Tabi westone 4 - SM3 karşılaştırmaları henüz yapılmadı ilerde durum değişebilir.
  • ben bu paraya hd 650 alırım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fosther
    ben bu paraya hd 650 alırım hocam

Onun yeri ayri, digerinin ki ayri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

ben bu paraya hd 650 alırım hocam

Onun yeri ayri, digerinin ki ayri..

jeep ile spor araba karşılaştırması gibi olmuş
  • Bass olarak hd 650 öndedir sanırım
  • quote:

Bass olarak hd 650 öndedir sanırım

bak hala aynı şeyi yapıyorsun arkadasım ikisini karşılaştırma.elma-armut hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

Anladım hocam dinlemek lazım,2.el fiyatları ne kadar acaba sm3 ün?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

Anladım hocam dinlemek lazım,2.el fiyatları ne kadar acaba sm3 ün?

600tl filan

• o başlıkların başka renkleri de mevcut mu? zira beyaz pek estetik görünmedi de. :)

bu arada güle güle kullan kulaklığı.
  • Kardeş konu 2 yıl önce açılmış artık kırmıştır zaten :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellediğim için kusura bakma @Helsloot.
    Fiio E17'den memnun musun?
    Anladığım kadarı ile taşınabilir olarak da kullanılıyor.
    SM3 gibi bir kulaklık alıp, taşınabilir sistemi tamamlamak istiyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 5 Temmuz 2012; 19:51:04 >
  • Satılık Earsonics SM3 v2 ürün tüm aksesuarlarıyla birlikte sıfır ayarında istanbul içi elden teslim edilebilir...
  • Fiyat kaç? Belki Eylül' de ilgilenirim.
  • 700 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgaripozer

700 tl

slm forumu okudum ie8 düşünurken hayli dikkatimi çekti kulaklık gerçi tipsiz ama ses daha önemli diyenlerdenım eger satılmadıysa pm attım yada başka satmak istıyen varsa yazabilir
  • 2.eline 650 lira istıyorlar bunca zaman kullan 50 liramı aşınma payı acaba ?İE80 alırım 680 lira civarı yada daha az üstelik sıfır ve baslarıda ayarlanan tip vede daha yeni modeli. İE 8 bile ayrıca garantisi servisi var yeri ,yurdu belli .turkıyede de üstelık karsilaştırırken kımse yazmamış ama İE80 de İE8 de kablosu çok ,çok daha kaliteli sm3 göre artı degişebilen kablo ki bir çok bu tip kulaklıgın sonu kablo kopmasından vede degişemedıgin den çöpe gitmesi degilmi???? Beyler bu da çok, çok önemli bir ayrıntı iki kulaklıgı kıyaslarken 6 sayfada yazan yok aklınızamı gelmedi ?yoksa bilenmi yok !!!Diyicemde her ikisine de sahip olanlarda var aranızda umarım bu farklarıda dikkate alır almayı düşünenler. Ben şahsen yurd dişı alım zorlukları garantisının olmaması artı kablosun hem çok uyduruk ,bükülmüş iki tane ve zayıf vede degişemez oluşu vede artık eski sayılması sebepleriyle o bahsetıginız mid ve tizlerdeki üstunlügünden ve 3d gibi sesinden vazgeçiyorum galaiba! Eger İe80( yeni adı bu metanda)alirsamda görüşlerimi paylaşırım inşallah NOT= bu arada bu kulaklıgı istanbul da olupda bana dinletme lutfunda bulunun olursa fikrimide degiştirebilırım yardımcı olucak arkadaşlara şimdi den teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYHAN YILDIRIM5352 -- 21 Aralık 2012; 4:32:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AYHAN YILDIRIM5352

2.eline 650 lira istıyorlar bunca zaman kullan 50 liramı aşınma payı acaba ?İE80 alırım 680 lira civarı yada daha az üstelik sıfır ve baslarıda ayarlanan tip vede daha yeni modeli. İE 8 bile ayrıca garantisi servisi var yeri ,yurdu belli .turkıyede de üstelık karsilaştırırken kımse yazmamış ama İE80 de İE8 de kablosu çok ,çok daha kaliteli sm3 göre artı degişebilen kablo ki bir çok bu tip kulaklıgın sonu kablo kopmasından vede degişemedıgin den çöpe gitmesi degilmi???? Beyler bu da çok, çok önemli bir ayrıntı iki kulaklıgı kıyaslarken 6 sayfada yazan yok aklınızamı gelmedi ?yoksa bilenmi yok !!!Diyicemde her ikisine de sahip olanlarda var aranızda umarım bu farklarıda dikkate alır almayı düşünenler. Ben şahsen yurd dişı alım zorlukları garantisının olmaması artı kablosun hem çok uyduruk ,bükülmüş iki tane ve zayıf vede degişemez oluşu vede artık eski sayılması sebepleriyle o bahsetıginız mid ve tizlerdeki üstunlügünden ve 3d gibi sesinden vazgeçiyorum galaiba! Eger İe80( yeni adı bu metanda)alirsamda görüşlerimi paylaşırım inşallah NOT= bu arada bu kulaklıgı istanbul da olupda bana dinletme lutfunda bulunun olursa fikrimide degiştirebilırım yardımcı olucak arkadaşlara şimdi den teşekkürler

Bu iş zevk meselesi biraz. O yüzden alım yaparken fiyat-fayda noktasına göre seçimleri değerlendirmek herkes için uygun olmuyor.

• haklisınız ama yalanmı 6 sayfada kimse bu kulaklıgın kablo kalitesinden ve özelikle degişemediginden bahsetmemiş ki önemli bir kriter ve kıyaslama sebebi en azından benim için öyle birde bu kulaklıgı yere göge koyamayan arkadaşlar 6 sayfa da elden çıkarıyorlar yada cıkarmaya çalışıyorlar??????????? neden acaba ??? ? ki üstelık 650 700 liralara 1 yıl kullan 50 lira mı? eskıme payı şimdi ne dersiniz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYHAN YILDIRIM5352 -- 24 Aralık 2012; 4:11:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.