Şimdi Ara

Eagle Dynamics'in Yol Haritası [DCS Series]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Eagle Dynamics yol haritasını açıkladı. ED'nin yapımcısı olan "Wags"ın konuşmaları şöyle:

Önümüzdeki aylarda yeni projelerimizi yayınlayacağız. Müşterilerimizle sürekli iletişim halinde olmak istiyoruz bu yüzden planladığımız projeler hakkında bilgilendirmek istedik. Ama planlar beklenmedik koşullar nedeniyle değişebilir lütfen bu durumu anlayışla karşılayınız. Aşağıdaki listede yapmaya niyetlendiğimiz projeler var ama bunların gerçekleşeceği hakkında kesin bir söz veremeyiz. Her proje zaman geçtikçe tamamlanıyor ve özellikleri hakkında detaylı bilgiler yakında açıklanacaktır.

1- Combined Arms: Bu paket $19.99 değerinde olacak ve A-10C, BS2, FC3 için uyumlu olacak. Bu pakete sahip olanlar kara kuvvetlerinin komutanı olacak. Kullanıcılar yer ekiplerini yönlendirecek, topçulara ya da roketçilere ateş komutlarını verecek. Ayrıca bu paket Joint Terminal Air Controller (JTAC) özelliğine de sahip olacak. JTAC olan oyuncular gece görüşüne, IR işaretçisine, lazer işaretçisine ve FLIR sistemine sahip olacak. Başka özellikler de eklenebilir. Combined Arms hem multiplayerda hem de singleplayerda çalışacak.

2- Flaming Cliffs 3: Bu paket Flaming Cliffs serisine bir güncelleştirme olacak ve FC ile A-10C-BS2 arasında uyumlu multiplayer yapısı olacak. Uçaklara bir kaç özellik daha eklemeyi planlıyoruz, kaynak dosyaları yönetim sistemi, ve bir kaç yeni özellik daha. Ücreti henüz belli değil, eklenecek yeni özelliklere göre belirlenecek.

3- Nevada Haritası: Bu paket $19.99 değerinde olacak ve A-10C, BS2, FC3 ile uyumlu olacak. A-10C'yi daha önceden beta olarak satın alanlar bu haritayı ücretsiz elde edebilecekler.

4- "DCS Flying Legends" serisinin ilk uçağı 2012'nin ilk çeyreğinde yayınlanacak.

5- DCS serisinin yeni gelecek olan sabit kanatlı Amerikan savaş jeti bu projelerle paralel olarak ilerleyecektir.

Combined Arms ve Nevada haritası her DCS simulasyonu için ayrı ayrı satın alınacaktır.

Daha fazla bilgi için:www.digitalcombatsimulator.com

• çok pahalı oyunları yani 40 dolar ac10 sanırım yani tamam ayrıntılıda 40 dolarlık bi getiriside olduğunu düşünmüyorum

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

çok pahalı oyunları yani 40 dolar ac10 sanırım yani tamam ayrıntılıda 40 dolarlık bi getiriside olduğunu düşünmüyorum

Aksine 40 dolar bu oyunlar için para değil. Battlefield, MW vs gibi bir takım oyunların 60-70 dolardan satıldığını düşünürsek, a10 ya da ka-50 gibi detaylı ve gerçekçi simulasyonların 40 dolara satılması bence gayet normal.

Orijinalden alıntı: c@sper

Eagle Dynamics yol haritasını açıkladı. ED'nin yapımcısı olan "Wags"ın konuşmaları şöyle:

1- Combined Arms: Bu paket $19.99 değerinde olacak ve A-10C, BS2, FC3 için uyumlu olacak. Bu pakete sahip olanlar kara kuvvetlerinin komutanı olacak. Kullanıcılar yer ekiplerini yönlendirecek, topçulara ya da roketçilere ateş komutlarını verecek. Ayrıca bu paket Joint Terminal Air Controller (JTAC) özelliğine de sahip olacak. JTAC olan oyuncular gece görüşüne, IR işaretçisine, lazer işaretçisine ve FLIR sistemine sahip olacak. Başka özellikler de eklenebilir. Combined Arms hem multiplayerda hem de singleplayerda çalışacak.

2- Flaming Cliffs 3: Bu paket Flaming Cliffs serisine bir güncelleştirme olacak ve FC ile A-10C-BS2 arasında uyumlu multiplayer yapısı olacak. Uçaklara bir kaç özellik daha eklemeyi planlıyoruz, kaynak dosyaları yönetim sistemi, ve bir kaç yeni özellik daha. Ücreti henüz belli değil, eklenecek yeni özelliklere göre belirlenecek.

3- Nevada Haritası: Bu paket $19.99 değerinde olacak ve A-10C, BS2, FC3 ile uyumlu olacak. A-10C'yi daha önceden beta olarak satın alanlar bu haritayı ücretsiz elde edebilecekler.

4- "DCS Flying Legends" serisinin ilk uçağı 2012'nin ilk çeyreğinde yayınlanacak.

5- DCS serisinin yeni gelecek olan sabit kanatlı Amerikan savaş jeti bu projelerle paralel olarak ilerleyecektir.

Combined Arms ve Nevada haritası her DCS simulasyonu için ayrı ayrı satın alınacaktır.

Daha fazla bilgi için:www.digitalcombatsimulator.com

Combined arms çok enteresan olacaktır diye tahmin ediyorum. Özellikle multi oyun oynayanlar için JTAC olarak görev yapmak, savaşı yönetmek vs çok eğlenceli olabilir...

Flaming Cliffs 3 pek ilgimi çekmiyor. A10 ya da Ka-50 seviyesinde detay ve gerçekçilik olmadığı sürece benim için Flaming Cliffs uzun zaman önce bitti.

Nevada haritası ile birlikte sanırım grafiklerde de geliştirme olacak, bunu merakla bekliyorum.

DCS flying legens'ın p51 mustang olduğu konuşuluyor forumlarda. Enteresan olacaktır.

Esas bomba ise yeni DCS uçağı.. Pek muhtemel f-18 olacak... Bakalım nasıl olacak, uçak gemisine gece fırtınalı havada bakalım inebilecek miyiz:)

• a-10 almayı düşünüyordum; f-18 sanırım daha oynanabilir olacaktır. en azından kara-hava-deniz görevleri yapılabilir olacaktır (diye düşünüyorum).

fc3 ü de merak ediyorum ama yapacakları ekleme ne olur bilemem. MP konusu veya a-10+ka5+fc3 eş zamanlı oynayabilmek çok önemli değil benim için.

eğer doğru ise p51 kesinlikle enterasan olacaktır.
  • A-10'u hala almadı isen çok şey kaymetmiş olduğunu söyleyebilirim. Flaming Cliffs'teki su25t ya da a-10, DCS-A10'un yanında arcade gibi kalıyor, emin olabilirsin...

Yalnız Eagle Dynamics'in yol haritası bana fazla iyimser gibi geldi. Bu kadar çok ürünü bu sürede çıkarabileceklerine ihtimal vermiyorum. 2012'in ilk çeyreğinde DCS Flying Legends imkansız gibi birşey. Daha ortada hiçbirşey yok...

DCS-F18'i de en iyi ihtimalle bence 2013 te görürüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 15 Kasım 2011; 17:37:30 >
    Millet zamanında crysis ya da modern warfare için pc topluyordu...

Orijinalden alıntı: airea

quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

çok pahalı oyunları yani 40 dolar ac10 sanırım yani tamam ayrıntılıda 40 dolarlık bi getiriside olduğunu düşünmüyorum

Aksine 40 dolar bu oyunlar için para değil. Battlefield, MW vs gibi bir takım oyunların 60-70 dolardan satıldığını düşünürsek, a10 ya da ka-50 gibi detaylı ve gerçekçi simulasyonların 40 dolara satılması bence gayet normal.

youtube da gece harekatlarını görünce gece görüş olayı falan parasını hakettiğini düşündüm birden

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • Gece görüş, termal görüntü, JTAC filan anlatılmaz yaşanır...

dediğiniz gibi takvim oldukça kabarık, işleri çok. ben yeni projeleri ve eklentileri hızlı yapalım diye kalitelerinden ödün vermesinler yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airea

Hocam A10 için yeni pc alınır, başka birşey demiyorum...
    Millet zamanında crysis ya da modern warfare için pc topluyordu...

a10 icin yeni bir pc mi!!! Sanirim bu oyunlarin dx9c ile yapildigindan haberiniz yok.Laptoplardada rahatlikla calisir bu tur oyunlar.Umarim cikacak olan f18 de birazcik grafiklere onem verip dx11 motoru kullanirlar diye umut ediyorum.Nede olsa DCS oyunlari suanda sadece PC icin PC de yapiliyor haliyle dx11 tesellation yakisir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.