Şimdi Ara

EAC Hata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıyorum dili seçip serverimi işaretliyorum.Oyunu açıyorum oyunu kapatıp bu hata karşıma çıkıyor.

Startup error! No heartbeat from the anti-cheat module. 
    Please restart windows without any blocking antivirus software.
    Help page:http://EasyAntiCheat.net/help/.

Virus programı, deep freeze hiç bir şey yok pcde güvenlik duvarınıda kapadım olmuyor :S

• Bence sorun Antivirus Programı olmaması ile bilgisayarın Virüslerce zombi bilgisayar yapılması olabilir. Modem firewall ayarlarına da bakmak gerek.
  • merhaba bu hatayı bende alıyorum hatta şimdi bilgisayarıma format attım yine aldım güvenlik duvarı kapalı açık anti vir var yok herşeyi yaptım çözüm bulamadım . ne kadar rep verebılıorum bılmıorum ama bubu çözene hepsi feda
  • Merhaba,

Son zamanlarda Startup Error hatasını alanların sayısı gerçekten çok fazla bu dertten ben de muzdarip oldum.

Hala sorun yaşayanlar varsa çözüm yolları için bağlantıyı takip edebilirler: Startup Error & hw.dll Hata Çözümleri

EAC Hata

• Selamlar,

EAC ' yi yönetici ile çalıştırmanız gerekmekte eğer yönetici çalıştırdığınız taktirde olmuyorsa antivirusunuzu kapatıp tekrar yönetici ile çalıştırın.

ve EAC sorunlarınızı eacnin web sayfasından Türkiye bölümüne yazın ordan size yardımcı olmak isterim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.