Şimdi Ara

CMD hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus tf300tg tabletim var 3 yöntemle denedim ama olmuyor cmd sürekli aynı yerde failed diyor

CMD hata veriyor

• çalıştır'a cmd komutunu yazın ama enter'a basmayın. Çıkan cmd.exe nin üzerine gelerek sağ tık yapın ve yönetici olarak çalıştır diyin. Sanırım bu sorununuzu çözecektir. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

çalıştır'a cmd komutunu yazın ama enter'a basmayın. Çıkan cmd.exe nin üzerine gelerek sağ tık yapın ve yönetici olarak çalıştır diyin. Sanırım bu sorununuzu çözecektir. Saygılar...

Ya ne kadar teşekkür etsem az gelir 1 haftadır uğraşıp duruyorum nihayet oldu cmd yazıp yönetici olarak çalıştır dedim ve hiç problemsiz tüm kodları kabul etti çok çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

çalıştır'a cmd komutunu yazın ama enter'a basmayın. Çıkan cmd.exe nin üzerine gelerek sağ tık yapın ve yönetici olarak çalıştır diyin. Sanırım bu sorununuzu çözecektir. Saygılar...

CMD hata veriyor

Sürekli cmd açıldığında böyle açılıyor.Mesela yerel disk d'de ya da farklı bir işlem yapmak istesem nasıl bu belirttiği yer konumundan çıkıcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

CMD hata veriyor

Sürekli cmd açıldığında böyle açılıyor.Mesela yerel disk d'de ya da farklı bir işlem yapmak istesem nasıl bu belirttiği yer konumundan çıkıcam?

cd (konum)
    örn cd D:\
    d yi seçer

• Teşekkürler.

Bu arada imzanızdaki sisteme nasıl o.c yaptınız?Voltaj,ram vs ayarlrını paylaşabilir misiniz?Ses durumu nasıl,fan/sıvı soğutma ve kasa olarak ne kullanıyorsunuz?
  • quote:

Teşekkürler.

Bu arada imzanızdaki sisteme nasıl o.c yaptınız?Voltaj,ram vs ayarlrını paylaşabilir misiniz?Ses durumu nasıl,fan/sıvı soğutma ve kasa olarak ne kullanıyorsunuz?

ilk soğutmadan başlamak istiyorum. çok komik olcak ama kasa olarak 9 yıllık casper kasa kullanıyorum. kasayı görseniz çalışıyormu bu dersiniz.
    soğutması pek iyi değil ama önüne ve arkasına fan taktım. önden hava alıyor arkada atıyor. 80 leri görmüyorum ;)
    ramlerde oc yok. gerekte yok 1600mhz 1.5v daha neyini yapayım
    işlemci 3.9 ghz kendisi oc liyor (base değeri 3.3 ghz) amd turboyu açınca 4.5 ghz oluyor. ama pek stabil değil. takılmalar oluyor arada. 4.2 stabil çalıştırır ama çokta gerek olmuyor.
    ekran kartı toxic modeli olduğu için fabrika çıkışlı oc li. 80 de pancar motoru gibi çalışıyor ama 80 i geçirtmiyor.
    sistemi almak isterseniz hiç yanaşmayın. 1700 tl verdim (psu fiyata dahil değil) 2012de daha iyi sistem toplanabilir o fiyata
    uzun oldu yaw :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÇILIŞTA HATA
    11 yıl önce açıldı
    Hata
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de Fx 6100-M5A97 R2.0 mevcut.O nedenle sordum.İşlemciye o.c yapınca ram değerleri de artmıyor mu?Bende stock fan ve kasa olarak Zalman Z11 Plus mevcut,stock değerlerde anca soğutuyor birde.Aklıma gelmişken seagate hdd'de hiç değişik sesler geliyor mu?Bende 2 TB'ı mevcut,arada rahatsız ediyorApm'den heralde
  • quote:

Bende de Fx 6100-M5A97 R2.0 mevcut.O nedenle sordum.İşlemciye o.c yapınca ram değerleri de artmıyor mu?Bende stock fan ve kasa olarak Zalman Z11 Plus mevcut,stock değerlerde anca soğutuyor birde.Aklıma gelmişken seagate hdd'de hiç değişik sesler geliyor mu?Bende 2 TB'ı mevcut,arada rahatsız ediyorApm'den heralde

hdd birtek açılırken değişik bir ses çıkartıyor o da motor başlama sesi. gerisini duymam çünkü sistem ssd de. hdd i depo olarak kullanyorum.
    bus speedi artırırsanız ramlerin hızı artar diye biliyorum. işlemci çarpanını artırırsanız ramler artmaz.

stok fan cidden yetersiz bulldozer işlemcilere. okul başlasın para biriktirip hayvan gibi soğutma ve kasa abanacağım zaten. yoksa ömründen yiyoz

• quote:

Bende de Fx 6100-M5A97 R2.0 mevcut.O nedenle sordum.İşlemciye o.c yapınca ram değerleri de artmıyor mu?Bende stock fan ve kasa olarak Zalman Z11 Plus mevcut,stock değerlerde anca soğutuyor birde.Aklıma gelmişken seagate hdd'de hiç değişik sesler geliyor mu?Bende 2 TB'ı mevcut,arada rahatsız ediyorApm'den heralde

hocam kasa nasıl? ilerde kasa alacağım. şu çöpede birşeyler yapmak istiyorum. hatta vantilatör bağlamak bile aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

hocam kasa nasıl? ilerde kasa alacağım. şu çöpede birşeyler yapmak istiyorum. hatta vantilatör bağlamak bile aklıma geldi

Kasa güzel de,yanları sorun baya yer kaplıyor.İçinde 3 tane(1 ön,1 üst,1 arka) 12 cm fan,2 tane kapakların içinde 8 cm fan ile geliyor.Fanlar stock seviyede soğutma için yeterli.İçi geniş fakat psu'nun kabloları sertse kabloları saklamak sorun. Bu kasanın yerine daha fazla para verecek olsam Corsair 400R tercih ederim fakat Aerocool markalı gibi kasalardan iyidir. Mesela fazla bütçeniz yoksa Zalman Z3'ede bakabilirsiniz.O da var bende fakat hiç kullanmadım,kutusunda bekliyor.

CMD hata veriyor
     CMD hata veriyor
     CMD hata veriyor
     CMD hata veriyor
     CMD hata veriyor

Resimleri de bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  CMD hata veriyor

Yanları derken de burdan görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hun Göktürk Uygur -- 24 Temmuz 2014; 6:08:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Kasa güzel de,yanları sorun baya yer kaplıyor.İçinde 3 tane(1 ön,1 üst,1 arka) 12 cm fan,2 tane kapakların içinde 8 cm fan ile geliyor.Fanlar stock seviyede soğutma için yeterli.İçi geniş fakat psu'nun kabloları sertse kabloları saklamak sorun. Bu kasanın yerine daha fazla para verecek olsam Corsair 400R tercih ederim fakat Aerocool markalı gibi kasalardan iyidir. Mesela fazla bütçeniz yoksa Zalman Z3'ede bakabilirsiniz.O da var bende fakat hiç kullanmadım,kutusunda bekliyor.

CMD hata veriyor
     CMD hata veriyor
     CMD hata veriyor
     CMD hata veriyor
     CMD hata veriyor

Resimleri de bunlar

sağ soldaki çıkıntıların önemi yok. hava alsın yeter :D yer sıkıntısı yok odada.
    bide psu havayı alttanmı alıyor? unboxing videoları izledim birinin psunun ordaki hava alma yeri açık değildi.

• Alttan vermesi lazım evet,hatta verdiği yerde ızgara var.Bakıp,bir fotoğraf eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hun Göktürk Uygur -- 24 Temmuz 2014; 9:10:51 >
  • quote:

Alttan vermesi lazım evet,hatta verdiği yerde ızgara var.Bakıp,bir fotoğraf eklerim

yok hocam gerek yok videolarını izledim. sizide zahmete soktum. teşekkürler
  •  CMD hata veriyor
    Altta böyle bir ızgara olduğuna göre hava veriyordur
  • quote:

CMD hata veriyor
    Altta böyle bir ızgara olduğuna göre hava veriyordur

sağolun hocam. 1-2 aya alırım inşallah
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Sağlam bir kasa alana kadar (arkadaşıma kendime değil) kasanın çok fazla bir önemi olduğunu düşünmüyordum. Ama içindeki parçaları serin tutması ve dolayısıyla performans kaybını engellemek için ve derli toplu hoş bir görünüm için iyi bir kasa şart. Gerçi hala benimde kasam yok. 10 yıllık bir kasa var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: andrey42

Sağlam bir kasa alana kadar (arkadaşıma kendime değil) kasanın çok fazla bir önemi olduğunu düşünmüyordum. Ama içindeki parçaları serin tutması ve dolayısıyla performans kaybını engellemek için ve derli toplu hoş bir görünüm için iyi bir kasa şart. Gerçi hala benimde kasam yok. 10 yıllık bir kasa var :)

valla kasanın hali bu :D
     CMD hata veriyor

• oguz298 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey olmaz taş gibi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.