Şimdi Ara

EA ilk 100k için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 yıldır ders çalışmışlığı olmayan, 2016 lys'de mf4 20 binincisi olan abinize ne tavsiye edersiniz. Üslü sayıları bile unutmuşum da belli bir potansiyel var son 1 ayda neler yapılabilir.

hedef: herhangi bir hukuk fak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 22 Mayıs 2022; 22:15:21 >

• yıllar önce üniversite sınavında iyi sıralama yapıp tekrardan girenler genelde yine iyi sonuç alıyorlar bence yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FB6B71D1A

Bu mesaj silindi.

Bence bir deneyin derim. Biraz çalışmayla konular yerine oturur gibime geliyor zaten çok fazla nete ihtiyacınız yok, edebiyatta zaten 3-4 konu halledince +12 civarı net geliyor bence yapılabilir

• hocam ea alanındaki arkadaşlara hakaret gibi olmasın ama mf de 20k yaptıysanız ea da 100k ya girebilmek için sınava girmeniz yeterli olucaktır (şaka yapmıyorum)

• udaril7 U kullanıcısına yanıt

ne yani ea 100k say 10 milyon mu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sıralamaya göre değişiyor misal alt sıralamalarda ea 1k = say 10k, daha üst sıralamalarda ea 100k= say 700-800k civarı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam lys kısmı değişti evet ama demeye çalıştığım şu ben 4 sene önce girdim sınava sayısal idim sadece matematikten çözdüklerimle ea 20k gelmişti yani aynı mantıkla mattan 10-15, edebiyattan da bir o kadar çözsen ea 100k içinde olucağını düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • udaril7 U kullanıcısına yanıt

umarım olur. yanlış hatırlamıyorsam sayılsan 20k olduğum sene eşit ağırlıktan 35k olmuştum edebiyat 56 soruydu 20 küsür paragraf sorusu olurdu şimdi nasıl bilmiyorum.

• Hocam ayt mat çok önemli. Saycılar son ay edebiyat bakıp eada güzel dereceler yapıyo. Sebebi de ayt mat netlerinin iyi olması. Önceliğiniz ayt mat olsun, planınızı onun etrafında şekillendirin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sözel kısımda da deneme çözün, analizi detaylı yapmanız çok önemli. Gece yatmadan önce veya ders aralarında edebiyat ya da tarih dinleyebilirsiniz. Kısa zamanda mantıklı olan bunlar diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rahat yaparsın kardeş

• ben ea 2010 70 binincisiyim geçen yıl son 2 hafta çalışıp girdim ea 130 bin yaptım, diploma ort 61 bizim zamanımızda not vermiyolardı şimdi elini çarptığının not ort 80 mk

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

hocam biraz abartınız yav 2 hafta mı ?

• Sadece matematik çalış.
    Edbsos1 kısmından çıkmış soruları çöz, tyt(ygs) için de çıkmışları çöz. Sayısal temelli biri ünv’de eşşek gibi yatmadıysa bu üstte saydıklarımla min 20-25k yapar ea’da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 31 Mayıs 2022; 14:42:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yök Atlas diye bir site var. Hangi bölümü hedefliyorsan orada kim ortalama kaç net yaparak girmiş orada yazıyor. Oraya bak.

• ilk 100k olmayacak gençler. Bilkent bilgisayara geri dönüyorum af çıktı xd

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.