Şimdi Ara

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
33
Favori
19.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Var mı başka futbol oyunu mecbur kalıp sövsek de oynuyoruz  

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    O da doğru eskiden pes ne güzel rakipleriydi şimdi piyasa komple bunlara kaldı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

UFL var ama bana pek sağlam ayakkabı gibi gelmedi.

PS5’te denedim kötü bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Fifa'yı en son 17 ile birlikte mezara gömdük. Her yıl tonla para kazanıp her sene daha kötü oyun çıkarmayı başarıyorlar. Bakalım ne zaman değişiklik yapıp artık bir devrim yapmalıyız diyecekler.

https://webmasto.com/ea-sports-fc-26-kapak-oyuncusu-erkenden-sizdirildi

Büyük bir ihtimalle...

• ultimate team oynuyorsanız wl oynuyorsanız hile hurdaya takık biriyseniz imkan varsa konsolda oynayın bu oyunu. dün çok acayip bir hile geldi karşıma. wl de 11-1 gidiyorum karşıma gelen insan müsveddesi tüm kadromu kitlemişti maç içinde hiç bir oyuncum hareket etmiyordu hepsi donmuş gibiydi sadece 1 oyuncu yönetebiliyordum ondada ne pas ne şut ne tackle yapabiliyordum ilk kez böyle bir hile görüyorum tüm oyuncularımın üstünde imleç vardı sanki oyuncu yaratmış kendi yönetiyor gibiydi

https://www.instagram.com/p/DL8UoDnMotn

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-eagle medıa
    Beşiktaş, FC 26'ya Partner Olarak Katıldı! - EAGLE MEDIA - Beşiktaş Haberleri
    https://www.eaglemedia.com.tr/besiktas-haber/besiktas-fc-26ya-partner-olarak-katildi/33744

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 12 Temmuz 2025; 13:27:54 >

• Casual takılan biri olarak düşünüyorum ama şu kesinlikle eklenmeli dediğim çok fazla şey bulamıyorum, oyunu 2 yılda bir deneyince baya bir şey fark ediliyor, sadece bazı tekrara düşen şeylere daha fazla animasyon eklenebilir (gol sevinçleri, şampiyonluk kutlamaları, basın açıklaması vs). Onun dışında 22den 25e geçtim, gerek oyuncu kariyeri gerek normal kariyer ve AI'ın etkili oynaması bence güzel bir ilerleme kaydetmiş

Ultimate team tarafını ise hiçbir zaman anlayamıyorum, millet 2 paket fazla açacam diye deluxe edition alıyor, yüzlerce gereksiz çeşit kart çıkıyor (neuer niye forvet abi), İnternet sorunları momentuma girmiyorum bile, ben sb oynayıp çıkıyorum bana yetiyor ve bence fazlasına da gerek yok, aksine stadyum özelleştirmek falan çok güzel ama kadın erkek karışık futbol ve offline modların çok az olması gibi şeylerin değişmesi gerekiyor bence

Bir de volta fútbolunu kaşla göz arasında niye kaldırdılar onu da anlamadım, ne güzel 3v3 4v4 kalecili kalecisiz maç yapıyorduk yine bir offline mod daha ortadan kalktı ama herkes fut oynuyor olacak ki (!) hiç böyle şeylere tepki gelmiyor

Neyse ben uzun süre 25ten devam gibi, bakalım 26 nasıl olacak, ilk çıktığı gibi alıp ut oynayanlar olduğu sürece offline modların azalmasından çekiniyorum ama olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• EA SPORTS FC'nin resmi hesabının görselleri FC 26 olarak güncellendi!

Duyuru çok yakında...

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-
    EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-x (formerly twitter)
    De Marke Gaming (@demarkegaming) on X
    https://x.com/demarkegaming/status/1944466265885818933

• Ön sipariş için 16 Temmuz'u işaret etmişler. Muhtemelen, aşağıdaki YouTube link'inden de fragmanı yayınlayacaklar.

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-EA SPORTS FCyoutube
    The Club is Yours. Watch the full reveal of EA SPORTS FC 26 on July 16. Subscribe to see more from EA SPORTS FC: http://bit.ly/pzw4VD
    https://www.youtube.com/watch?v=TSi0iJYSQ24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 14 Temmuz 2025; 21:4:53 >

• Hatırlıyorum FIFA 17 o kadar güzeldi ki FİFA 18 i konsolda pre order yapmıştım. FC sports 26 yi Kasım ayı gibi indirimlerde almayı düşünüyorum en son FC24 oynuyordum PS4 te.
    .
    Premier League i seviyoruz ve maalesef başka seçenekte yok. Bu sene Manchester City de haaland çok maç kaçırdı sakatlık vs , yine premier league de zannediyorum Liverpoolun Salah Müslüman olduğundan onunla anlaşmayip, emekli futbolcuyla kapak yıldızı yaptılar heralde.

Bu arada İbrahimovic çok abartilan bir futbolcu. Kariyerine baktığımızda 3-5 sene sürekli başarı sağlayamamis. Akıllarda sadece ingilitere ye attığı gol var. Yine daha gençken Ajax ile bir sololom gölü var. Genelde ayaklarından çok ağzı çok laf yaptı zamanında. Kapak yıldızı olacak biri asla değil, bana kalırsa lewandowski çok daha başarılı

Salah klüp tarihine geçmiş, sen kalkıp onunla anlaşmiyorsun.
    İspanya da desen Realmadrid çôp oldu. Mbappe yeni yerinde alışacak diye hiçbirsey yapamadı. Barça da Yamal var ama o da öyle kapak yildizi olacak biri değil.

Eski FİFA larda 2 ki 3 lu kapak yıldızı olurdu rooney, ronaldinho gibi. Yine CGI trailer olurdu oyuna girmeden önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 15 Temmuz 2025; 0:59:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-
    EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-x (formerly twitter)
    EA SPORTS FC (@EASPORTSFC) on X
    https://x.com/EASPORTSFC/status/1945136474598326558

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EA SPORTS FC 26'nın Standart Sürümünün kapak fotoğrafı açıklandı

Jude Bellingham ve Jamal Musiala

EA SPORTS FC (@EASPORTSFC) on X
    https://x.com/EASPORTSFC/status/1945468590435553740

• R-10 kullanıcısına yanıt

Fragman için son bir saat kaldı, diyebiliriz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.