Şimdi Ara

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener- (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
33
Favori
18.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Böyle yollar dediğiniz EA'nın sunmuş olduğu bir kütüphane ortada illegal bir şey yok :)) Game Pass nasılsa EA Play de öyle. Para biriktirmeye ihtiyacım yok istesem alırım tam sürümü ama değmez. Dediğim gibi ilk patchen sonra aynı FC 25'e dönüşecek. Türkçe spiker benim için albenisi olan bir özellik değil giderim Ukrayna ya da Arjantin üzerinden alırım zaten bizim aptal twitch yayıncıları yeterince para harcıyor bu kumara. EA'yı zengin etmenin alemi yok :))

• Spider-Man 2 almıştım 2 hafta olmadan iade edip ultimate sürüm sipariş geçmeyi düşünüyorum. Bir tarafta 30 saatlik oyun 50 dolar bir tarafta black ops 7 çıkana kadar 1 ay götürür sonra oyun bozulacak zaten ondan sonra günde 2 maç atar çıkar kafasına geçerim.

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunda 2026 dünya kupası eklentisi olur mu acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ukrayna dan alamadım ben hocam Hindistan'dan çektik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Leave Me Alone I Know What I'm Doing

- AMD Ryzen 7 5800X3D | XFX RADEON 7900XT 20GB | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Samsung 970 EVO Plus M2 SSD 1TB | Lian Li Lancool III | MSI MPG A850G PCIE5 850W ATX 3.0 80+ Gold | Xiaomi Mi 34' Gaming Monitör | Razer DeathAdder 3500 | Razer Ornata Chroma V2 | CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus Ses Kartı | Sony WH-1000XM3 | Cooler Master MH751 | Xbox Series X Controller | Sony Dualshock 4 V2 -

Steam
  • to9y kullanıcısına yanıt

Kendi hesabınıza mı aldınız var mı yöntemi ?

Evet kendi hesabıma aldım. Her sene böyle alıyorum.

- AMD Ryzen 7 5800X3D | XFX RADEON 7900XT 20GB | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Samsung 970 EVO Plus M2 SSD 1TB | Lian Li Lancool III | MSI MPG A850G PCIE5 850W ATX 3.0 80+ Gold | Xiaomi Mi 34' Gaming Monitör | Razer DeathAdder 3500 | Razer Ornata Chroma V2 | CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus Ses Kartı | Sony WH-1000XM3 | Cooler Master MH751 | Xbox Series X Controller | Sony Dualshock 4 V2 -

Steam
  • to9y kullanıcısına yanıt

Yöntemi nasıl hocam anlatabilir misiniz ? ben geçen sene funpay üzerinden hesabıma ea play pro aldırmıştım mısırlı birisine

• Yani öyle ahım şahım indirim olmadı bu sene. 1900'e aldım standart paketi. Ukrayna 1700 liraydı ancak aldırtmadı. Urban VPN eklentisini kurun tarayıcınıza. Eklentiyi açıp Hindistan'ı seçin. EA App mağazasına girin. Direk normal alım yapar gibi Kredi kart bilgilerini girin alın. Para birimi zaten Hindistan'a göre değiştiğini göreceksiniz. Ödeme yaparken bölgeyi Türkiye seçin bu kadar. Steam değil tabi ki.

@whitechapel34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 17 Temmuz 2025; 12:33:10 >

Steam
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Bu tutumunuzdan dolayı, ne kadar umurunuzda olur bilemem, sizi tebrik ediyorum hocam. Bu sene bari, adamlar Türk spiker desteği getirmiş, VPN falan kullanmadan direkt Türkiye üzerinden alınmalı, diye düşünüyorum.

Büyük ihtimalle olur. FC 24, Euro 2024 güncellemesi almıştı çünkü.

Türkçe Spiker ne kadar kaliteli olduğu önemli bence, henüz daha ufakta olsa bir sızıntı yok spiker dair acaba kim seslendiriyor bende merak ediyorum, kaliteli güzel birşey olursa bende tam fiyattan almaya niyetim var.

''FC26'te neler değişti?

İlk güncellememizde, sizin için önemli olduğunu bildiğimiz bir konuya odaklanmak istedik: Oyun yanıt verebilirliği. Genel oyun performansını iyileştirmek için geri bildirimlerinizi ve testler sırasında öğrendiklerimizi doğrudan ele almak istedik. Ayrıca, tepki süresini test etmek ve iyileştirmek için Tasarım Konseyi ve FC Pro oyuncularıyla birlikte çalışarak küresel bağlantı verilerini topladık.

Daha fazla bilgi için Oyun oynanışının tepki hızı güncelleme notlarının tamamına göz atın: x.ea.com/84885

Nasıl çalışır?

FC Geri Bildirim, sesinizi birden fazla kanal aracılığıyla doğrudan oyunun iyileştirilmesine aktarır. Oyuncu Geri Bildirim Portalı'ndaki yapılandırılmış yanıtlardan Discord sunucularımızdaki gerçek zamanlı sohbetlere kadar, girdileriniz geliştirme ekibi, topluluk ve oyuncularla iletişime geçen ekipler tarafından düzenli olarak incelenir. Tasarım Konseyleri, önemli topluluk üyelerinden odaklanmış içgörüler sunarken, sosyal dinleme ve EA Forumları, duyguları takip etmemize, trendleri tespit etmemize ve en önemli konuları ortaya çıkarmamıza yardımcı olur. Tüm bunlar, EA SPORTS FC genelinde anlamlı güncellemeler ve iyileştirmeler yapılmasına yardımcı olur.

Neler gönderebilirsiniz?

Bir hata mı fark ettiniz? Bildirin.

Oyun oynarken bir sorun mu var? Bize bildirin.

Deneyimi daha iyi hale getirebilecek bir fikriniz mi var? Dinliyoruz.

Neden önemli?

Kulüp tamamen size ait ve bunu kanıtlamak istiyoruz.

Geri bildirimleriniz, gelecekteki güncellemeler için bize yol gösterir. Küçük bir değişiklik veya büyük bir fikir olsun, görüşleriniz gelecekte neler olacağına karar vermemize yardımcı olur. Bu, birlikte büyümenin bir parçasıdır. Geri bildirimlerinizle neler yaptığımızı görmek için bizi takip etmeye devam edebilirsiniz.''

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-
    EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-x (formerly twitter)
    EA SPORTS FC Direct Communication (@EASFCDirect) on X
    https://x.com/EASFCDirect/status/1945529609534976059

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-EA SPORTS FCyoutube
    Pre-Order #FC26 Now. Link in bio.
    https://www.youtube.com/shorts/765WfFveDSE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 17 Temmuz 2025; 18:31:0 >

• Türkçe spiker kimmiş ya fifa onlinedakiler olabilir mi unuttun isimlerini şimdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hâlâ sürpriz. Bir değil; iki kişi de olabilir bu arada.

Edit: Adı Ertuğrul Postoğlu imiş.

Edit 2: ''Fragman için özel kayıt alınmış. Orijinal spikerler farklı isimler.'' şeklinde de bir paylaşım var.

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-EA SPORTS FCyoutube
    Innovation powered by you in every mode. The Club is Yours in FC 26, launching September 26. Pre-order now: http://x.ea.com/84657 Play your way with an overhauled gameplay experience, Manager Live Challenges that bring fresh storylines to the new season, and Archetypes inspired by greats of the game. http://x.ea.com/84762 Pre-order EA SPORTS FC 26™ Ultimate Edition by August 26 to receive: An untradeable ICON Player Item at launch. Automatic upgrade to a Champion ICON later in the season. EA SPORTS FC 25™ players will also receive: An exclusive EVO that boosts any player’s shooting to 99. Pick 1 of 5 untradeable ICON players rated 93+ from previous campaigns including Grassroot Greats, FUT Birthday, Dreamchasers & FUT Immortals in EA SPORTS FC™ 25. Pre-order EA SPORTS FC 26™ Ultimate Edition to receive: Up to 7 days early access 6000 FC Points over 2 months (4500 FC Points over 2 months for Nintendo Switch) Additional Football Ultimate Team™ Player Evolution Slot Season 1 Premium Pass Subscribe to see more from EA SPORTS FC™: http://bit.ly/pzw4VD #EASPORTSFC #FC26
    https://www.youtube.com/watch?v=TSi0iJYSQ24

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-x (formerly twitter)
    Seslendirme Kadroları (@SesKadrolari) on X
    https://x.com/SesKadrolari/status/1945856684980609029

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 17 Temmuz 2025; 20:26:27 >

• KAÇ TL SUAN @Romulo @SuatUstaaaa

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.