Şimdi Ara

EA FC 25 [PC ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.244
Cevap
40
Favori
82.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamepassde var diye yıllar sonra indirip oynuyorum ama gerek oyun gerek bazı oyuncular kafayı yedirtiyor.

Oyunun sonu geldiği için stoperler dahil bütün oyuncular ronaldinho olmuş. bazıları hareket yapmaktan top oyanmıyor.

Ayrıca oyunda ciddi momentum var, bazen resmen taraf tutuyor, maçı istediğine veriyor. Ayrıca hakemler de bir alem. Bir kere kaleciyle karşıya kaldım, kaleci ceza sahası dışına çıkıp bana faul yaptı ama hakem kart vermedi.

daha ucuzu var mı bilmiyorum

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • Ea play pro almak istiyorum şahsen hem fc26 hem bf6 oynamak için daha uyguna gelicek ama ukrayna üzerinden nasıl alabiliriz?

• Bildiğiniz fps arttırıcı görüntü ayarları var mı? 4050 ekran kartım var ama oyunda kasmalar oluyor offline da. Fifa 23ten beri her oyunlarında grafik konusunda bi optimizasyon sorunu var ne yani dünyanın en iyi sistemine sahip olanlar mı oynayabilecek sadece bu oyunu. Saçma sapan özellikler geleceğine optimizasyonu sağlasalarda minimum sistem gereksinimine sahip olanlarda oynayabilse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam slmlar birtane ea play hesabı açıyorsunuz, ardımdam vpn ile ukrayna ağına bağlanıyorsunuz ücretsiz sürümlerde yok malesef, ardından vpn ile bağlıyken ea play hesabınızı acıp oyunu aratıyorsunuz yada ea play proyu ordan grivna cinsinden tutar gözükecek ödeme yapıp alıyorsunuz, ödeme dolar olmamasına dikkat edin. işlem tamamlandıktan sonra mailinize ödeme tutarı sipariş geçmişiniz gelecek, ardından vpni kapatıp yolunuza devam edeceksiniz, bu şekilde ben fc 26 ultimate sürümünü 2500 tl ye aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

EA FC 25 [PC ANA KONU]

Özkan Öztürk

EA FC 25 [PC ANA KONU]Bu Şehiryoutube
    Türkiye Avustralya maçı son dakika
    https://www.youtube.com/shorts/5BKO_fB4Hbc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 9 Ağustos 2025; 22:32:18 >

Hocam aldım teşekkürler ea play pro aldım ben 2800 e geldi birde kendi hesabıma aldım daha önce hiç ea play pro almadıydım ea play vardı 1 2 aylık sadece ban yemez demi ya o endişe var tek

Kardeşim ben monsterin kolunu aldım elime hiç iyi oturmadı boşuna para vermiş oldum. Senin elin dualsenseye alışkınsa dualsense almanı tavsiye ediyorum. Yada denemeden kol alma benim gibi boşa para verip pişman olma.

FİFA, cod mortal kombat gibi oyunlar kolu en çok mahveden oyunlardir. En ucuzu neyse onu alın geçin.

Ben hikayeli yada karışık oyunlar oynadığım için Xbox series kolu kullanıyorum. Bazen de dualsense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 20 Ağustos 2025; 12:7:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son bir iki saattir PC de oyuna giremiyorum. Bekletip tam oyuna gireceği esnada "bizden kaynaklanan bir sebepten dolayı oyun başlatılamıyor" yazıyor. Genel bir sorun mu arkadaşlar benim uygulama mı sapıttı.

Orijinalden alıntı: ownerplus

Arkadaşlar pc'de hangi gamepadi kullanıyorsunuz ? Almak üzereyim ne almalıyım ve nereden almalıyım ?

Bende de xbox 9. Nesil vardı driftten sonra kol arayışına girdim cyclone 2 aldım gerçekten çok güzel gamepad arkada da iki tuşu var birine power shooti atadım uygulaması var tmr stick 1000hz polling rate standı çıkıyor

• Arkadaşlar merhabalar, Steam FC 25 yaptığı son güncellemeden sonra Oyna'ya bastığımda sürekli "Doğrulanıyor" döngüsüne girdi. İnternette Steam Validation Loop çözümlerinin hiçbiri işe yaramadı. Var mı çözüm önerisi? Oyunu kaldırıp yükledim olmadı, EA App kaldırdım,repair falan hiçbir çözüm olmadı. Steam log.txt için de yine olmadı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.