EA FC 25 [PC ANA KONU] (59. sayfa)

-
-
Hocam grafik veya başka ayar düzeltmiyor maalesef çok araştırdım. EA Anticheat problemi. Drop esnasında anti cheat cpu kullanımını %100 yapıyor, ondan kaynaklı yaşanıyor. Şuan için çözümsüz. Her update de düzelir mi acaba diyorum ama nafile. Saçma sapan droplara katlanmak durumunda kalıyoruz şimdilik. Pek umudum kalmadı, sene başında cayır cayır oynuyorduk. Kasımda ki güncellemeden beri drop eksik olmuyor..
_____________________________ -
_____________________________ Tek Yol Devrim !!! M . K . A .
-
Gerçekçilik arıyorsan geçmelisin. Aston Villa ile ŞL kazanacam diyorsan kalmalısın
_____________________________ klhjkhjkhjkh
-
-
UT saçmalıkları.
Gs ve Fb’ ye özel anlaşmalar yapılmıştı. Kış güncellemesinde oyuncuların yüzleri taranacak denmişti. Yaz geliyor … Sırf bu yüzden satın almıştım. Artık dolandırıcılığada başlamışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbiote -- 28 Şubat 2025; 11:9:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de sırf bunun için, doğum günümü de bahane ederek, Ultimate Loyalty sürümünü almıştım. Resmen keriz yerine konulduk. Szymanski ve diğer birçok oyuncunun yüzleri hâlâ yok.
Fc 25 hesap arıyorum… Banlı, yasaklı, uyarılı, soft banlı hesap olmaz.. EA pro düzenli ödeme gerektiren hesap olmaz oyun satın alınmış olmalı… 2 liralık hesabına 5 lira fiyat biçenlere bol şans… makul fiyata satmak isteyenler özelden yazabilir… Herkese iyi forumlar…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Böyle bit pazarı mantığıyla hesap satın almaktansa; kendi hesabınızı açıp oyun almanız daha mantıklı bence.
Oyun indirimde zaten şuan standart sürüm 18dolar... Ne alaka bit pazarı?? Ölü hurda fiyatına kimseden hesap istemedim. İşine gelen satar. Gelmeyen oyununa devam eder. Mart ayı geldi bu yıl sıfırdan başlayıp elit liglere girmek için çok geç.. Süresi dolan bir sürü geliştirme ve expired olan sbc'ler meta oyuncular var. Ultimate versiyona indirimli fiyattan bile 1300-1400 verip sıfırdan kadro kurayım diye günlerce uğraşmaktansa 2000-2500'e taş gibi kadro bulup direk WL girerim... 15-16W alıp keyfime bakarım... Herkesin aklı mantığı kendine...
''Bit pazarı'' benzetmesini, ilk mesajınızdaki burnu havada tavrınızdan dolayı yazdım. Hem illegal olan bir işlem gerçekleştirmek istiyorsunuz hem de atarlı bir şekilde bunu dile getiriyorsunuz. Neyse... Bana ne? Size hayırlı işler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 2 Mart 2025; 19:29:56 >_____________________________ -
Evet bir sen legalsin... Bu oyununu oynayan bütün dünya illegal... Dünyanın her yerinde fifa oyunlarında hesap alınıyor hesap satılıyor. Coins alıp satıyor tüm dünya... Sence EA Games bundan haberi yok mu? Göz yummuyor mu? Kabul etmiyor mu? istese 1 yama çıkartır bütün ticareti bitirir... Sonra kim oynayacak seneye bir daha kaç kişiye aynı oyunu satacak... Herkesin yaptığı bir şey illegal olmaktan çıkar... Sen boş yapıyorsun kardeş başka bişey değil...
''You are not allowed to sell your EA Account. "Sell, buy, trade or otherwise transfer or offer to transfer your EA Account" would be a breach in the TOS that you agreed to when you made your account and if discovered would lead to sanctions/bans being applied against your account.''
''Do not promote or be involved in account or in-game currency buying, selling, distributing or farming.''
''Dünyanın her yerinde'' işlenen bir suç, sırf nasıl olsa çoğu kişi yapıyor diye legal olmaz. Ne yazsam anlamayacaksınız zaten de; yukarıda birkaç kişi var hesabını satan, gidin onlarla muhatap olun.
Bak bak söylediğine bak.. Oraya bunu yasaklayan bir yazı yazmış olması bu konuydu engellemiyor. Millet snipe yöntemi kullanarak yüzlerce oyuncu transferi ile milyar coins transferi yapıyor. Günlük oyuncu transferine sınırlama getirir, 3 liralık oyuncuyu 100 liraya satanı banlarsın, hesaba kayıtlı ilk email adresinin ve telefon numarasının değiştirilmesini engellersin, konu kapanır. Coins transferi de, hesap satışı da bıçak gibi kesilir. Sence bunu EA games düşünemiyor mu? Bambaşka birşey soruyorum bana tutmuş resmi site açıklaması yolluyorsun. Sence koskoca milyar dolarlık EA games firması, fifaya bile rest çekip size ihtiyacım yok deyip 2 senedir de hala çatır çatır oyun satan firma bu coins ticaretini ve hesap satışlarının farkında değil mi sence? Yada engelleyemiyor mu? At gözlüğü ile bakarsan bu mevzuyu kavrayamazsın. Gayet farkındalar daha çok oyun satmak daha çok oyuncu toplamak için de göz yumuyorlar. Yahu firmanın ücretsiz oyun verdiği reklamını yaptırdığı birlerce takipçisi olan yabancı oyuncuların coins satmak için web sitesi var! Ne diyecekti resmi sitede ben coins ve hesap satışını destekliyorum istediğiniz gibi alın satın ordan kayıt dışı para kazanın ne fatura var ne bişey var bunu hep birlikte kullanalım mı yazacaktı web sitesine? Konuya etik ilkelerle değil maddi çıkarlar açısından bakarsan anlarsın…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Konuyu daha fazla uzatıp, dallanıp budaklanmasını istemediğim için, bu yazdığım son mesaj olacak. Siz doğrusunu nasıl biliyorsanız öyle yapın. Daha evvel yazdığım gibi, sayfanın yukarısında hesap satanlar var; muhatabınız onlar. İyi akşamlar...
Selam arkadaşlar , FC 25 klasik sorunu açılış ekranında kalıyor bunun çözümünü bilen var mı ? İnternetteki yazan çoğu şeyi denedim hala aynı problem.
_____________________________ Sevenleri üzmeyelim baba
-
BU SORUN ULTİMEDDE ONLİNE BAGLANINCA OLUYOR SADECE OYUN İÇİNDEN DÜZENLE DİYORUM KAYDET DİYORUM MAÇA DÖNÜNCE DÜZELMİYOR
Oyunu önce klavye ile sorunsuz oynadım. Sonra gamepad bağlayıp arkadaşımla oynadık. Sonra klavye ayarları bozuldu ve daha da düzelmedi. Ne yaptıysam olmuyor. Kontrolleri özelleştir sekmesinde her şey doğru görünüyor ama oyuncular koşmuyor
YÖN TÜŞLARINA YÖN TÜŞLARINI ATIYORUM AMA YİNEDE ÇALIŞLMIYOR TAKTİK DEGİŞTİRİCİ ÇIKIYOR