Bu sene son kez almayı düşünüyordum ama çok büyük bir ihtimâlle almayacağım. Okuduğum kadarıyla, Football Manager 24 de aynı leşlikteymiş. Tekel olunca yan gelip yatıyorlar, biz de kadro güncellemeleri dışında bir halta benzemeyen oyunlara bu paraları veriyoruz. |
EA FC 24 [PC ANA KONU] (48. sayfa)

-
-
Arkadaşlar donma lag olsyını tamamen çözdüm, nvidia ayarlarından düşey sekronizasyon varsa hızlı yoksa açık hale getiriyorsunuz, sonra oyun ayarlarından doğal çözürnürlük aynı kalarak, kenarlıksız pencereye alıyoruz en önemli yer burası hz ayarına alabildiğiniz kadar yükseğe alıp düşey sekronizasyonu açıyoruz, telli saç kapalı diğer görselller otomatik kalıyor, sonrası yap gibi oyun kolay gelsin beyler👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu bugün PS5 de oynadım. PC resmen üvey evlat. Yağ gibi akıyor konsolda. Allah belanı versin EA.
-
Arada hissiyat oyun dinamikleri konusunda dağlar kadar fark var değil mi hocam bilgisayarda yüksek kare saniyeler alsak bile oyuncular koşamıyo anlık olarak hareket edemiyorlar çünkü oyun konsolu göre optimize edildiği için yağ gibi akıyor şutlar mermi gibi gidiyor futbolcular köpek gibi koşuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu oyun konsolu da keyifli şekilde oynanır yine de çok net bir indirim olursa alın kalsın hiç olmamasından iyidir çünkü FIFA 23’e göre arasında fark var yani iki farklı oyun gibi
Kesinlikle öyle. EA Play Pro ile oynuyorum sileceğim bu gidişle. Resmen hiç uğraşmamışlar.
-
Mrb, son 1 haftadır pcde çok garip fps droplar ve stutterlar yaşıyorum. Oyun çıktığından beri akıcı olan oyun son 1 haftadır beni delirtti. Rtx 4090 laptop var w11, bütün çözümleri denedim nvidia control panelmiş vs. düzelmiyor. Format bile attım.
Oyunu ilk açıyorum fps sabit stutter var bir süre sonra fps dipleri görüyor ve düzelmiyor. Son 1 haftaya kadar menüde vs fanlar sesli çalışırdı şu an ses yok ama fps yerlerde stutter vs tamamen oynanmayacak durumda. Var mıdır bunun bi çözümü ? Sorun ea tarafından mı bizden mi acaba?
Oyunun PC sürümü, FIFA 23 gibi sorunlu maalesef...
-
Fps kaçta olacak
Hocam ben iim monitör 170 hz oyunda 144 hz seçiyorum ama 170 fps sabit oynstıyor bu şekilde
Memleketin elektriklerinde mi bir sorun var acaba son bir hafta on gündür gülmeyiniz çalışan sistemim hangi oyun olursa olsun GPu drop oluyor gözü kullanımı düşüp duruyor
Siz hangi ildesiniz bilmiyorum ama İstanbul’dayım ben tadım tuzum kaçtı
https://forum.donanimhaber.com/rtx-3070-lg-27gl830-anlayamadigim-bir-hata-yardim-lutfen--157219294
:/
-
Mantıklı hocam bende gainward gpu var onunla resmî yaZılmı expertpro var orda 3 seçenek var sizdeki gibip game silent overclck diye overclok moda aldm akıcı oldu birde ssd yada m2 nvme ssd diske kurun oyunu dostlar
ben bannerlord denedim problemsiz sorun fifada sadece
-
Hocam oyun çok güzel aslında ama gel gör ki bilgisayara direk kopyala yapıştır yapmışlar hiç bir optimize olacak ayar yapmamışlar o yüzden donanımsal olarak çok yüksek ihtiyaçları olmayan orta güçlükte bir oyun Olmasına rağmen donanımımız ne olursa olsun hiç keyif alamıyoruz
pc game pass ile oynuyordum ama pcgamepass ın süresi 2 gün önce bitti ama oyunun kısayolundan oynamaya devam ediyorum bedavaya!
-
Bittiği 7 gün den itibaren oynayabilirsin yani 5 günün kalmış🤓
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HP için HP Omen uygulamasında varmı bu ayar peki
bende de hp omen var .omen gaming hub uygulamamız var ama tam olarak ne yapacağız onu anlamadım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 13 Kasım 2023; 1:24:19 > -
Arkadaşlar, bende şut barı bozuldu. Pas ve orta da sorun yok ama şuta basınca oyuncunun üzerinde şut barı çıkıyor ama içi dolmuyor. Boş. Ayarlayamıyorum şut gücünü. Ne yapmam lazım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X