Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
17
Favori
66.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer diğer arkadaş gibi hazırlıgı atlama durumun yoksa çalışma derim, zaten 1 sene ingilizceyle haşır neşir olacaksın çok iyi ve sıkı bir eğitim alcaksın. Eğer çalışırsan tenselere ve vocab bak temelin olsun beginner başlamamaya çalış elementary iyidir, beg olursan cok temelden alıyorlar zaman kaybı oluyor ama daha fazla yüklenme olduğun seviyeden yukarda başlarsan zaten sırıtırsın kur da düşersin gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

yok hocam o kadar iyi değil seviyem ama beginner de başlamam yaz tatilinde ufak ufak bakarak günde 4 saat ders almak için uğraşıcam beginnerler sanırım 6 saat alıyormuş

• en alt kurdan başlarsam ne oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps2ciGenç P kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi tenseler yeter grammer için gerisini öğretecekler zaten, az buz vocab bilgin de varsa ele başlarsın. online olacakmış bu arada kur belirleme sınavınız

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

Ders saatin artar günde 6 saat galiba, bir de çok temelden alıyorlar isteğe bağlı sayılar renkler vs bile anlatılıyormuş. Asıl kritik nokta hocaların epe'ye yönelik çalıştırmaması üst kurlar konular anlatıldıktan sonra epe'ye hazırlanıyordu ve günün sonunda herkes aynı sınava giriyor biz ise boş boş kitap çözüp duruyorduk elementaryde böyleydi o yüzden ayrıyeten sıkı çalışma yapman lazım eğer tekte geçmek istiyorsan. More to read 1'i bitirmen büyük artı olur reading ve vocab için zaten vocab bilirsen writingde kolaylaşıyor.

Geçersin bu arada 60 puan zor değil ama beg başlayanların çoğu fix yaz okulunda yurttaki arkadaşım econcu beg başlayıp 56 ile kaldı 4-5 puan arttırırsa geçecek ama stresli oluyor biraz tekte geçmek en iyisi. Bu arada bu dedigim çocuk çalışıp 56 aldı, beg başlayıp çalışmayanlar 30-40 arası alıyor onların çoğu repeat (sene tekrarı) oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 9 Ağustos 2023; 16:15:10 >

Hocam bu arada sizce boun temel bilim sıralamaları nolur ? fizik özellikle.Kontenjan düşüşü olmuş bir de.Aynı kalma ihtimali var mıdır sizce.Arkadaşım sınırdan yazdı da merak ediyor .

açıklansın tercih bakarız çaresine halledilmeyecek bir şey değil

• Sayısalın dinamiklerini pek bilmiyorum ama aynı kalma ihtimali yok bence. Top okulların her bölümü yükselcek öğr. dahil bir de kontenjan düşüşü olayı var tuz biber oluyor yükselişe fakat zaten yeterince yükselmişler artık çok ilerlemezler. Yine de sınırdaysa zor yani şansı az

mat 6-6.5k

fizik 7-7.5k

kimya 15-17k böyle diye düşünüyorm

Bende böyle düşünüyorum da istanbul/deprem vb. acaba bir ihtimal diye düşünmüştüm hocam teşekkürler.

aynen öyle zaten muaf olacak seviye yoksa çalışmak mantıklı değil, seviyen neyse oradan başla sıfırdan başlayıp ingilizceyi sökenler çok oluyor (örn. ben) ama hazırlık yatma senesi değil onu söyliyim yani alt kurdan başlayanları yine sıkı bi disiplin ve çalışma dönemi bekliyor ama açılana kadar tatilin tadını çıkarın sonra düşünülecek işler bunlar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 9 Ağustos 2023; 16:28:38 >
  • Rica ederim dostum. Boun'da iyi bi bölümü affetmezler ya öyle bi dönemdeyiz uzun sürede bu trend devam edecek gibi

yok en aşağıdan da başlamıyim be açıklansın bi ay göz atarım yeter bana a1 değilim zaten lisede b1 dim fakat unuttum hatırladığım kadarıyla giricem sınava

• ankara hukuk 50, hacettepe hukuk 90 kontenjan düşürmüş. hacettepe hukuk geçen sene 6.201 ile kapatmış. sizce hacettepe hukuk bu sene kaçla kapatır (5660 yapan biri girebilir mi?)

• buyukumutlarbizibozdular B kullanıcısına yanıt

İstanbul io. kapandı oradan ufak bi kayış olur ve bir de kontenjan düşmüş sıralamaları biraz ileri gidebilir hacettepe'nin ama hukuka talep çok görmedim bu sene o yüzden gelme ihtimaline %50 diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB7AFA1FB -- 9 Ağustos 2023; 18:28:16 >

Halledersin yav kafan rahatlar zaten odtu econ gelirse 

• buyukumutlarbizibozdular B kullanıcısına yanıt

%10 gelme ihtimali hocam hacettepe'nin zaten kontenjanı 300 falandı 1/3'ü gitmiş direkt. 5-5.3k arası kapatır

• Hocam EA'dan 518bin sıralama yaptım. İkinci Öğretimden ESOGÜ MALİYE İLE İKTİSAT YAZDIM. Burada bu sıralama ile okumak nasıldır? İlerde bir sıkıntı çıkar mı tercihleri de yapmış oldum bir kere. Geçen sene girdiğimde 414k sıra yapmıştım. 518k ' ya dhaa iyi neler yazardım ? Yardımcı olursabnız Eskişehşr'de ne yapabilirim diye fikirler verebilirseniz sevinirim

• İmkanın varsa mezuna kalsaydın keşke ama elindeki sıralamayla en iyisi uludağ veya esogü iibf iyi yapmışsın. Bence kamu sınavları hedefin olsun özellikle kpss a çünkü özelde şansın az belki bankalara girebilirsin yine de kamu hedefle derim. Eşkişehire gitmedim ama arkadaşlarım okuyor gayet uygun bi öğrenci şehri güzel eğlenirsin her yer öğrenci kaynuyor

• Hocam son olarak rahatsız edeyim.Sizce bilkent econ bu sene ve gelecek sene kaçla kapatır ? Vaktim kalırsa seneye denerim belki burayı .

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.