Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
17
Favori
66.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 800-850--->750-780 bence. Bu arada odtü'de okurken aklınıza gelmez muhtemelen onun yerine kendini ortalamaya versen işletme corporate finance yandalı daha mantıklı ama sen bilirsin tabi çok içinde kaldıysa denersin. Az önce ocakta cv attıgım ve ik mailine niyet mektubu yazdığım yatırım bankacılıgı ile ilgili bir aracı kurum yaz stajı için aradı hem yaz okulu hem de stajım olduğu için reddettim direkt yani kovalayan yolunu buluyor iyice anlamış oldum size de tavsiyem 2.sınıf ortasında sonra olabildiğince cv ve niyet mektubu atın çalışmak istediğiniz alanla ilgili yerlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam,yıl boyu ilk 500 istedikten sonra aksilikler ile 2.6k gelince bi burukluk oluştu açıkcası ama dediğiniz gibi okul açılınca vb. aşarım gibi. 2. sınıfta sizden cover letter ve niyet mektubu tavsiyesi alırım artık burada olursanız.Çok yardımcı oldunuz hocam bu süreçte bayağı teşekkürler  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB7AFA1FB -- 10 Ağustos 2023; 12:25:57 >
  • Aşarsın muhtemelen ama içinde kaldıysa öyle bi amacın varsa hazırlık oku hem seviyen iyi bol bol vaktin kalır yata yata geçersin zaten. Hazırlıgı atlayıp bölüme başlıcaksan dediğim gibi gerek yok zaten kendini derslere ve kampüs ortamına vereceğin için aklına bile gelmicek bi yerden sonra. Eng101 aa avantajıyla başlayıp 3.6+ yaparsan işletme veya alt dalı corporate finance yandalı yapıştırırsın, üstüne bide 2.sınıfın sonunda staj yaparsan avantaj üstüne avantaj olur. Özelden numaranı atabilirsin bana irtibatta kalalım aynı bölümde olcaz zaten buraya yazları dışında uğramıyorum pek. Rica ederim hiç çekinme kafana takılan her şeyi sorabilirsin vaktim oldukca cevaplarım

• Burası biraz Odtü Sbky forumu oldu gibi. Yerleştirmeler geldiğinde tanışıp grup kurabiliriz bence.

• Ve tekrar attığım maile baktım cv'm bomboş nerdeyse ortalama da düşük cover letter baya önemliymiş, profesyonel de yazmadım açıkcası sadece istekli ve ilgili olduğumu çok iyi belli etmişim ama geçti gitti artık seneye boşta kalırsam buraya bakarım cv'm zaten havuzunuzda dedim

• unalthegreat U kullanıcısına yanıt

Açıklanınca kuralım iyi dedin nerden baksan 4 5 kişi yerleşecek gibi duruyor hem dönemdaş oldugunuz için kaynaşırsınız hem de daha rahat yardımcı olurum ordan burayı iyi işgal ettik 

• Evet bayağı kişi var gibi sbky yerleşicek burada.Tercihlerden sonra bi grup kurarız yerleşenler gelir .Mario hocamdan sonra odtü sbky tanıtım görevini devralmak bize düşüyor  

• hydr0766 H kullanıcısına yanıt

Umarım hocam beleş kahveye hayır demem  

• Ui’cileri de unutmadan bi wp grubu iyi olurdu,MG33 hocamdan biz de faydalanmak istiyoruz :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • unalthegreat U kullanıcısına yanıt

cok iyi olur :D ben de oraya gidiyorum gibi. hayırlısı

• prOmer P kullanıcısına yanıt

kurarsanız ekleyin hocam  

• prOmer P kullanıcısına yanıt

Sağ olasın kardeşim , tabi ki ekleriz ayıpsın  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 10 Ağustos 2023; 16:59:55 >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt
    hocam muhtemel itü econcu olarak ben de aranıza teşrif edebilir miyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nullpointer13 N kullanıcısına yanıt

Tabi hocam çok iyi olur. Geçtin mi profu ?

Sınavı halletim hocam. Sisteme belgeleri de yükledim. Son kez kontrol ettikten sonra onaylayıp göndericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullpointer13 -- 11 Ağustos 2023; 9:53:4 >
  • nullpointer13 N kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam çok doğru bi karar verdin

Sağ olasın hocam itü econ benim de baya içime sindi

• Ea 2193

Odtü İşletme

Odtü Uluslararsı İlişkiler

Odtü SBKY

Odtü Psikoloji

Odtü sosyoloji

İlginiz için peşinen teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.