Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
17
Favori
66.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen hocam haklısınız yine ucuz yırttık, kurtulduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hydr0766 H kullanıcısına yanıt

Hocam burada bayağı bi potansiyel odtülü var gibi.Bi kahve içilir tercihlerden sonra aldım sözünü  

• Ben de böyle düşünüyorum. İşletme ve econ yazan 2-3 kişi harici görmedim burada hatta 1000-1500 arası 1-2 kişiden fazla yazmadı bu sene buraya. ama ui ve sbky için çok kişi var. Ben de senin gibi düşünüyorum ama bu konudaki yazacaklara bakarsak bir tık daha üstten kapatabilirler.

• Çok haklısın ama her sene işler daha kötüye gidiyor, özellikle şu kontenjan düşüşleri düzenli devam ederse 2-3k ile ui-pols de hayal olur seneye. Bu işi seneye hazırlanacaklar iyi düşünsün top okul top bölüm için 1300 altına düşmemeniz lazım, top okul iibf için 2500 dışına çıkmamanız lazım. 2500'ün altı felaket olur seneye ytü, taü işletme econ - iü, marmara alm ybs, odtü soc, boun pdr phil dışında bi yer kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 9 Ağustos 2023; 9:1:4 >
  • Zaten üniye girdikten sonra kafa yapısı değişiyor, bizim dönemin %80i işletme iktisat tutmadı diye gelmiştir ki her sene böyle ama çoğu artık bölümü severek okuyor, yakın bi arkadaşım girdikten sonra akademiye verdi kendini, diğeri kamu istiyor vs. Ben de aynı şekilde ne kadar bazı noktalarını eleştirsem veya sevmesem de isteyerek okuyorum bölümü. Ayrıca iktisat işletme kimya müh vs. bırakıp bizim bölüme geçenler bile oluyor mutsuz olup üni kafası baya farklı yani. o yüzden dediğin gibi takılmamak lazım çok iyi sıralama yaptınız ünide de aynı şekilde başarılı olup yolunuzu bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 9 Ağustos 2023; 9:9:24 >
  • onikuni O kullanıcısına yanıt

23xx-26xx kapatır muhtemelen bu konuda tercih edecek pek görmedim ama boun sonuçta talep hep yüksek. bazıları istanbul dışına çıkmıyor istemiyor fln o yüzden ilk 2k dan yazanlar bile vardır

kafana takma cok dostum hayırlısı neyse o olsun demek lazım. odtüye de gitsen marmara ybs ye gitsen benzer düzeyde başarılı olacaksın mezun olunca

• donanımhaber odtu sbky topluluğu hayırlı olsun 

• hocam ben de yukarı pols yazdım ingilizceye nasıl çalışıyorsunuz seviyeniz yüksek miydi

• Ps2ciGenç P kullanıcısına yanıt

Hocam ben kolej mezunuyum okul ingilizceydi zaten ağırlıklı olarak.İelts girsem 6.5-7 alırım muhtemelen(giren arkadaşlarım öyle alıyorlardı).Odtü proficiency için soruyorsanız Dr. Zeynep Akşit'in reading practice B2-C1 kitabı var onu çözüyorum sadece arada ve vocab bakıyorum.Odtü'nün hazırlık sınavı top okullar içindeki en basiti olabilir :D 85+ alma şansınız varsa azıcık kasıp eng 101-102 den muaf olun derim.

• anladım hocam seviyeniz gayet iyiymiş

• 102'den muaf olamıyorsun hocam ama 101'den muafsın aa direkt. Bir de sınav zorlaştı biraz note-taking ve listening geldi. Özellikle note-taking den iyi puan kırıyorlarmış, 85+ için writing ve bağlaç/kalıplara odaklanabilirsin, synoym kullanımına da çok bakıyorlar en basiti important yerine significant kullanabilirsin gibi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 9 Ağustos 2023; 12:41:6 >

Forumda yukardan yazan fazla da reelde bu kadar olacağını sanmıyom yine auhf iuhf ybs yazarlar öne dedigin gibi çünkü forumu bilmeyen ya youtube bakacak ya bölümün sitesine onlar da baya yetersiz harbiden  

• Gara demlik çayı isterim iibf a gizem cafede içeriz  

• Ps2ciGenç P kullanıcısına yanıt

benim şuan dönemdeki yakın oldugum arkadaşlarımın 3'üyle donanımdan tanıştık siz de kazanınca tanışın derim. Biri daha var da o hazırlıkta kaldı 2 sene şimdi toelf ve eylül epesine hazırlanıyor, çok iyi çocuktu umarım geçer artık.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.