< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (49. sayfa)

-
-
Pek bilmiyorum @nullpointer13 daha iyi bilir. Ama marmara ybs önceden işletme enformatiği idi almanca olarak okutuluyordu yani ekolü almanca ybs zaten.
-
o hoca kadar bölümünü sahiplenen başka birini görmedim. Adam boun ee mezunu ama inatla hala boundan daha iyiyiz falan diyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almancası bence de daha iyi de almanca ne kadar gerekli tartışılır. Ama alman şirketlere girerken baya artısı olduğu da bir gerçek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğitim olarak olabilir de mezun kalitesinde, yurtdışı oranında sağlam fark var. Boun mezunu olup bu kadar marmara ybs sevdalısı olması apayrı bi olay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne demek hocam hayırlısı umarım gelir sbky :)
Hocam selam, 3300 ile sırasıyla Bilkent SBKY, ODTÜ IR, ODTÜ SBKY ve Ankara Hukuk yazdım. Hangisi gelir?
-
Odtü sbky ama düşük bi ihtimal IR de olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB7AFA1FB -- 6 Ağustos 2023; 19:6:15 > -
Bence IR gelmez ODTU SBKY hayırlı olsun hoş geldin bölüme
-
Hocam PM atılmıyo galiba, dc varsa bikaç soru sorabilir miyim yurtlarla ilgili, konu dışına sapmasın burası
-
ea 6k
ODTU SBKY - Burası hakkında hiçbir fikrim yok, internette iyi bir şey bulamadım her yerde aynı eleman var önemli bir şey alamadım ondan da.
Boun Felsefe (Çap veya yatay geçiş için, kolay ortalama kasarım felsefeyle aram iyi ama çok riskli)
GSU Sosyoloji (Fransızca, öğrenci az, ÇAP kolay, bi nevi Fransa bileti)
TAU İktisat (İstediğim bölüm ama üniye ısınamıyorum zaten İstanbulun bi ucunda, bir de kardeşimden daha genç güvenilmiyor. En kötü ihtimal olarak sona yazmayı planlıyorum.)
Marmara YBS (Almancasını tercih ederim, bölüm müthiş de Marmara hakkında tereddütlerim var badem bıyıklılar sarmış gibi geliyor.)
Hukuk istemiyorum, hedefim boun iibfydi patladık sınavda. Önerin var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehaun -- 6 Ağustos 2023; 23:52:14 > -
Hocam ybs tavsiye eder misiniz 22k için Gazi deü vs.
-
Hocam tercih yaparken baktım ingilizce hazırlık kesin var. Yine de deprem olaylarından sonra Ankarayı da düşünmeye başladım belki Hacettepe ingilizce işletmeyi yıldızın önüne alırım. Sizce bu yıl kaçtan kapatır?
Evet üniversitenin hocasına sordum %30 İngilizce İktisat tamamen Türkçe oldu.Şahsen 50-60 bin geri atacağını düşünmüyorum ama listenize koyun,İngilizce çok önemli herkes bunu vurguluyor,Marmara ya da İstanbul İngilizce tutsaydı mantıklı ama bence hepsi Türkçe eğitim veriyorsa YTU daha mantıklı bir karar olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bextt -- 6 Ağustos 2023; 23:15:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X