Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.654
Cevap
17
Favori
65.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10k için hangi hukuk fakültelerini önerirsiniz?

• 11k geldi 9 Eylül hukuk ve ya ODTÜ siyasal bilim ve kamu yönetimi tutar mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • light__ L kullanıcısına yanıt

Deu,turk alman,anadolu,akdeniz,selcuk,cukurova

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Temmuz 2022; 13:48:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adebisimisali A kullanıcısına yanıt

Hocam odtu sbky cok zor iibf'de minimum 2020 yili bekliyorum siralamalari, dokuz eylulde %30 gelir arkasina ne yazmayi dusunuyorsun

• Hocam odtü ui hakkında ne düşünüyorsunuz,özelde iş imkanları var mı?Sıralama 3.5k sizce gelir mi?

• 75 bin

ankara maliye
    ankara iktisat (turkce)

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt
    bilgiyle ytu arasinda kaldim ben de bi turlu karar veremedim

• prOmer P kullanıcısına yanıt

Hocam ui ve sbky konusuna genel bir aciklama getireyim

Simdi iki bolumu yazanlarin cogunlugu ayni uninin isletme ve iktisati gelmedigi icin yaziyor arada idealist kisiler de var tabi bakanlik,akademi vs dusunup bu bolumleri yazan. Bu cogunluk kesim (ben de dahil) okulun imkanlari,networku ve etiketini kullanarak ozel sektorde bir yere gelecegini dusunuyor simdi bu noktada soyle bir detay var ozel sektorde genel olarak iibfye paket bakiliyor herkes ayni kurumlarin sinavina mulakatina katilabiliyor ha bazi spesifik yerler mesela big3 ui ve pols mezunlarini pek tercih etmiyor onun harici banka,fmcg, denetim danismanlik, yatirim sirketleri is imkanlari dahilinde ui ve pols icin de yani bide soyle fark var ui ve pols okuyanlar ne yapacagina karar vermek konusunda gec kaliyor son sinifta kamuda mi calissam bakanlik mi yoksa banka mi derken baslarda is bulmakta sikinti yasiyorlar ama isletme/iktisatcilar en basindan beri ozel sektore yonelik hazirlanma yaptiklari icin daha rahat ilerleyebiliyorlar bide odtu ozelinde secmeli ders muhabbeti sikinti biraz almak zor oluyor o yuzden ui de pols de econ da fazlasiyla teorik ve yorucu bu nedenle okul staj vs konusunda rahat bir alan birakmiyor yazlari disinda ama yazarken kararliysan ozel sektorde onune engel olmaz ui de pols de sadece okurken zorlanabilirsin ki ben de bunu yasiyorum acikcasi cok sozel kaliyor gittim secmelide calculus aldim mesela cb versem bile keyifliydi son olarak toparlayacak olursak ui ve pols'un genel hatlari boyle dersler sozel ve teorik ama cogunluk buna odtu icin katlanip ozel sektore kapak atma pesinde ha kardesim odtu'nun networku lafta mi dersen kesinlikle hayir ben kendime uygun topluluk buldum eger bir aksilik cikmazsa oradaki baglantilar sayesinde iki yatirim sirketinden birinde staj yapacagim seneye durumlar boyle her sey sana bakiyor aslinda iibfde

Bu arada 3,5k ya cok rahat gelir dostum yine arkasina pols ekleyebilirsin nolur nolmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Temmuz 2022; 22:33:52 >

• huuubaaa v3 H kullanıcısına yanıt

Hocam ben kendi senemde bilgiyi arastirdim burssuz siralama makasi nedeniyle ve yurtlari pahali geldigi icin vazgectim milyonluk kisilerle okumak istemedim ayrica bu lse olayini da iyi arastir kendi cebinden de para cikmasi gerekiyor diye hatirliyorum bence ytu cok isabetli tercih okuyan arkadasim fazlasiyla memnun istanbul olmasi sektorun icinde olmasi uni isminin zayif olmamasi burayi ilerde 15k lara kadar tasiyacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Temmuz 2022; 14:42:23 >
  • 13600 hocam anadolu hukuk uludag hukuk kocaeli hukuk deü hukuk hangisi gelir

• ozgrbrkay O kullanıcısına yanıt

Uludag veya kocaeli ihtimali yuzde 80 ama arkayi doldur cukurova selcuk falan acikta da kalabilirsin

• nedengerekli kullanıcısına yanıt

Ankara maliye hayirli olsun

• Hocam birkaç yeri soracağım

İşletme > Ytü, Marmara, hacettepe
    Ybs > Dokuz Eylül

Bunlar hakkında ne düşünüyosunuz

• Hocam sayısalcıyım ama Sabancı için 61k EA %50 burs gelir mi? Geçen sene 49k'dan kapatmış.

• 598

Boun econ
    Boun ybs

• otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt

yüzde 70 boun econ taban sıralama gibi hissediyorum seni   ybs banko zaten sekerse hayırlı olsun dostum 

• Ryan Howard aka Moana kullanıcısına yanıt

çok zor hocam kontenjan halen 65'se

• Hocam YTÜ bence daha iyi olur işletme için kulüpleri çok aktif ve İstanbul olması da büyük artı işletme bölümü için. Marmara daha köklü eski mezunlarından çok iyi yerlerde,pozisyonlarda olanlar mevcut kalitesi tartışılmaz fakat YTÜ bana daha iyi geliyor özel sektörde tanınırlık açısından kendini daha çok kanıtlamış bir üni. öğrenci rekabeti açısından da seni daha öne taşıyabilir. Hacettepe için iktisatı öneririm işletmesi hakkında pek bir fikrim yok ama ankara'da olması kamu sektörü için büyük avantaj. Dokuz eylül ybs'yi hiç bilmiyorum ne desem yanlış olur :/ ama ybs'nin yapacağı her işi işletmeci de yapar o alana yönelirse öyle diyim

• Hocam sorularım olacak.

1. Malum vakıf üniversite eğitimlerinin ücretleri ikiye katlandı. Bu sene devlet üniversitelerinde yığılma olur mu, sıralamalar yukarı çıkar mı?
    2. İşletme yerine YBS okunur mu?
  • ea 35k

Ytü iktisat/işletme düşünüyorum. Daha çok iktisat düşünüyorum, istanbulda yaşıyorum. Sizce hukuk kaç k ile kapatır hocam ? Hukuk şehir dışı olduğu için düşünmüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.