Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.633
Cevap
17
Favori
64.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1) Ankara Hukuk 4387

2)İstanbul Hukuk 5405

3)Hacettepe Hukuk 6201

4)Gazi Hukuk 11196

Hangisi gelir sizce ?

• 82000
    EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Summertime_ kullanıcısına yanıt

Hacettepe hukukta yüzde 30luk bir kontenjan düşüşü olmuş normalde gelirdi ama şuan çok zor ankara da 50 eksilmiş iuhf io kalktı zincirleme etki olacak.

Yüzde 30 hacettepe yüzde 70 gazi gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

%90 MÜLKİYE Uİ hocam. Hacettepe iibfde kontenjan düşüşü var arka arkaya yazılırsa kaçabilir ama istanbul sbui bankoo

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah gelir mülkiye ui

Umarım dostum dediğim gibi hacettepede iibf deki kontenjan düşüşü bozuyor işi arka arkaya yazarlarsa öne çekebilir.

Hacettepe sbky i listeye ekle bence

78K ile kapatmış hocam 1.siraya mı yazayim

Bence 1'e koy gelme ihtimali var, eğitimi akademik kadrosu iyi duruyor hem de kaymakmlık için daha uygun olur

• odtü econ

tobb econ

itü econ

ea'da 2589. oldum. 2022 sıralamalarına göre 3'üde sınırda geliyor ama iktisat bölümleri yukarı çıkma eğiliminde sıralama olarak. Bu bölümler doydu me yoksa sıralaması daha da yukarı çıkar mı ? sence bu bölümlerden birisi gelir mi ? gelirse hangisi gelir ? Bunlardan başka bölüm yazmayacağım, bunlardan hiçbiri gelmezse mezuna kalacağım.

Nicin marmara iö deüden iyi aciklayabilseniz cok daha iyi olur

• Tyffg T kullanıcısına yanıt

Hocam doymadı 2019'dan bu yana trend devam ediyor ve durması da zor gözüküyor gittikleri yere kadar gidecekler bence. Bence hiçbiri gelmez ön tarafta kontenjan düşüşleri var ve econ işletme en popüler bölümler. Senin kararın bence bilkent pols yaz o da gelmeyebilir ama burs ve yurt imkanları cok iyi seçmelilerde econ alırsın sevmezsen de tekrar hazırlanırsın veya odtü ir yazıp yandal econ yapmaya çalış birinci sınıfın sonunda iyi bir ortalamayla yaparsın

Bak 2020de falan olsa mezuna kal derdim çok idealist bi duruşun var lakin bu sınav sistemi çok riskli

Seneye bu yerlere daha iyi yapsan bile giremeyebilirsin birden kontenjan düşüşi olursa yine veya sınav anında sıkıntı yaşarsan çünkü seneye 600 bin daha 12.sınıf girecek diyorlar ben bu riski almazdım almanı da önermem bir yere gir en azından kafan rahat olsun

• kara parçası kullanıcısına yanıt

Hocam bilmiyorum yeniçeri daha iyi yanıtlar sorunu ama ben deü seçerdim maddi durumdan dolayı

• Hocam ing işletme alacam da hazırlık okumaya değer mi? YDT'de 69 net yaptım, İngilizceyi anlıyorum ama konuşma pratiğimiz yoktu okulda. Ama İngilizce için bir sene daha eklemeye değer mi bilemedim.

• Bob The Sponge kullanıcısına yanıt

Hangi okul bilmiyorum ama taşrada bi okulsa atla hocam uğraşma hazırlıkla zaten prof sınavlarında speaking olmuyor genelde

• Hocam şimdi sen 11k Akdeniz gelebilir mi diyorsun? 8k çekiş olur mu? Resmen 2020 o zaman

trend konusunda haklısın bence de . iktisat yükseliyor, hukuk çakılıyor bu böyle gider. 3'ü de bu seneki sıralamasını geçer 3'ünü de kazanamam. polsci yazmak istemiyorum, ea bölümleri zaten meslek vermiyor en azından iibf'nin en iyi diploması ve matematik temelim olsun istiyorum. bir de bilkent polsci yazsam, gelse seneye tekrar hazırlanırsam okul puanımın yarısı da gidecek. o giden okul puanı 600 bin yeni öğrenciye denk

• top hukuklar (bilkent, koç, gs) olmuyorsa hukuk yazmayın arkadaşlarım. eğer kendinizi geliştirebileceğinize inanıyor, ingilizce öğrenirim, bölümümü güzel okurum, diğer hukuk öğrencileri gibi okula sınavdan sınava uğramam diyorsanız. AÜHF gibi eskinin top hukukları yazılabilir. Aksi takdirde dandik özellerden ve taşralardan uzak durun.

• Tyffg T kullanıcısına yanıt

Sen de haklısın hocam ama sıralamalar böyle artık oyunu kuralına göre oynamak gerekiyor yapacak bir şey yok ben sadece öneri yaptım sana ben de top econ istiyordım ama mezuna kalacak durumum yoktu girince de o hevesim kalmadı sınavın etkisiyle oluyor genelde.

Zaten seneye %90 ilk 500desin %10luk risk durumu için uyariyim dedim 3k'dan kalıp 2k yapan birini tanıyorum sıkıntılar yaşadı baya mezun senesinde hayırlısı olsun hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Temmuz 2023; 12:2:5 >
  • napalım işletme mi yazalım

• beyler itü econ nereye çeker tahmini olarak?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.