Selamlar,tercih listenizde ODTÜ sbky var mı? |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (13. sayfa)

-
-
Gazi ybs 53k ya gelir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sene de nokta atışı galiba hukuk harici
-
dönüş alıyormusun hocam ne durumdayız odtü ve top beş özelinde? özellikle econ ve işletme kaçla kapdı odtüde
odtü işletme 1.8-1.9
odtü econ 2-2.5 galiba hocam top 5 iibfler sağlam yükseldi devlet hukuk 30-35 diyordum fakat 58k ile kapatmış sanırım
-
hukukun tabutuna çivi 2021 de vuruldu zaten tıpda şuan ameliyathanede
-
hayırlı olsun hocam 2020'deki yerlerine geldi psikolojiler öyle bekliyordum
-
sağ ol bende 13k ile 15 arası kapatmasını bekliyordum.
-
Kontenjanlar açıklandığına göre yaz okuluna kadar yardımcı olabilirim tahmin yapabilirim vakit geçmiyor. Hem de puan kasmam lazım çavuş kaldım 5 senelik üyeyim canımı sıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Temmuz 2023; 19:21:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet hukuk 47-50k dan kapatır
Hocam şu ek madde 1 ile yatay geçiş olayı her sene mümkün mü yoksa sadece 2 ve 3. sınıfken mi yapılıyor?
-
Myp'yi diyorsan her sene mümkün ankara hukuku 3te bırakıp odtü işletmeye geçen arkadaşım var
Kırıkkale Hukuk İÖ Tahminin nedir kral?
-
Hocam sormuştum başka bir başlıkta ama 2.5k sıralamam var iibf istiyorum.Bilkent pols,tobb econ,odtü ir,odtü pols şeklinde eklemeyi düşünüyorum,bu şekilde yazsam açıkta kalma şansım var mı?Daha fazla inmek istemedim açıkcası .
-
Hocam ea 70k'ya nereler yazılır
47-50k
-
Kalmazsın hocam eğer yazım sırana göreyse yüzde 40 bilkent-tobb, yüzde 60 odtü ir gelir. ir'den polsa sekmez bence 2.6-2.8k kapatır ir maks
-
hacettepe ing iktisat, yıldız tr iktisat-işletme, mülkiye ing işletme, deü sakarya ybs veya paralı hukuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X