Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
40
Favori
112.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ep dediğiniz enpara ise evet bir yıllık aboneliği enpara ile alıp 40 TL'ye getirebilirsiniz. Diğer sorunuz için enpara kart sadece xbox store'da indirim (25 TL geri dönüş) veriyor yani X sitesinden yapacağınız bir alışverişte 25 TL'lik geri dönüşü alamazsınız. 1 yıllık gold xbox sitesinde şuan 100 TL bunu en para ile alırsanız 75 TL'ye gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

ep dediğiniz enpara ise evet bir yıllık aboneliği enpara ile alıp 40 TL'ye getirebilirsiniz. Diğer sorunuz için enpara kart sadece xbox store'da indirim (25 TL geri dönüş) veriyor yani X sitesinden yapacağınız bir alışverişte 25 TL'lik geri dönüşü alamazsınız. 1 yıllık gold xbox sitesinde şuan 100 TL bunu en para ile alırsanız 75 TL'ye gelir.

Çok tşk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama tabi iade kampanyasi maksimum 25 TL ayda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yarın fifa 16 oynayabiliyor ea access sahipleri herhangibir saat sınırlaması varmı ?
  • 10 saatlil bir sınırlama mevcut. Oyunun da yarın saat kaçta açılacağı hala belirsiz.
  • Arkadaslar teknosa xbox one veriyor fifa ile birlikte. Yalnız ea access olarak veriliyor fifa. Toplamda 1700 lira. Sizce oyunu indirdikten sonra belli bir süre sonra oyuna erişim engeli yaşanır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

Arkadaslar teknosa xbox one veriyor fifa ile birlikte. Yalnız ea access olarak veriliyor fifa. Toplamda 1700 lira. Sizce oyunu indirdikten sonra belli bir süre sonra oyuna erişim engeli yaşanır mı?

Enteresan.

Geçen sene Xbox one yanında DVD (ya da bluray) ile veriyorlardı. Bu sene hem kod olarak hem de access'in içinde veriyorlar. İyice masraftan kaçmışlar.

EA Access ile veriyorsa, ea access üyeliğin olduğu sürece oynayabilirsin anlamına geliyor. Yani 1 aylık paket hediye ettiyse, bir ay sonra Fifa'yı EA access üyeliğin olmadığı için oynayamazsın. EA access'in yıllık üyeliği 65 TL (enpara ile 40tl, Rusya'da daha da ucuz) o şekilde yıllık veya aylık üyeliğin devam ettiği sürece herhangi bir sıkıntı olmadan oynayabilirsin.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Fennerbahce34 F kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat ea access süresi ne kadar hocam . Ea access olduğu sürece oynayabilirsin . Oyun bildiğimiz üzere 24'ünde cıkıyor . Ea access sayesinde 10 saatlik full sürümü oynayabiliyorsun
  • Arkadaşlar oyunu ne zaman oynayabileceğiz? Rusyadan aldım ama 24ünde mi açılacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Hangi storedan aldiysaniz oraya gore oynayacaksiniz

• ben şimdi ea access den aldım üyelik ve Fifa 16 yı indirdim.
    10 saat oynuyorum. 10 saatten sonra ayın 24ünü mü beklyeceğim yoksa oynamaya devam edebilecekmiyim?
    süper deluxe paketi alıcam 305,33TL ye geliyor ea access ile.
  • takip
  • Bf hardline ekimde vault a eklenecek hadi hayirli olsun
    http://m.imgur.com/gallery/njQrr/

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Bf hardline ekimde vault a eklenecek hadi hayirli olsun
    http://m.imgur.com/gallery/njQrr/

çok iyi valla xbox ın en büyük kozu access bence oyuncular için çok karlı bir sistem.

• bu sistem ps4'e gelmeli. Şuanki oyunlar ilgimi çekmesede bir kaç firma daha destek verip tek bir çatı altında toplanırlarsa 10 numara olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 23 Eylül 2015; 15:39:15 >
  • Cilgin EA Xbox'u costuruyor yine
  • bu sistem nasıl çalışıyor? Mesela ben acces aldım 1 yıllık, o yılın sonuna kadar accessteki bedava oyunları direk oynayabiliyor muyum? Öyleyse yıllık 65tl falandı geçen gün denk gelmiştim harikaymış.
  • İşte budur, bundan sonra EA sürekli oyun çıkarsın nasıl olsa belli bir süre sonra bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1279

bu sistem nasıl çalışıyor? Mesela ben acces aldım 1 yıllık, o yılın sonuna kadar accessteki bedava oyunları direk oynayabiliyor muyum? Öyleyse yıllık 65tl falandı geçen gün denk gelmiştim harikaymış.

Uyelik boyunca VAULT icinde bulunan oyunlari oynayabiliyorsunuz tam sürüm olarak. zaman zaman yeni oyunlar ekleniyor ama belli bir periyodu yok bunun. Atiyorum 6 ay sonra fifa 16 eklenebilir, 2 ay sonra da eklenebilir, tamamen EA in cani ne zaman isterse:) Sadece titanfall icin bile alinir EA access.

• Bf hardline çok iyi oldu.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.