Şimdi Ara

E92 BMW M3 Kullanın...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
0
Favori
5.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar 10tacle studionun hazırladığı ve yeni kasa M3 ü geliştirmek için yapılan bir simülasyon...!!!

Gerçekciliği yüksek tüm ayrıntıları kullanabiliyorsunuz ancak sistem gereksinimi yüksek benim eski sistemde çok kasıldı rahat edemedim

Minimum P4 3.0 istiyor ve 1gb RAM ihtiyacı var güzel bir ekran kartıda istemekte DX9.0c ideal çalıştığı sistem...

indirmek için (oyunun boyutu küçük ancak nünbrig pistinde sprit ve tur zamanı olarak 2 farklı pist ve M3 ün farklı renkleri var tamamen aracın stabilitesi ve motorunu geliştirmek için kullanılmış...aracın sesi birebir ancak kasılan sistemlerde çok saçma sapan sesler çıkabiliyor...

350mb lıkhttp://www.bmw.com/com/en/newvehicles/mseries/m3coupe/2007/experience/game/content.html (indirmek için resimlerin üzerindeki Download yazısına tıklamanız yeterli)

Oyundan bir kaç Kare...

• paylaşım için sağol dostum güzele benziyor hemen download ediyorum

345 mb
  • İnsan olan insan olna bunu yapmaz işkencenin başka türlüsü

-Bazı müşterilerimize katalog bazılarına siprişini werdikleri m3 lerin anahtarlarını yolladık ama sizide unutmadık alın oynayın milletin arabasın bom bom bakmayın
  • hala inmedi yaw daha %60dayım off anam off
  • Anında çekiyorum. Bu araç için nfs pro street bekliyordum

Rezilliğin son perdesi ; İnternetim 4096mb indirme hızına gel : 36kb !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 14 Eylül 2007; 11:38:22 >
  • eline saglık
  • Similasyon derken araç ile de oynayabiliyormuyuz dostum ? Ne bileyim Boardcomputer ile teyp ile idrive la cart curt .. ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E92 320i coupe lpg uyumu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Similasyon derken araç ile de oynayabiliyormuyuz dostum ? Ne bileyim Boardcomputer ile teyp ile idrive la cart curt .. ?

aracın teknik özellikleri ile oynayabiliyorsun...

yurt dışı forumlarında add-on özelliklerin geleceği söylenmiş...süspansiyon lastik gibi...

Oyun tamamen teknik amaçlı sönümlemesi hızlanması viraj kapiliyeti ve gaz tepkisi ile gerçekçi geri dönüş tepkilerini görme adına yapılmış tabi ki işin içinde reklam durumuda yok değil...

Ama boardcomp ya da teyp gibi şeyler sadece şeklen var herhangi bir müdahale söz konusu değil

Bence keyifli ve zor bir oyun alışana kadar zorluyor ancak realism diye bahsettikleri durum bence başarılı gaz tepkisine göre yanlama yada viraj çizgisinden kopma gibi tüm durumlar gözetilerek yansıtılmaya çalışılmış

Sanırım Full sürümü çıkacaktır M5-M6 ya da farklı araçlar ve farklı pistler ile iş yapacağına inanıyorum (*Mercedes Benz World Racing gibi rakip bir oyun)

• Teşekkürler açıklama için.
  • 100kb/s ile inio yarına iner mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Similasyon derken araç ile de oynayabiliyormuyuz dostum ? Ne bileyim Boardcomputer ile teyp ile idrive la cart curt .. ?

aracın teknik özellikleri ile oynayabiliyorsun...

yurt dışı forumlarında add-on özelliklerin geleceği söylenmiş...süspansiyon lastik gibi...

Oyun tamamen teknik amaçlı sönümlemesi hızlanması viraj kapiliyeti ve gaz tepkisi ile gerçekçi geri dönüş tepkilerini görme adına yapılmış tabi ki işin içinde reklam durumuda yok değil...

Ama boardcomp ya da teyp gibi şeyler sadece şeklen var herhangi bir müdahale söz konusu değil

Bence keyifli ve zor bir oyun alışana kadar zorluyor ancak realism diye bahsettikleri durum bence başarılı gaz tepkisine göre yanlama yada viraj çizgisinden kopma gibi tüm durumlar gözetilerek yansıtılmaya çalışılmış

Sanırım Full sürümü çıkacaktır M5-M6 ya da farklı araçlar ve farklı pistler ile iş yapacağına inanıyorum (*Mercedes Benz World Racing gibi rakip bir oyun)

böyle m5 li m6 lı bi bmw oyunu süper olurdu

bu arada oyunun indirme hızının düşüklüyü siteden kaynalanyor ben 6 saatte indirdim

• 29 la iniyo töbe bitmez bu.
  • Ahh Pc'min çalıştırmayacağını bildiğim için Live For Speed'e devam diyorum

Kurup oynayan arkadaşlardan SS istiyoruz.
  • %30 oldu . İnince Wallpaper Kıvamında SS koyacağım.
  • süper paylaşım gerçekten sağol

kotamda yer kalırsa ayın 30 unda indireceğim
  • Hadi bi kaç SS ekleyeyim..

• Gameplay video..

• oyun harika benzin göstergesine kadar var ama benim pc kaldırmıyor gaza bir dokunuyorum araba uçuyor direksiyon desen oda öyle anında tamtur dönüyor araba
  • sölemesi ayıp 430k ile iniyo..
    12 dk.da biticek, zaten 5 dk.da %40a geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: porter

sölemesi ayıp 430k ile iniyo..
    12 dk.da biticek, zaten 5 dk.da %40a geldi

Vay maşallah
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.