sölemesi ayıp 430k ile iniyo.. 12 dk.da biticek, zaten 5 dk.da %40a geldi
Gerçekten bunu söylemen ayıp
ben 56 dakikada indirdim
abi bugun topic neden bu kadar kalabalık
% 40 ta allah bozmasın Allah m3 lere olan düşkünlüğümü görüp yardım etti:D
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
quote:
Orjinalden alıntı: we[AGRA]
quote:
Orjinalden alıntı: porter
sölemesi ayıp 430k ile iniyo.. 12 dk.da biticek, zaten 5 dk.da %40a geldi
Gerçekten bunu söylemen ayıp
ben 56 dakikada indirdim
430 k yı ben hayatımda görmedim. evdeki bağlantı 1024 maksimum 100 ile falan çekiyor. sanırım bende bi sorun var
galiba arkadaşınki 4 mbit yani seninki 100-108 arası indiriyorsa sorun yok
benzinde tasarruf etmek için hızlanın sonra motoru stop edin baya tasaruflu oluyor
@kürsad: motor nasıl stop ediliyor
arkadaşlar hızlı indirmek için indirme programları kurun ben ınternet downlad menager kullanıyorum 10kb ile indirirken bunu yükleyince ortalama 100 le indiriyor 120 gördüğüm de oluyor ve bulunduğum yerin neti çok yavaş eve gidiyim 300 le indireceğini düşünüyorum
pazartesi adsl e kayıt oldum. sınırlı 4 gün oldu olmadı 1200 mb olmuş 350 de bu var.
vay anam vay
quote:
Orjinalden alıntı: _Maxy_
arkadaşlar hızlı indirmek için indirme programları kurun ben ınternet downlad menager kullanıyorum 10kb ile indirirken bunu yükleyince ortalama 100 le indiriyor 120 gördüğüm de oluyor ve bulunduğum yerin neti çok yavaş eve gidiyim 300 le indireceğini düşünüyorum
oyuna başlamadan "controllers" e gir ignition var ona bir tuş ata hangi tuşu atarsan o tuş artık arabanı stop eder
quote:
Orjinalden alıntı: individual
pazartesi adsl e kayıt oldum. sınırlı 4 gün oldu olmadı 1200 mb olmuş 350 de bu var.
vay anam vay
Aylık Transfer Bilgileri Yıl Ay Toplam U Toplam Download 2007 Temmuz (935,284 MB) 2007 Ağustos (892,184 MB) 2007 Eylül (1,019 GB)
nasıl benimki?
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
Orjinalden alıntı: _Maxy_
oyuna başlamadan "controllers" e gir ignition var ona bir tuş ata hangi tuşu atarsan o tuş artık arabanı stop eder
yardımın için sağol
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
Orjinalden alıntı: individual
vay anam vay
Aylık Transfer Bilgileri Yıl Ay Toplam U Toplam Download 2007 Temmuz (935,284 MB) 2007 Ağustos (892,184 MB) 2007 Eylül (1,019 GB)
nasıl benimki?
ara sıra forumdan çık be kardeşim
yutup falan izle
boylemı denetıyolar m3 u kımse 230 y gecememmıs daha
önce indirmicektım ama sonra vazgectım cekiom oyunu neyse 10 da 1 i bitti
bu arada bende onboard ekran kartı var oynarmı amd 64 çift cekirdek 3800 işlemci bide 1gb ram var ati radeon 1150 ekran kartı onboard
quote:
Orjinalden alıntı: sarapci
boylemı denetıyolar m3 u kımse 230 y gecememmıs daha
evet ya insan düz bir yol koyarda 300 ü görürüz de mi
Kullanması çok zor,ben daha ilk virajı alamıyorum ya :) Direksiyon dönmüyor sanki,bir de otomatiğe alınca vitesler geç değişiyor ben soğudum,para vermem bu m3 e Corollam bundan iyi valla..
direksiyon gaz tepkisi gibi bir çok ayarın hassaslık ayarı var hemen pes etmeyin...
gerçeklik adına bulabilecek ender oyunlardan...
bence rakıp fırma cıkarmıs bu oyunu ıste m3 bu kadar lanet bı araba 230 u gecmez vırajlarda donmez dıye
yaw benim direksiyon depoda kaybolmuş kavga çıktı evde. yarın bi tane direksiyon alcam şöyle kalitelisinden logitech falan
ya internetten falan mı oynasak toplanıp 3-5 kişi sahura kadar