Bildirim
E6300 işlemcim var overlock yapabileceğim sağlam bir anakart istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk aklıma gelenler , Gigabyte G31 yada ASUSP5B Fiyat performans olur size .. -
GİGABYTE P34-ES3G modeli hem orta seviyeli kart sanırım 300 ile 400 mhz ye kadar voltajsız oc yapılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 21 Ağustos 2010; 21:52:40 > -
Arkadaşım senin verdiğin anakart hç biyerde yok.. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 22 Ağustos 2010; 13:00:45 >
-
p43 kullanıyorum ve oc için bir kart değil malesef 2. el p45 x38 p35 lere bakın derim voltaj menüsü çok saçma diyelim 3,60 ghz için için işlemcinize 1,62 volt vereceksiniz fakat bu anakartta böyle bir şey yok 1,60 dan sonra 1,80 volt var
kısacası tavsiye etmiyorum fazlarıda yetersiz yüksek fsb yapamıyor ... -
Bu anakart benim dediğim işlemciye olurmu GIGABYTE EP43T-USB3 Intel P43 DDR3 1600MHz (O/C) 1333FSB USB 3.0 Anakart -
@hapocod
Harun sendeki sorun başka bir şey olabilir miArkadaşlarım gayet memnun anakarttan kardeşim.
@lordapo
LGA775'te DDR3 ram kontrolcüsü yok bu yüzden alma boşuna, elindeki ramler DDR2 değil mi ?
P45 istersen bu ürün de çok iyi;
GIGABYTE GA-EP45-UD3LR
http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=23845 -
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
@hapocod
Harun sendeki sorun başka bir şey olabilir miArkadaşlarım gayet memnun anakarttan kardeşim.
overclokc yapmayacaklar için iyi bir anakart p43 bunu almak daha mantıklı olur
GIGABYTE GA-EP45-UD3LR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 22 Ağustos 2010; 14:03:51 > -
dfı p45 tr2 plus var 2 nci el bölümünde anakart+cpu formuna bakarsan en iyi oc olan anakart dfı olduğunu okumuştum zamanında madem çok merkalısınız bu oc ye ordan temin edebilirsiniz tabi halen satılamdıysa -
gidipde o işlemci için sıfır anakart almaktansa o işlemciyi satıp yüksek işlemci normal bir anakart almak daha mantıklı ikinci bir çözüm ise 2.el bi p35 işinizi görür örn:gigabyte p35 gibi..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X