Şimdi Ara

E50 Büyük Font ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GEcen gün Nokia E50 aldım fakat bekleme ekranındaki ve menudeki yazılar cok kucuk , ben nerden buyudugunu bulamadım bilen bi arkadas varsa yardımcı olursa sevinirim.

• ekran ayarlarından yazı tipi boyutu diyerek halledebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

ekran ayarlarından yazı tipi boyutu diyerek halledebilirsin

O kadar kolaydı canım, öyle olsa neden font programı yüklenerek font büyütülmeye çalışılsın ki ?

E50 başlığına soracak olursanız oradaki kullanıcılar yardım edecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

quote:

O kadar kolaydı canım, öyle olsa neden font programı yüklenerek font büyütülmeye çalışılsın ki ?

sordum fakat 2. sayfaya dustu kimse ilgilenmedi :( o yuzden actim bu topici yoksa forumda arattırıp cıkardım e50 topicini
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

quote:

font derken başka neden bahsediyosun ??

• ekran ayarlarında yazı tipi boyutu yok maalesef bende o yuzden topic actim zate :(
  • Arkadaşım fontu ancak Psiloc.Font.Magnifier.v2.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned_FerreT bu programla büyütüp küçültürsün.www.maxi-cep.com a gireceksin orada telefonu hack leme dosyaları var.telefonunu hackleyeceksin...Sonra her türlü uygulamayı signet yapmadan telefona yükleyebilirsin. orada gerekli yönlendirmeler var.Be şu anda yazı fontlarımı 0--ile 150 arasında büyütüp küçültüyorum.....Kolay gelsin..öyle telefondan büyük küçük olmaz..... (-) kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 14 Kasım 2008; 20:30:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncellemelerde hâlâ eklenmedi mi bu özellik ?
  • E50 Yazı Tipini Büyütme

1-http://www.4shared.com/file/19256391/c088319/e50__font.html adresinden fontları indirin.
    2-Mini SD kartınızı kart okuyucuya takın.
    3-Kartınızdaki "resource" klasörünün içine yeni bir klasör oluşturup adını "Fonts" yapın.
    4-Yukarıdaki adresten indirdiğiniz rar dosyası içindeki yazı tiplerini oluşturduğunuz "Fonts" dosyası içine atın.
    5-Telefonunuzu yeniden başlatın.Hepsi bu kadaaar Hayırlı ossuuun.

Bu yazı tiplerinden başka benim beğendiğim yazı tipini koyamazmıyım?

-Evet koyabilirsiniz.Yukarıdaki linkten indirdiğiniz rar dosyasının içinden 3 ayrı yazı tipi çıkacak.
    Bunlar:

nosnr60.ttf = Nokia Sans S60 Regular -----> Normal yazı tipi yani sms mesajları,menüdeki ikonların altındaki yazıların yazı tipi dosyasıdır.
    nssb60.ttf = Nokia Sans S60 SemiBold----->Menü yazılarının yazı tipi dosyasıdır.
    nstsb60.ttf = Nokia Sans S60 TitleSmBd S60--->Operatör Adı ve Menü başlıklarının yazı tipi dosyasıdır.
    S60ZDIGI.ttf = Series 60 ZDigi---------------->Sayıların yazı tipi dosyasıdır.

Not:Yukarıda verdiğim linkte sayıları değiştiren yazı tipini koymadım.Siz istediğiniz gibi değiştirin.

Nerede hangi yazı tipini kullanmak istiyorsanız o yazı tipinin adını sol tarafta yazan ad ile değiştirip ,micro sd kartınızda yarattığınız E:/resource/fonts klasörünün içine atın.Benim verdiğim yazı tipleri sırasıyla:

nosnr60.ttf = arial
    nssb60.ttf = arial bold
    nstsb60.ttf = arial black dir.

alintidir!
    not:daha once e50 topiginde ve programlar topigindede vermiştim

• işletim sistemi symbian olamayan telefonlarda yazı tipini büyütmenin bi yolu varmı

babamda 6300 var ve yaşlandı artık ekrandaki yazıları göremiyor

6500 almayı düşünüyor onun yazıları büyütlebilir mi

yoksa illa ki symbian mı olacak

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

E50 Yazı Tipini Büyütme

1-http://www.4shared.com/file/19256391/c088319/e50__font.html adresinden fontları indirin.
    3-Kartınızdaki "resource" klasörünün içine yeni bir klasör oluşturup adını "Fonts" yapın.
    4-Yukarıdaki adresten indirdiğiniz rar dosyası içindeki yazı tiplerini oluşturduğunuz "Fonts" dosyası içine atın.

Bu yazı tiplerinden başka benim beğendiğim yazı tipini koyamazmıyım?

-Evet koyabilirsiniz.Yukarıdaki linkten indirdiğiniz rar dosyasının içinden 3 ayrı yazı tipi çıkacak.
    Bunlar:

nosnr60.ttf = Nokia Sans S60 Regular -----> Normal yazı tipi yani sms mesajları,menüdeki ikonların altındaki yazıların yazı tipi dosyasıdır.
    nssb60.ttf = Nokia Sans S60 SemiBold----->Menü yazılarının yazı tipi dosyasıdır.
    nstsb60.ttf = Nokia Sans S60 TitleSmBd S60--->Operatör Adı ve Menü başlıklarının yazı tipi dosyasıdır.
    S60ZDIGI.ttf = Series 60 ZDigi---------------->Sayıların yazı tipi dosyasıdır.

Not:Yukarıda verdiğim linkte sayıları değiştiren yazı tipini koymadım.Siz istediğiniz gibi değiştirin.

Nerede hangi yazı tipini kullanmak istiyorsanız o yazı tipinin adını sol tarafta yazan ad ile değiştirip ,micro sd kartınızda yarattığınız E:/resource/fonts klasörünün içine atın.Benim verdiğim yazı tipleri sırasıyla:

nosnr60.ttf = arial
    nssb60.ttf = arial bold
    nstsb60.ttf = arial black dir.

alintidir!
    not:daha once e50 topiginde ve programlar topigindede vermiştim

öncelikle ilginiz icin tsk ederim , bu dediklerinizi yaptım fakat yazı tipi degisti sadece boyutunu ayarlıyamadım bekleme ekranındaki saat tarih bide menudeki yazılar aynı gene

• quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

E50 Yazı Tipini Büyütme

Bu işlem sadece yazı tipini değiştiriyor büyütmüyor ki...

Yalnız helal olsun internette hangi siteye gitsem yazıyı aynen kopyalayıp yapıştırmışlar.
  • Psiloc Font Magnifier bu işin çözümü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: u23

işletim sistemi symbian olamayan telefonlarda yazı tipini büyütmenin bi yolu varmı

babamda 6300 var ve yaşlandı artık ekrandaki yazıları göremiyor

6500 almayı düşünüyor onun yazıları büyütlebilir mi

yoksa illa ki symbian mı olacak

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Büyütülüp büyütülmediğini bilmiyorum. Yalnız yeni tel alacak olursanız SAmsung L700 e bakın. Hem yazılar büyük hem şarjı uzun gidiyor hemde sesi çok çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.